edzia.79 10.04.07, 18:44 wlasnie sie zapisalam do brodnowskiego.jest juz 5 osob. czy ktoras tez tam bedzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkie7 Re: brodnowski-szkola od 7 maja 11.04.07, 08:58 Hmmm, szkoda ze te zajecia nie zaczynają sie ok. 2 tygodnie pozniej, zapisałabym się. Miałabym w sumie niedaleko... A nie wiesz edziu, jaki jest nastepny termin kursu w tym szpitalu? I jakie formalności musiałas spełnić zeby się zapisać? Odpowiedz Link
ajila32 Re: brodnowski-szkola od 7 maja 11.04.07, 10:40 edzia - napisz potem co trzeba koniecznie miec w torbie do szpitala - co zapewniają a czego nie. ja ze szkoly w koncu zrezygnowałam, ale ta informacj bardzo by sie przydala. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: brodnowski-szkola od 7 maja 11.04.07, 11:21 ok.wszystko napisze. zajecia dla lipcowek sa w maju chyba ze masz termin na koniec lipca to w czerwcu.ja rodze 18 i kazali mi sie juz zapisac.najlepiej zadzwon i sie spytaj bo zajecia trwaja miesiac wiec w czerwcu tez mozesz chodzic 326-55-00 Cena 350 platne przed zajeciami,trzeba isc do poradni k i tam sie zapisac.Potrzebne bylo ubezpieczenie,ostatnie badania i usg,pozwolenie od ginekologa i dowod.Ale pielegniarka wziela ode mnie tylko dane z dowodu,ubezpieczenie i pozwolenie od lekarza. a skad dziewczyny jestescie bo ja z Grochowa Odpowiedz Link
malenkie7 Re: brodnowski-szkola od 7 maja 11.04.07, 14:11 Hmmm, no wlasnie, lekarz powiedzial, ze bedzie mogl mi wystawic pozwolenie dopiero po 30 tc... Pierwszy termin (OM) mam na 11 lipca, ale termin z usg wychodzi narazie na 23 lipca. Biorę fenoterol, wiec istnieje ryzyko, ze urodze wczesniej, po odstawieniu leku. Zalezy mi na wykładach, bo w ćwiczeniach raczej nie bede brac udziału. A dlaczego płaciłaś za tę szkołę? Szpital nie ma umowy z miastem w ramach programu "Zdrowie Mama i Ja" oraz "Szkoła Rodzenia"? Odpowiedz Link
edzia.79 Re: brodnowski-szkola od 7 maja 11.04.07, 22:23 widocznie nie ma podpisanej takiej umowy :( moze jak sie zapiszesz na wyklady to zaplacisz mniej? po 30tc to bedzie akurat maj wiec moze zapisz sie teraz a zaswiadczenie doniesiesz -tak robi moja kolezanka. Odpowiedz Link
ajila32 Re: brodnowski-szkola od 7 maja 16.04.07, 09:10 pewnie trzeba samemu o to zapytać - ale o ile pamietam to nie widziałam na wykazie placówek tego szpitala Odpowiedz Link