Dodaj do ulubionych

Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia

19.06.07, 08:17
Bo my ostateczną decyzję podjęliśmy dopiero w niedzielę:)) Dwa tygodnie przed
terminem, a juz się martwiłam, że mój synek przyjdzie na świat a ja nawet nie
przywitam go jego własnym imieniem. Bedzie miał na imię Mateusz:))) Mojej
siostrze śniło sie swego czasu, że nasze dziecko miało na imię Mateuszek i
teraz śmieję się, że mu imię wyśniła:)))
Obserwuj wątek
    • ridibunda Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 08:24
      My mamy mieć córkę i imię dla niej było jeszcze zanim ją zrobiliśmy:) ale nie
      mamy w ogóle planu awaryjnego na okoliczność narodzin syna. NIC nam się obojgu
      nie podoba. Mam nadzieję że będzie jednak córka bo naprawdę nie wiemy jak
      moglibyśmy dać na imię ewentualnemu synkowi.
      • borowka78 Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 08:29
        Ładnie.
        Ja mam nadzieje, ze moj gin sie nie pomylił i bedzie SYN, bo opcji imienia dla
        dziewczynki nie mamy!!!
      • borowka78 ridibunda 19.06.07, 08:30
        a Wasz Szymek kiedy ma imieniny?
        • ridibunda Re: ridibunda 19.06.07, 08:43
          Kalendarzowo 5 stycznia, ale my na razie nie obchodzimy imienin bo doszliśmy do
          wniosku że jest na to za młody:) Świętowaliśmy urodziny.
          I tak sobie mówimy że jak sie urodzi nam syn to może mu damy Szymon2 z poewodu
          braku innej koncepcji:)
      • aniadr76 Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 13:09
        u nas to samo, imię dla małej mamy (chyba? ;-)) ale jak to będzie chłopczyk to
        nic, zupełnie nic nam nie odpowiada. A te imiona co niby są oki to będą
        dublowały się w rodzinie. Mam nadzieję, że mimo wszystko będzie dziewczynka......
    • reala29 Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 08:58
      Nam pozostało jeszcze 5 tygodni i ciągle brak pomysłu na imię- codziennie nowe
      pomysły:) mamy mieć córeczkę. Zaczynam się martwić że do końca nie zdecydujemy
      się na imię.Pomocy!!!
      • zabka1233 Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 09:03
        u mnie to samo tylko z imieniem dla chlopca nic do mnie nie przemawia mam
        nadzieje ze nas olsni jak zobaczymy nasza kruszynke
        • babajagaa Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 09:17
          Ten sam problem mielismy ale ostateczna decyzje podjelimy tez pozno bo pare dni
          temu a i tak mialam watpliwosci czy dobrego wyboru dokonalismy,a imie takie jak
          w sygnaturce.
          • a.l.a.s.k.a77 babajagaa 19.06.07, 09:59
            Olaf to bardzo ładne imię. U nas jednak nie pasuję za bardzo do nazwiska.
    • becik_l79 Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 13:49
      nie możemy z mężem się zdecydować na jedno z dwojga, albo które ma być
      pierwsze, a które drugie... liczymy na to, że jak się mała urodzi
      sama "zasugeruje" nam najlepsze rozwiązanie, albo coś nas olśni po drodze. do
      tego stopnia jesteśmy uparci, że żadne z nas nie chce rezygnować ze swojego
      wyboru...ja już się poddaję i szukam alternatywy, ale na razie żadne
      proponowane 3 imię nie zostało zaakceptowane...no więc nie mamy:( a czas leci!
      najważniejsze, żeby się urodziła cała i zdrowa:)
    • a090707 Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 14:38
      My wybralismy juz dawno, ale to popularne imiona i moze jeszcze cos zmienimy jak
      sie okaze po porodzie,ze nie bedzie pasowalo do dziecka
    • kaga6 Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 21:55
      Nas tak pochłania remont-złaszcza mego męża, że czasu nie starcza na wspólne
      wymyślenie imienia dla dziewczynki. Propozycji jest kilka ale tego jednego
      właściwego jeszcze nie...
      • agusiajasia Re: Czy któraś z Was nie wybrała jeszcze imienia 19.06.07, 21:58
        A my mamy całociążowy spór. Tzn mąż chce Zosię, a ja Tosię :) Synek tez chce
        Tosię, więc mąż jest przegłosowany, ale pewnie wymyślimy coś innego. Ostatnio
        padła propozycja i może będzie Ada..... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka