lucy_cu 27.10.14, 06:32 Zimno, mgła. Dużo pracy. Ale humor- super. Czego i Wam życzę. :))))) Zaczynamy tydzień, Dziewczynki. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadga Re: Herbata z sokiem malinowym- poniedziałek 27.10.14, 07:50 witam. Lubię tę zmianę czasu. wstałam bez ociągania, wyrobiłam się nawet ze śniadaniem w domu. Dzieci też szczęśliwe bo mogły porobić swoje rzeczy przed wyjściem do szkoły. :D Odpowiedz Link
27agnes72 Re: Herbata z sokiem malinowym- poniedziałek 27.10.14, 08:30 Od rana mgła i trzy stopnie ale widzę, że dzień robi się piękny... Przede mną dwa dni wolnego :-) czyli pranie, prasowanie, gotowanie, zakupy, szewc, allegro, szkoła muzyczna, opłaty, związki zawodowe, babcia, bilans siedmiolatka...i może z pięć stron ciekawej książki ;-) Miłego dnia i tygodnia dla wszystkich ! Odpowiedz Link
myrtille Re: Herbata z sokiem malinowym- poniedziałek 27.10.14, 09:37 Tak, u nas też sok malinowy dziś. Porwałam dzieci na wyjazd, a tu Em drgawki przy 38 zaliczył i gorączkował całą dobę, a Amelka dziś chrypi. Do szkoły nie puściłam, bo pani wychowawczyni też chora, więc tym bardziej trzeba Amelkę wzmocnić zanim ruszy do szkoły. A ja sprzątam, dziś będę miała cudowny wieczór dla siebie:):) We Wrocławiu. Doczekać się nie mogę lalalala Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Herbata z sokiem malinowym- poniedziałek 27.10.14, 09:39 Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr I kawa. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Herbata z sokiem malinowym- poniedziałek 27.10.14, 10:09 Dobrego i zdrowego tygodnia Kochane! Odpowiedz Link
joasia83m myrtille 27.10.14, 14:29 Dałaś radę te 700km w jedną stronę sama z dwójką dzieci?? Tak sie zastanawiałam czy to wykonalne :O Podziw i szacun ogromny! Odpowiedz Link
myrtille Joasia 27.10.14, 14:34 Nie, sama nie. Ja mam zawsze podróż z wymiotami u dzieci. Amelka na Zofranie już na stałe to nic się nie dzieje. Em też za przyzwoleniem lekarza też dawałam ten lek, ale tym razem nie dałam bo biedak na przeciwgorączkowych i nie chciałam mieszać. Także było jak było (biedna moja Mama, bo siedziała z tyłu z nimi) W jedną stronę ściągnęłam do nas brata 2 dni wcześniej i jechał ze mną z Bielawy. A wracając zabrałam Mamę i zostaje też 2 dni. Sama z nimi jeżdżę do 20 km tylko. Odpowiedz Link
joasia83m Re: myrtille 27.10.14, 20:09 Oj, nie Pati, 700 km samej za kółkiem mi się nie zdarzyło. Owszem Polskę, Niemcy, Belgię bez postoju zrobiłam, ale na zmiane z drugim kierowcą. A ostatnio cykor się zrobiłam, mam strach w oczach jak mam dalej sama jechać, boję się że dzieci osierocę:). WIęc Lublin- Warszawa to wszystko na co mnie teraz stać.. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Herbata z sokiem malinowym- poniedziałek 27.10.14, 12:01 herbata z cytryną, wpadłam do domu na chwilę, przed odbieraniem ze szkoły i treningiem ale zimno brrrr dobrego tygodnia dziewczynki :) Odpowiedz Link
metanira Re: Herbata z sokiem malinowym- poniedziałek 27.10.14, 14:40 Odrobiłam się w pracy, 51 minut przed ostatecznym terminem wysłałam materiały, teraz jem drugie śniadanie ;) Coś mi się obluzowało pod samochodem, bo stuka, M mówi, że rura wydechowa, muszę po pracy zawitać do warsztatu, liczę, że przyspawają mi to od razu. Konrad nadal pokasłuje i katar lekki ma, ot, jesień... Nie wiadomo, czy zima przyjdzie szybko, tak, jak zapowiadali, czy odpalać ogrzewanie, czy jeszcze się wstrzymać. A w domu już zimno. Ostatecznie pożegnałam się z latem i schowałam letnie obuwie ;) Ale zimowego jeszcze nie wyjęłam. I w takim zawieszeniu sobie trwam :) chociaż rano marznę. Dzisiaj temperatura odrobinę powyżej zera i mgła, dobrze chociaż, że widno było, kiedy wychodziłam z domu. Teraz słoneczko świeci. Miłego dnia i tygodnia, zdrowego :) Odpowiedz Link