azbestowestringi 14.12.06, 22:40 co u ciebie? jak sie czujesz? dawno cie na gg "nie widzialam". mam nadzieje, ze wszystko ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lopez32 Re: lopez32 21.12.06, 13:11 cześć, witam was, dawno sie nie odzywalam, bo jestem na zwolnieniu, wlaśnie zalożylam sobie internet więc mozemy spokojnie sobie popisac. Azbestowestringi chwilowo mam klopoty z zainstalowaniem gg nie wiem o co chodzi ale jakis błąd mi wyskakuje Czuje sie nieźle kryzys minął, ale endometrium mi sie odkleja, wiec musze lezec pozdrawiam Was wszystkie Asia Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: lopez32 21.12.06, 16:36 O ja też mam kłopoty z gg. Wyskakuje mi błąd z Aplikacją. Mam nadzieję, że to naprawią i będzie mi działało. Odpowiedz Link
agulka25 Re: lopez32 21.12.06, 21:50 lopez! biedactwo....ja też sie martwiłąm, bo tyle czasu cie nie było...ale ciesze się, że wrocilaś... pozdrawiam agulka i kruszynka Odpowiedz Link
lopez32 Re: lopez32 22.12.06, 11:53 czesc Agulka25!!!!! co u ciebie jak sie czujesz?? ja mam problemy z przygotowaniem wigilii, bo nie czuje sie dobrze, za co sie nie wezme to brzuch mnie boli, powinnam lezec ale staram sie powolutku cos dlubac:). Odpowiedz Link
agulka25 Re: lopez32 22.12.06, 18:02 ja w sumie czuję się coraz lepiej, mdłości minęły, ale jeszcze reaguję na zapachy i nie wszystko (niestety) moge jeść...będzie problem ze świętami...ja tydzień temu w weekend wzięlam sie za generalne porzadki i ubieranie choinki- rezultat byl taki, ze 3 dni cierpiałąm na bole podbrzusza....acha, i widzielismy we wtorek fasolke, choc to juz nie fasolka tylko 6,5 cm cz łowieczek z raczkami, nozkami i bijacym serduszkiem... pozdrawiam mocno agulka i kruszynka Odpowiedz Link