bobimax 18.06.07, 10:14 Mam wrażenie jakbym była w pierwszym trymestrze. Wiecznie spać mi się chce i mdli mnie. Oczy zamykają mi się na stojąco. Czy was też ogarnia taka senność. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka-m6 Re: samopoczucie 18.06.07, 10:49 Tak szczególnie po nocy nieprzespanej z niewiadomo jakiego powodu, niemogłam do 3 w nocy zasnąc ;[ pozatym te upały chyba sprzyjają zmęczeniu i senności. Odpowiedz Link
basiss79 Re: samopoczucie 18.06.07, 10:55 Mnie tez dokucza sennosc i brak energii do czegokolwiek... No i nocna ZGAGA-obowiazkowo :-/ Odpowiedz Link
karolina_lk Re: samopoczucie 18.06.07, 11:04 ja spie wyjatkowo dobrze, energie nawet mam. tylko depresja mnie jakas lapie chyba, plakac mi sie chce, wszystko mnie wkurza i juz bym chciala urodzic a termin na 9 lipca ;) Odpowiedz Link
malenkie7 Re: samopoczucie 18.06.07, 11:58 Oj, pospalabym sobie w dzien, ale to oznaczaloby brak snu w nocy! A na to nie chce pozwolic, bo to meka, kiedy tak maz obok sobie chrapie, pies obok lozka chrapie, a ja wierce sie i nie moge usnac. Tak wiec staram sie zmeczyc za dnia, zeby noc przespac. Odpowiedz Link
asia19813 Re: samopoczucie 18.06.07, 12:09 moje samopoczucie pozostawia wiele do życzenia, ciągle mi smutno, jestem zmęczona, spac mi sie chce, chociaz ostatnio w nocy dobrze śpie, ale i w dzień bym pospała.No i ta zgaga wieczorami... Odpowiedz Link
babajagaa Re: samopoczucie 18.06.07, 12:30 Ja od jakiegos tygodnia spie dwa razy dziennie,w nocy budze sie obowiazkowo 3 razy na sikanie i nie moge pozniej zasnac-z jednego boku na drugi a tak mi sie chce pospac na brzuchu...hmmm Odpowiedz Link
makikii Re: samopoczucie 18.06.07, 12:45 no i ja miewam nastroje (conajmniej jakbym była w ciąży...). Senność - non stop. Budze się i już mi się chce spac. Zmuszam sie by robić cokolwiek, a za moment dostaje takiego poweru, że moge góry przenosic. Nawet ostatnio pomalowalam wielka hustawke ogrodową. Stany euforii mieszają się z deprechą i lękiem. Ze skrajnej radości do płaczu i marudzenia. Generalnie mężuś ma wesoło a ja już mam tylko jedno w głowie: jak najszybciej urodzić. Odpowiedz Link
a090707 Re: samopoczucie 18.06.07, 12:51 Ja jutro zaczne 38tc.W sumie nie mam rzadnych niepokojacych sygnalow odnosnie porodu, ale mam zmienne nastroje-w sobote poplakalam sobie, w niedziele mialam duzo zapalu, gotowalam i pieklam szarlotke.Nie wiem od czego to zalezy-nie moge sie juz doczekac dziecka i ciagle mysle jak to bedzie... Odpowiedz Link
lee_a Re: samopoczucie 18.06.07, 13:10 ja tez mam mdlosci bez powodu i czuje sie strasznie zemczona i zniechecona a zakupy jeszcze nieskonczone... a zaczynam miec przeczucie, ze ja jednak urodze szybciej... a miala byc Lwica jak mamusia ;) Odpowiedz Link
latortura Re: samopoczucie 18.06.07, 14:29 to podobno normalne, ze teraz mozemy czuc sie jak w poczatkach ciazy - ospale, zmeczone, rozdraznione, senne itd, tu jest to fajnie opisane III trymestr (39 tydzien): www.babyboom.pl/ciaza/kalendarz_ciazy_hit/kalendarz_ciazy_iii_trymestr.html ja tak wlasnie mam, spalabym teraz na stojaco, i ogromnie sie ciesze, ze nie czekalam z wyprawka na ostatnia chwile, mamy juz wszystko i teraz nie musze juz biegac po sklepach, eh... w srode zaczynam 39 tydzien !!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! przeciez to juz prawie KONIEC !!!!!!!! Odpowiedz Link
bobimax Re: samopoczucie 18.06.07, 14:37 Znam tą stronę bardzo dobrze tyle, że ja dopiero w 36 tc. Odpowiedz Link