Dodaj do ulubionych

Macie juz brzusio??

09.01.07, 15:20
Bo u mnie jest juz troche widoczny i nie ukrywam ze mnie to cieszy.Spodnie
nosze juz ciazowe,w normalnych troche ciasno,ale waga spadla o
3kg.Dziewczynki wrzucajcie zdjecia swoich brzuszkow i zdjecia z usg jak macie
ja postaram sie wrzucic wieczorkiem na zobaczcie.
Obserwuj wątek
    • e-millie Re: Macie juz brzusio?? 09.01.07, 15:27
      rano malo widac (choc w spodnie przedciazowe sie juz nie mieszcze), ale
      wieczorem czasami wygladam jak 5-misieczna ciezarowka :) i ciesze sie, ze
      brzuszek rosnie :)a maz chyba jeszcze bardziej. tylko marnie sie teraz moja
      garderoba przedstawia i jakos trudno mi cos ladnego w sklepach znalezc - rozmiar
      s w h&m za duzy, a na wieszakach prawie same l-ki, sklepy pt. "pepek swiata"
      maja ceny nie z tego swiata i szkoda mi wydac tyle pieniedzy na kilka miesiecy,
      wiec czasami zapinam spodnie na gumke-recepturke, czasami poprostu nie dopinam,
      a i udalo mi sie jedna xs-ke w h&m kupic, ktora chyba najchetniej na siebie
      wrzucam i czekam na nowe kolekcje, bo naprawde w szafie bieda.
      e-millie
    • latortura Re: Macie juz brzusio?? 09.01.07, 16:15
      u mnie tak jak u emillie

rano prawie nic a wieczorem "wywala"

spodnie troszke ciasnawe, mimo iz narazie schudłam 3 kg, nic jeszcze nie
      przytyłam,

mam jedne spodnie ciążowe i jakos ciezko mi z myslą ze na 3, 4 m-ce miałabym
      wydac kase na ciuchy ciazowe, tym bardziej ze nie planuje drugiego dziecka,

cos wymysle ;)

też kombinuję z gumką recepturką ;)
      • zabka1233 Re: Macie juz brzusio?? 09.01.07, 18:42
        ja przytylam 3 kilo juz a co bedzie dalej z ciuchami to naprawde jest bieda ale
        jakos trzeba przetrzymac a brzuszek juz widac
    • annullka Re: Macie juz brzusio?? 09.01.07, 19:17
      u mnie wieczorem widać mocniej, rano troche niej, jestem na zwolnieniu więc
      chodze w dresach, ale już niedługo i wybieram sie na zakupy bo to moja pierwsza
      ciąża, nie mam w czym do pracy iść
      słyszałam właśnie, że w h&m są fajne ciuszki ciązowe, a jak cenowo??
      jakbym siedziała cały czas w domu to dużo ciuchów nie trzeba, ale do parcy
      wiadomo, a poza tym lubie chyba jak kazda babka dobrze wyglądać
      • babajagaa Re: Macie juz brzusio?? 09.01.07, 21:17
        Hej dziewczynki-wrzucajcie fotki,pochwalcie sie troche.Ja mam problem ze
        zmniejszeniem wiec czekam na mojego meza bo sama nie dam rady.
      • uczula Re: Macie juz brzusio?? 31.01.07, 21:20
        troszke widac.
        ja przytylam chyba z 4 kilo niestety...no ale pomimo mdlosci apetyt spory.
        ceny ciuchow - fatalne, drozsze niz zwykle ciuchy...tym bardziej ze jak sie
        pomysle, ze to tylko na 1 rok.
        Zdecydowalam sie na kupno 1 pary spodni i mysle, ze wystarczy, a w lecie moze
        dokupie z 1 sukienke albo spodniczke na szelkach :) zobaczymy
        chodze do pracy, wiec musze miec co na grzbiet wrzucic...
    • magda7717 Re: Macie juz brzusio?? 09.01.07, 21:49
      mam zwlaszcza wieczorem pojawia sie brzuszysko jak w 5 miesiacu.
      kupilam sobie 3 pary spodni - w H&M okolo 120 zl i C&A podobnie
      tuniki w promodzie sa dosc fajne a reszta jakos tak
      maz kupil mi na urodziny takie ponczo sweterek przod i tyl w trojkat wyglada sie ok
      poza tym ciagle wlaze w spodnie ciazówki Zara polecam sa niskie i sie ciagna
    • delfina7 Re: Macie juz brzusio?? 10.01.07, 10:44
      Hmmmmm ja posiadam swój naturalny , pokażny brzucholek i jak się wypnę to i na dziewiaty wyglądam . A tak to mój wstretny brzucholek ma na dole wałek tłuszczu i on robi się twardszy.Ten wałek to pozostałość po dwóch ciążach , no i nie ukrywajmy wieczna nadwaga. Jak sądzę z doświadczenia w 5 miesiącu wywali mi mega bębenek. :D
    • hondzia Re: Macie juz brzusio?? 10.01.07, 11:01
      mój mąż się śmieje,że widać,jakbym miała lekkie wzdęcie i dobrze,bo
      przynajmniej jeszcze w moje dotychczas za lużne biodrówki spokojnie
      wchodzę.Byłam szczupła i nadal jestem,nie przytyłam jeszcze,ale w pierwszej
      ciązy wywaliło mnie ok.4 m-ca,więc myslę,że teraz bedzie podobnie..
      co do ciuchów ciązowych- nic mi sie nie podoba, bieda w kolorach(zwłaszcza w
      H&M),nie chcę typowych spodni ciązowych i bedę miała problem.
      • blanka0 Re: Macie juz brzusio?? 11.01.07, 09:07
        a mi brzuszek wysskoczył mam wrazenie w 6 tc, mimo iż do pulchnych nie należe.
        I dziwie się ze do dziś mimo iż wyglądam jak w 6 miesiacu w pracy nikt nie
        zauważył. Maskuje się świetnie. I faktycznie rano jestem jakby bardziej płaska.
        Ale dziewczyny czy w 14 tc macica nie jest juz na wysokości połowy długości do
        pępka?
        • andzia84 Re: Macie juz brzusio?? 11.01.07, 10:42
          ja mam już brzuszek, jak zrobię fotkę to wrzucę ale waga na razie stoi
    • monikaj21 Re: Macie juz brzusio?? 22.01.07, 16:24
      Dziewczyny, jestem w szoku - w ciągu ostatnich kilku (kilkunastu?) dni urósł mi
      ogromny brzuch.
      Miałam taki w lutym 2 lata temu, tylko że wtedy rodziłam w kwietniu :)
    • paola1979 Re: Macie juz brzusio?? 22.01.07, 17:14
      U mnie waga spadła o 2 kg, a brzuszek wygląda tak jakbym się najadła :)
      Mieszczę się narazie we wszystkie swoje rzeczy... oby jak najdłużej.
      Jestem w 13tc.

• asia-ch Re: Macie juz brzusio?? 23.01.07, 09:02
        Tydzień temu byłam prawie płaska, a teraz nie wchodzę juz w ciuszki normalne.
        Brzusio już troche jest, taka piłka jakby byuła w środku. :-)
    • ania_f1 Re: Macie juz brzusio?? 23.01.07, 10:52
      U mnie na razie dość mały, w pracy część osób nie wie a jak komuś mówię to się
      dziwią, że nie widać. Jeszcze chodze w jednych spodniach sprzed ciąży (ale były
      troszke za duże) chociaż wieczorami już za ciasne są:-) Pewnie jeszcze z
      tydzień i trzeba będzie ciążowe wyjąć z szafy. Już bym chciała żeby było widać:-
      )
      • beata1n Re: Macie juz brzusio?? 23.01.07, 13:48
        Dziewczyny ja mam 20cm w pasie czyli teraz 79cm i o 6cm (teraz 96cm) w biodrach
        wiecej :((( a to dopiero 13tydz ... przytyłam 3kg ... spódnice nosze albo pod
        brzuszkiem albo pod piersiami :) moja kolezanka w 8m-cu ma podobny brzuszek...
        • meniaaa Re: Macie juz brzusio?? 25.01.07, 10:53
          a ja jestem w 14 tc i wogole nie mam brzuszka, nie czuje tez nic w brzuszku co
          mnie czasem niepokoi...juz momentami mowie: a kopnalbys mnie malenki zebym
          poczula... ale jak na razie cisza, kiedy pokaze sie brzuszek??dodam ze to
          pierwsza ciaza, kiedy ruchy, bulgotek tez nie czuje..hmmm, juz nie moge sie
          tego doczekac...
          • kasiakaszuba Re: Macie juz brzusio?? 30.01.07, 20:08
            u mnie 15tc, nic nie widać, może wieczorem trochę , jakby wzdęcie, no i wszyscy
            do okoła są zawiedzeni :-) lekarz mówi, że to dlatego, bo mam wyćwiczone
            mięśnie brzucha (faktycznie ćwiczyłam różne fitnessy wiele lat)...koleżanka
            jest w o 2tyg młodszej ciązy i widać jej już całkiem spory
            brzuszek...zazdrszczę chwilami...chyba pójdę na us, żeby zobaczyć chociaż....
            ech, pozdrawiam wszystkich !!!
            • asia-ch Re: Macie juz brzusio?? 30.01.07, 21:00
              Ja juz brzuszek miałam i się cieszyłam, ale złapała mnie grypa żołądkowa i
              brzuch zrobił się płaski. Zupełnie. Wyglądam jakbym w ciąży nie była, a to już
              prawie 18tydzień.
              • blanka0 Re: Macie juz brzusio?? 31.01.07, 19:17
                a ja sie dzis podłamalam, kobieta w poczekalni zapytala czy to 7 miesiac???
                Koszmarrrrrrrrrrr

ps. nie naleze do pulchnych, przytylam ze 3 kg tylko ten brzusio tak urósł
    • azbestowestringi ja juz mam beben :) n/t 31.01.07, 21:26

• boazeria Re: Macie juz brzusio?? 01.02.07, 09:54
      Ja przytylam juz 6kg... Fakt faktem mam ciaze zagrozona i leze plackiem juz 16
      tygodni.
      Brzuch mam jak w 8 miesiacu. Ciazowe spodnie nosze od konca drugiego miesiaca.
      • netka6666 Re: Macie juz brzusio?? 01.02.07, 12:08
        Ja zawsze miałam tendencje do tycia i tez juz chyba jestem 6 kg do przodu. Nie
        mieszczę się juz prawie w żadne spodnie:( Apetyt mam jak zawsze doskonały a
        problem polega na tym, że nigdy nie miałam mdłości więc wpycham żarełko bez
        obaw. Ale co tam. Po porodzie będze miała przymusowe odchudzanie a i zabrac za
        siebie będe sie mogła :)
        • aninka79 Re: Macie juz brzusio?? 01.02.07, 12:37
          Cos tam wyskoczylo, wyglada jakbym najadla sie tak baardzo pozadnie. Spodnie
          nosze caly czas sprzed ciazy, ale to biodrowki wiec troszke nizej, Na razie do
          przodu 2 kg - jestem zdziwiona zwlaszcza, ze mam tendencje do tycia i okropny
          apetyt na slodycze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka