andzia84 13.04.07, 12:44 Azbestowe napisz bo ja już się pogubiłam jak to z tymi tobołkami, czy warszawianki odbierają osobiście czy jak i kiedy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbestowestringi Re: tobołki? 13.04.07, 14:31 hehe, dzis pisalam do blanki i magdy w tej sprawie . tobolki przyszly 2 tyg temu i je odslalam z powrotem bo przyszly poliestrowe a zamawialam bawelniane. zadzwonilam dzis na infolinie do tego sklepu internetowego, w ktorym je zamawialam i zapytalam co sie dzieje i babka powiedziala, ze przez wielki tydzien byli zamknieci i dopiero w tym tygodniu zaczeli wszystkie reklamacje rozpatrywac i powinny byc w przyszlym tygodniu juz u mnie. magdzie i blance wysle jak tylko przyjda, falce i tobie przywioze jak sama bede jechac. sorry za opoznienie, sporo razy juz u nich zamawialam rozne rzeczy i nie bylo problemu, moze ten okres swiatecznym to przedluzyl, no i pomylka w wyslaniu towaru. Odpowiedz Link
andzia84 Re: tobołki? 13.04.07, 15:46 zupełnie nie mam ciśnienia, ale tak byłam ciekawa, bo wiedziałam że to jakoś wkrótce ale czekam cierpliwie :) Odpowiedz Link
azbestowestringi nareszcie przyslali bawelniane!!!!! 21.04.07, 21:54 w poniedzialek je wysle blance i magdzie. andzia - w czwartek bede w warszawie (stacja kolejowa ochota, godz 12, pociag ze skierniewic) jesli ci pasuje odebrac wtedy tobolek to daj mi znac na gg. jesli nie, to albo ci tez wysle albo jakos do 12 maja jeszcze sie moze uda nam spotkac. Odpowiedz Link
falka32 Re: nareszcie przyslali bawelniane!!!!! 21.04.07, 22:41 Azbestowa, napiszę do ciebie na gg, żebyś miała mój numer, to się ustawimy w warszawie, dobra? Odpowiedz Link
edzia.79 Re:azbestowestringi 22.04.07, 15:44 A co to za tobolki jesli mozna wiedziec?? Bardzo mnie intryguja. Moze i ja bym sie zalapala :) Odpowiedz Link
azbestowestringi Re:azbestowestringi 22.04.07, 15:49 tinyurl.com/2avqy6 dziewczyny mnie kiedys poprosily o ich kupienie, bo w pl takowych jeszcze nie robia/nie sprzedaja. na ten rzut tobolkow sie nie zalapiesz. do anglii wracam 12 maja i jesli bedziesz chciala to ci zamowie i wysle tak jak jutro wysylam dziewczynom Odpowiedz Link
edzia.79 Re:azbestowestringi 22.04.07, 15:58 o jakie smieszne.prawdziwe tobolki :)) dzieki za odpowiedz ale nie bede korzystac :( myslalam ze to moze jakas tajna dostawa chust :)) Odpowiedz Link
azbestowestringi Re:azbestowestringi 22.04.07, 15:59 chuste to sie kupuje w sklepie z materialami - zwykla szmatke w wybrany wzorek :) i chusta gotowa :) Odpowiedz Link
edzia.79 Re:azbestowestringi 22.04.07, 16:11 :) oj wiesz ja narazie ogladam,wybrzydzam,krece nosem.tyle roznych mozliwosci z tymi chustami. Ech poczekam do lipca. Odpowiedz Link
andzia84 Re: wyslane n/t 23.04.07, 14:46 azbestowe pasuje mi czwartek 12, ale nie mam gadu. Dworzec kolejowy ochota to ten przy placu zawiszy? I ile tam dokładnie wyszło kaski? Zebym była przygotowana :) Jak nie chcesz na forum to napisz mi maila na gazetowego Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: wyslane n/t 23.04.07, 18:56 dziewczyny mi wplacily po 100zeta. poznasz mnie po brzuchu i rudych krotkich wlosach. spotkajmy sie na dole schodow :D Odpowiedz Link
f3f tobołki zawitały na Allegro 25.04.07, 07:41 Ktoś chyba monitoruje nasze forum ;) i zauważył że tobołki są chodliwe - na allegro wystepują one jako "otulacze" i "innowacyjne śpiworki" :) www.allegro.pl/item186747647_innowacyjne_bawelniane_spiworki_swaddleme.html www.allegro.pl/item186751709_innowacyjne_polarowe_spiworki_swaddleme.html www.allegro.pl/item189224776_rewolucyjny_otulacz_rozek_kocyk_z_usa_.html Odpowiedz Link
azbestowestringi lomatko i 2 razy tansze niz te, ktore kupilam 25.04.07, 21:45 kurde, glupio :/ ale kto mogl wiedziec, ze sie to w pl pokaze. te, ktore ja zamawialam sa ze Blooming Marvellous i kosztuja po 15 funtow tinyurl.com/yctrrk . a wychodzi na to, ze to dokladnie te same :/ ciekawe ile one tak naprawde sa warte w takim razie :((( Odpowiedz Link
f3f Re: lomatko i 2 razy tansze niz te, ktore kupilam 26.04.07, 08:35 To że tak samo wyglądają na zdjęciu nie znaczy że są takiej samej jakości… imho nie powinnaś się tym martwić - przecież Blooming Marvellous jest normalnym sklepem a nie sprzedawcą pokątnie sprowadzonego towaru Każda dziewczyna decydując się na śpiworek wiedziała ile on kosztuje i dodatkowo korzystała z Twojej uprzejmości i uczynności, więc skończ z tymi bzdurnymi wyrzutami gdyż równie dobrze śpiworki mogły nie pojawić się u nas przez kolejny rok czy dwa. Przykro mi że Cię zasmuciłam zamieszczając linki nie taki bowiem był mój zamysł Pozdrawiam f3f Odpowiedz Link
blanka0 Re: lomatko i 2 razy tansze niz te, ktore kupilam 26.04.07, 09:27 no ale te z allegro sa poliestrowe, a nasze bawełniane, i pewnie oryginalniejsze azbestowa jestesmy pełnoletnie i wiedziałysmy co kupujemy, ja tam wole ten od Ciebie, przynajmniej wiem ze z pewnego źródła Odpowiedz Link