Gość: gtdtgrsb IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.07, 14:12 dla tego pana i tej pani ktorzy pomogli dziewczynie w bialej kurtce jak sie przed chwila wywrocila porzadnie, widzialem z okna, reakcja natychmiastowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: brawa! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.01.07, 14:49 O czym Ty mowisz ?!mozesz jasnej troche ? Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy11 Re: brawa! 11.01.07, 16:08 o tym ze sa jeszcze ludzie ktorzy nie przestali byc obojetni wbec innych, ze potrafia sluzyc pomoca w potrzebie, a nie przechodzic obojetnie udajac ze sie nie widzi... Dolaczam sie do braw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewrócona laska Re: brawa! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.07, 18:27 Gość portalu: gtdtgrsb napisał(a): > dla tego pana i tej pani ktorzy pomogli dziewczynie w bialej kurtce jak sie > przed chwila wywrocila porzadnie, Tak tak, ja tez dziekuje ale .... co to ? Gdzie jest moja torebka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtdtgrsb Re: brawa! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.07, 20:19 sprawdz jeszcze zęby bo po takim dzwonku pewnie połowy nie masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 87 Re: brawa! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.01.07, 21:46 no dolączam się do tych braw!!! precz z ludzką obojętnością!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerócona laska Re: brawa! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.07, 21:49 taa a zapomnialam dodac ze wymacali mnie niechudo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: brawa! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.07, 21:56 wez tam pykaj w tego algorytma Odpowiedz Link Zgłoś