Dodaj do ulubionych

39tc-kto jeszcze?

03.07.07, 08:44
Zostalo rowniutkie 14 dni czyli 2 tygodnie,ja wlasnie dzisiaj zaczelam a niby
grozil mi przedwczesny porod.Z ginem widzialam sie w 37tc i juz sie ze mna
nie umawial chyba ze do 9 lipca nie urodze (w sumie to jeszcze mam pare dni)
to wtedy zadzwonic i sie umowic.Nocki mnie wykanczaja,wstaje chyba co godzine
do wc,skurcze mnie lapia ale to jeszcze nie to tylko sa chyba coraz
mocniejsze.Mam nadzieje ze to juz niedlugo,wiem ze pozniej tez bede nie
wyspana ale nie przez skurcze czy sikanie a moze Olafek bedzie grzecznym
dzieciatkiem i nie bedzoe sie czesto budzil w nocy i da mamie pospac.
Obserwuj wątek
    • a.hysa Re: 39tc-kto jeszcze? 03.07.07, 08:45
      ja... jeszcze tylko tydzien termin na 10 tego:)))

pozdrawiam
      • edzia.79 Re: 39tc-kto jeszcze? 03.07.07, 11:33
        Ja koncz 38tc a od srody zaczynam 39tc (czyli pelne 38tc-Boze jakie to skomplikwane).
        Nic sie nie dzieje mimo ze rozwarcie na 2 cm mam od 3 tyg a 4 tyg temu odszedl mi czop.
        • enya81 Re: 39tc-kto jeszcze? 03.07.07, 11:49
          ja tak samo, równo 14 dni do rozdwojenia, ale kto to wie kiedy nastapi upragniony finał naszej podróży...Ja juz nie daje sobie szansy na szybszy poród i podejrzewam, że przenosze, bo specjalnych symptomów nie widać. Tak bym chciała byc juz po wszystkim i miec mojego Szymcia obok siebie a nie w sobie.
    • aninka79 Re: 39tc-kto jeszcze? 03.07.07, 11:48
      ja mam termin na 7 lipca i nic dupa spokoj i cisza. Wrocilam od lekarza szyjka
      0.5 cm zamknieta, skurczy brak, mam juz dosc. Maly wazy 4300 i rosnie wiec nie
      wiem jak to bedzie. Chce juz urodzic ratuuuuuunku, a tu nawet skurczy brak
      • sol0 Re: 39tc-kto jeszcze? 03.07.07, 12:04
        Dołączam się, u mnie tez 39 tydz. Termin na 9 Lipca. Też miał być przedwczesny
        poród, faszerowałam sie fenoterolem, Nospą... już ponad 2 tyg. nie biorę a tu
        nic. Już nie mogę sie doczekac dzidziulka.
        • cyrkonia11 Re: 39tc-kto jeszcze? 03.07.07, 12:16
          zostało dokładnie 9 dni :) 12 lipca mamy termin.jak sie nic nie zacznie dziac to
          w date terminu na wizyte. mam nadzieje ze cos sie jednak zacznie samemu :)
          • jutka7 Re: 39tc-kto jeszcze? 03.07.07, 12:32
            i ja się melduję, termin na 16 lipca :) objawow jakichkolwiek brak, mimo moich
            szaleństw remontowo-sprzątaniowych :) też nie mogę się już doczekać naszej
            Lenki, ale na razie ciągle myślami jestem przy remoncie domu :)
            pozdrawiam Was serdecznie :)
    • gdynianka_11 Re: 39tc-kto jeszcze? 03.07.07, 12:42
      Mam termin na 12 i jest coraz gorzej, a najgorzej w nocy. Czy was też tak bolą
      kości? Ja przez ostatnie tygodnie przytyłam kolejne 3 kg i chyba to już za dużo
      dla mojego kręgosłupa i nóg - jakkolwiek się nie położę wszystkie gnaty mnie
      bolą i co chwilę się budzę. Jutro idę do lekarza, zobaczymy może to już na
      dniach. Jestem tak wymęczona, że nawet poród przestał mnie przerażać, po prostu
      chcę to mieć za sobą. No, to się wyżaliłam...
    • ingapol ja prawie 39 tc 03.07.07, 12:45
      objawów zero !!!
      dziś tylko zły nastrój
      p.s. ja już chyba nic nie rozumiem !!! Ja mam 38t6d i termin mam na 11.07
      • martulka80 39 tydzień 03.07.07, 13:42
        Termin na 12.07 i także brak jakichkolwiek objawów, nawet malutkich skurczyków.
        Tylko ogólne zmęczenie po ciężkich nocach, bolą biodra :( Kiedy coś się zacznie
        dziać? Nawet nie czuję, żeby brzuch się obniżył...
    • mkc7 Re: 39tc-kto jeszcze? 04.07.07, 14:50
      Cześć! Ja mam termin na 12 lipca, objawów porodu brak a nawet ostatnio mam
      dni,że się zastanawiam czy ja wogólę w ciąży jestem, bo mimo 15 kg na plusie to
      czuję się bardzo dobrze i latam jak zwariowana. Tylko chęć przytulenia
      maleństwa coraz mocniejsza, ale to już chyba nie długo!!! Pozdrawiam wszystkie
      Lipcowki.
    • motylek1407 Re: 39tc-kto jeszcze? 04.07.07, 15:41
      konczy sie 39 tc, termin na 14 lipca, objawow zero :)
      Zmeczenie, dzis rozdraznienie i tyle. W piatek ide do gina... moze zaobserwuje
      jakies zmiany od srodka, ja narazie nie czuje nic oprocz zwiekszajacej sie masy
      ciala Baby ;)
      Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka