gismol77 10.07.07, 10:08 i jak znasz juz wymiary Tereski? wszak dzis obiecalas podac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Lucy!!! 10.07.07, 10:12 :-))))) A i owszem, obiecałam. Ale czas mam - wszak dziesiąty dzień lipca nie minął jeszcze, nieprawdaż? ;-))) PS W nocy miałam takie fajne skurcze, takie fajne, no, mówię Wam, jakie fajne. Może zaraz się zaczną znowu? <naiwne dziewczątko marzy sobie> Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Lucy!!! 10.07.07, 10:13 Aaaaaa, a tak w ogóle dziękuję za pamięć. Bardzo, bardzo. :-) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Lucy-jak czary??? 10.07.07, 10:13 wlasniem mialam napisac nowy watek. jak po nocy kochana bo widzialam ze na liscie jestes. ja wieczorem kiepsko sie czulama ok 24 mialam 4-5 mocne skurcze,juz myslam ze czary Madzi pomogly a tu wszystko ucichlo i noc przespalam. wrrr.... co za nieposluszne dzieci!!! Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Lucy-jak czary??? 10.07.07, 10:15 Edzia, ja Cię też co rano wypatruję. I znowu jesteś. :-( W nocy to ja już się zbierałam do kliniki. Jestem jak przemielona, aż mnie brzuch boli. Śmiać mi się chciało, że Magdowe voodoo jednak podziałało. I...NIC. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Lucy-jak czary??? 10.07.07, 10:17 No bo Magda za slabo czarowala,dzis musi bardziej sie postarac.\zaraz cos do niej napisze hihihi Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Lucy-jak czary??? 10.07.07, 10:22 hihihihi wlasnie tak jej napisalam hihihi lakomczuch jeden Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Lucy-jak czary??? 10.07.07, 11:19 No- musiała te biszkopty akurat, no?!? Chleba w domu nie było?!? ;-)))) Właśnie się umówiłam na wizytę do doktorka, na dziś wieczorem. Jakoś się boję, czy aby znowu, tak jak przy poprzedniej ciąży, nie mam za mało wód- coś mały mi się ten brzuch wydaje, a Małą czuję dosłowinie tuż pod skórą. Baaaaardzo jestem ciekawa, co doktorek powie. Z grubsza wiem: "cierpliwości, już niedługo". ;-DDDDDDDDD Ale, Edziu, pociesza mnie jedno. Skoro Lopez nareszcie urodziła, to i my mamy szansę! Odpowiedz Link
gismol77 Re: Lucy!!! 10.07.07, 11:11 no ludzie, jak juz wam vooo dooo nie pomaga to nie liczcie na wspolczsna medycyne!!! ja to sie z Wami podziele, ze mnie ginka chciala w szpitalu w czwartek zostawic bo skurcze byly dosc silne a mam miec cc.ale jakos sie wymigalam i od tego czasu wszystko, no prawie wszystko sie uspokoilo.ale tak czy inaczej w poniedzialek mam sie stawic. Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Lucy!!! 10.07.07, 11:13 To fajnie- wiesz, na czym stoisz przynajmniej. ;-) Czyli najdalej w poniedziałek-wtorek świętujemy narodziny Gismolątka! :-) Odpowiedz Link