Dodaj do ulubionych

Do mam oczekujących Synków:)

24.04.07, 15:51
Kocham Cię moja cudna mamo - tak mi wczoraj na dobranoc powiedział mój prawie
pięciolatek:)
Nie ma dnia, żebym nie usłyszała nietuzinkowego komplementu, nie została
wycałowana na dzień dobry - normalnie codziennie czuję sie jak gwiazda:D
Mój mąż skwitował to tak: no nieźle to sobie wymyśliłaś, jak starszy wyrośnie
z okresu wielbienia mamusi, to młodszy zacznie sie w tym specjalizować:)

No faktycznie, nieźle to sobie wymyśliłam:)
Obserwuj wątek
    • e-millie Re: Do mam oczekujących Synków:) 24.04.07, 16:04
      witaj ja-goda, ja muszę wystąpić w obronie dziewczynek, bo moja córeczka od
      kilku miesięcy również prawi mi komplementy i zapewnia o swojej miłości, co
      bardzo, ale to bardzo wzrusza i rozczula :) dlatego ku pocieszeniu mam
      dziewczynek, Was też ta przyjemność nie ominie!
    • zabka1233 Re: Do mam oczekujących Synków:) 24.04.07, 16:06
      Moj prawie 6-cio latek to tez niezly komplemenciarz , zawsze murem za mna stoi ,
      przynosi kwiatki z podworka ,mowi ze ladnie wygladam albo pachne czego tu
      jeszcze chciec chyba jeszcze jednego takiego wielbiciela ;D

• joannakw Re: Do mam oczekujących Synków:) 24.04.07, 22:38
        I ja sie dołącze :)
        Ja też codziennie słyszę, że jestem najukochańsza, że ładnie wyglądam, ale
        zauważy że założyłam kolczyki. Zapewnia mnie, że zawsze będzie mnie kochał i że
        jak będzie duży to "sie za mnie ożeni". Jest slodkim 4 latkiem, całuje
        przytula, i ma to samo od mamy :). Mówi że kocha też i dzidziusia i też go
        całuje .
        • zurawina100 Re: Do mam oczekujących Synków:) 25.04.07, 07:25
          A mój 3 letni Staś czasem przychodzi do naszego łózka nad ranem bo on "musi
          mamusię pilnować" :):):)
    • othala76 Re: Do mam oczekujących Synków:) 25.04.07, 11:09
      a moje 3-letnie serduszko też jest na etapie wielbienia mamusi. Kiedy byłam w
      szpitalu, codziennie przynosil mi stokrotki, które zrywał przed budynkiem - i
      to w styczniu!!! Poza tym stwierdza, że wyglądam np. dostojnie. jest the best!!!
      Teraz będę miala drugiego komplemenciarza!
      • edzia.79 Re: Do mam oczekujących Synków:) 25.04.07, 13:36
        moj 5 letni synek to tez synus mamusi.zawsze zauwazy nowy ciuch,powie komplement.to taka moj przytulanka.drugiego tez chcialam synka i bylam zaskoczona gdy okazalo sie ze na 100% bedzie dziewczynka.jakos ubzduralam sobie ze corka rywalizuje z matka i jest za ojcem.

oczywiszcie kryzys mialam tylko przez jeden dzien :)
        nie moge sie doczekac OLENKI.
        • astarza78p Re: Do mam oczekujących Synków:) 26.04.07, 09:10
          Mój "maluszek" ma już 8 lat i zawsze murem za mamą stoi, ojca "wychowuje" i
          strofuje, teraz już troche z przytulania wyrusł, ale jak był młodszy to ciągle
          mimi i mimi... teraz drugi syn w kolejce i wielka zazdrość się pokazuje,
          łącznie z propozycją oddania dzidziuśia do domu dziecka itp., ale rozmawiamy z
          nim dużo i jesteśmy dobrej myśli, że jakoś się przyzwyczai.
          U nas w pierwszych usg wychodziła dziewczynka i mąż był bardzo szczęśliwy, ja
          troche mniej... teraz już wiadomo, że to jednak chłopiec i bardzo się ciesze.
          Wydaje mi się, że przy prawie 9 latach różnicy między dziećmi lepiej, że będą
          to chłopaki a nie dziewczynka, bo ciężko o wspólne tematy z siostrą o 9 lat
          młodszą, a chłopcy zawsze jakoś dogadają. Tak mi się przynajmniej wydaje.
          pozdrawiam
          • edzia.79 Re: Do mam oczekujących Synków:) 26.04.07, 09:15
            astarza moj maz ma brata 13 lat mlodszego i teraz maja juz jakies tematy,a roznica ogromna.oczywiscie szwagier jest wpatrzony w mojego meza,a moj maz troszczy sie o brata :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka