Dodaj do ulubionych

Też tak macie?

13.06.07, 10:44
Czuję się fatalnie. Cały czas bym tylko leżała i spała. Często robi mi się
słabo i mam mdłości. Dzisiaj w nocy czułam jakby dzidzia była już bardzo
nisko, prawie nad samym spojeniem, teraz trochę się podniosła w górę. Czyżbym
już niedługo miała urodzić? Termin mam wg usg na 28 czerwca, a wg om na 2
lipca. Chciałabym mieć to już za sobą, ale znowu napada mnie coś takiego, że
się strasznie boję porodu, że sobie nie poradzę jeżeli ciągle jestem taka
zmęczona. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asia19813 Re: Też tak macie? 13.06.07, 10:57
      ja dzis też mam zły dzień, chociaz o dziwo udało mi się w nocy przespać 3
      godziny bez budzenia, teraz czuję się fatalnie, jestem jakas ospała i boli mnie
      głowa, powoli ogarnia nie stach przed porodem, boję się ból i czy wszystko
      bezie dobrze z małą. Mam nadzieje że nie będę musiała miec wywoływanego porodu.
      Teego się boję najbardziej, że albo przenosze, albo akcja porodowa ustanie...
      • edzia.79 Re: Też tak macie? 13.06.07, 11:26
        A ja znow mam dosyc ciaglego kopania malej.Poprostu wali mnie bez prerwy,wykreca sie az boli skora,wali w pecherz,a teraz znalazla sobie zabawe ze ciagnie mnie za cos rekami nie wiem czy to za pepowine czy za szyjke,ze strasznie mnie piecze w srodku.
        Naprawde bym chciala zeby juz sie urodzila tylko obawiam sie ze moje dziecko bedzie niespokojne,bo naprawde szaleje non-stop i wogole nie spi.
        No coz starszak byl grzezny...
        • bobimax Re: Też tak macie? 13.06.07, 11:40
          Edzia my to nie dosć że zbliżony termin porodu, dzieci nasze do wielkoludów nie
          należą, to wszystkie inne rzeczy też mamy podobne. Moja tez wali jak opetana,że
          mam jej już dość w tym brzuchu. Mój pęcherz to ona chyba uwielbia maltretować a
          starsza była taka grzeczna i też myślę że to drugie to będzie diabeł wcielony.
          • edzia.79 Re: Bobimax 13.06.07, 18:23
            Kurde niezle,chyba musimy sie spotakac albo chociaz pogada na gg tyle mamy wspolnego :)
            bedziemy sie wspierac w trodnych chwilach
            • bobimax Re: Bobimax 13.06.07, 18:36
              dokładnie. a mówiąc o ruchliwości naszych dzieciaczków to dzisiaj tak dostałam
              z nogi przy obiedzie, że gwiazdki zobaczyłam.
              • edzia.79 Re: Bobimax 13.06.07, 18:41
                moja mala wymyslila zabawe drapania lub ciagniecia mnie za cos na samym dole,co mnie tak szczypie ze nie wiem,a najlepsza zabawa jest jak mam pelen pecherz :(
        • gismol77 Re: Też tak macie? 13.06.07, 15:58
          ja tez jestem troche przerazona aktywnoscia brzuszna mego drugiego dziecia,
          zwlaszcza ze pierwsza corka byla niemal "idelna". poczekamy jeszcze chwile i
          sie okaze czy nadaktywnosc prenatalna przeklada sie na postnatlna :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka