14.12.06, 22:40
co u ciebie? jak sie czujesz? dawno cie na gg "nie widzialam". mam nadzieje,
ze wszystko ok.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lopez32 Re: lopez32 21.12.06, 13:11
      cześć, witam was, dawno sie nie odzywalam, bo jestem na zwolnieniu, wlaśnie
      zalożylam sobie internet więc mozemy spokojnie sobie popisac. Azbestowestringi
      chwilowo mam klopoty z zainstalowaniem gg
      nie wiem o co chodzi ale jakis błąd mi wyskakuje
      Czuje sie nieźle kryzys minął, ale endometrium mi sie odkleja, wiec musze lezec
      pozdrawiam Was wszystkie

Asia
      • a.zaborowska1 Re: lopez32 21.12.06, 16:36
        O ja też mam kłopoty z gg. Wyskakuje mi błąd z Aplikacją. Mam nadzieję, że to
        naprawią i będzie mi działało.
      • agulka25 Re: lopez32 21.12.06, 21:50
        lopez!
        biedactwo....ja też sie martwiłąm, bo tyle czasu cie nie było...ale ciesze się,
        że wrocilaś...
        pozdrawiam
        agulka i kruszynka
        • lopez32 Re: lopez32 22.12.06, 11:53
          czesc Agulka25!!!!!
          co u ciebie jak sie czujesz?? ja mam problemy z przygotowaniem wigilii, bo nie
          czuje sie dobrze, za co sie nie wezme to brzuch mnie boli, powinnam lezec
          ale staram sie powolutku cos dlubac:).
          • agulka25 Re: lopez32 22.12.06, 18:02
            ja w sumie czuję się coraz lepiej, mdłości minęły, ale jeszcze reaguję na
            zapachy i nie wszystko (niestety) moge jeść...będzie problem ze świętami...ja
            tydzień temu w weekend wzięlam sie za generalne porzadki i ubieranie choinki-
            rezultat byl taki, ze 3 dni cierpiałąm na bole podbrzusza....acha, i widzielismy
            we wtorek fasolke, choc to juz nie fasolka tylko 6,5 cm cz łowieczek z raczkami,
            nozkami i bijacym serduszkiem...

pozdrawiam mocno
            agulka i kruszynka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka