burda3 Re: Asia Burda 27.08.07, 22:57 Asieńko ! Mam!Są! Ale dopiero teraz wyjełam ze skrzynki - jest prawie 23 godz...coś mnie tknęło i zeszłam na dół - listonosz zazwyczaj przynosił listy do domu, widocznie nie chciało mu sie wdrapywać i wrzucił do skrzynki. W kazdym razie - SERDECZNIE DZIĘKUJEMY- cała rodzina. Julek juz zasnał, ale jutro na noc mu zaaplikuje daweczkę. Teraz TY czekaj na listonosza ode mnie :-) dobranoc asia Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Asia Burda 28.08.07, 10:30 Asia daj znać czy te kropelki działaja...bo możliwe że nam by sie też przydały i jak się okaże że faktycznie taka rewelacja to wtedy będę kombinować jak je zdobyć... u nas Marlenka prawie zawzse po cycku, po ok jakis 5 min robi się czerwona jak burak, pręży się i krzyczy...masaże, suszarka... wszystko idzie w ruch... dziś znowu podałam espumisan...podam jeszcze 2 razy..zobaczę czy będzie lepiej..no i znowu piję tą herbatkę z kopru hippa... Odpowiedz Link
burda3 Re: Asia Burda 28.08.07, 10:38 Dopiero na noc mu podam - napisze jak zadziałają. U nas taka sama historia - juz podczas karmienia jest walka a brzuchem, szkoda dziecka- głodne jest a nie moze zjesc spokojnie bo brzuch robi sie jak balon, jak dziecko Afryki...\ napisze jak borówkowy specyfik zadziałał. Odpowiedz Link
borowka78 Re: Asia Burda 28.08.07, 21:20 Asiu-mam nadzieje, ze kropelki zadziałają. Nie wszystkim pomogły, ale większosc sobie chwali. Trzymam kciuki!!!! Buziaki btw i czekam na listonosza:-)))) Odpowiedz Link
burda3 Borówko! 29.08.07, 09:58 Asieńko- podałam 15 kropel na noc,ładnie spał po 3,5 godz- nad ranem złapał go atak i trzymał az mu podałam czopek na uspokojenie.Ale wieksza czesc nocy mięła dosyc spokojnie- wierzę,ze to zasługa leku.Dzis znowu powtorze. A list ode mnie mam nadzieje,ze dzisiaj poleci- jak moj mąz wroci z pracy i zostanie z małym to skoczę na poczte ;-) niestety jestem uwięziona w domu do jego powrotu bo nie zniosę wózka sama z 4 piętra :-((( i tak od poniedziałku do piatku...dobrze,ze chociaz internet mam"okno"na świat. Miłego dnia ! Odpowiedz Link
borowka78 Re: Borówko! 29.08.07, 12:46 No tak, dobrze, że jest ten internet:-) a co do kropelek-po jednym razie efektow pewnie nie ma, trzeba poczekac kilka dni. Jak Julek ma duze te kolki to spokojnie rano i wieczorem zaaplikuj mu po 15 kropelek. Ja tak robilam w fazie super ciezkich atakow kolki. Dzis to tylko postekiwania okolo 4 rano. Odpowiedz Link
lee_a Re: Asia Burda 29.08.07, 13:46 a przepraszam, co to za kropelki? bo ja nie w temacie... my używamy Lefax - jak na razie pomaga. Odpowiedz Link