Gość: bailays IP: *.alcatel.fr 12.09.06, 14:29 Mam pytanie o warunki pracy na stanowisku asystenta menedżera kategorii produktów - płaca, socjal itp. - temat był poruszany na forum ogólnym, ale może na warszawskiej pracy ktoś coś będzie wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Makro- biuro zarządu IP: *.chello.pl 12.09.06, 15:37 A dostałaś / dostałeś odpowiedź od nich? Ja tesh tam składałam Cv, ale się nie odezwali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bailays Re: Makro- biuro zarządu IP: *.alcatel.fr 13.09.06, 16:01 dostałam, bylam wczoraj na rozmowie. podobno dopiero rozpoczeli rekrutacje... maja sie odezwac w ciagu 2 tygodni i poinformowac czy sie zakwalifikowalam do kolejnych etapow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Makro- biuro zarządu IP: *.aster.pl 18.09.06, 16:05 Witam. Też byłam na rozmowie w MAKRO na to samo stanowisko. Mają się odezwac w przeciągu dwóch tygodni. Z tego co udało mi się zorientowac to praca ma raczej polegać na wklepywaniu danych do systemu a na pewno większa jaj część. Dlatego zdziwiło mnie, że potrzebuja kogość z magistrem. Odnośnie warunków nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Makro- biuro zarządu IP: *.itpp.pl 19.09.06, 22:26 To tzw asystent category managera. Płaca ok 3,500 brutto i więcej. Mgr wymagany. Bez tego nie da się awansować a każdy kandydat powinien mieć potencjał do awansu. 60% to wklepywanie, ale dzieki temu można dobrze poznac system co sie bardzo pozniej przydaje. Reszta to kontakty z halami makro i dostawcami. Duze mozlliwosci rozwoju ze wzgledu na wielkosc firmy i innych "siostrzanych" firm Metro. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Makro- biuro zarządu IP: *.aster.pl 20.09.06, 18:58 Dzieki wielkie za informacje! Zaprosili mnie na drugą rozmowę więc moje szanse na dostanie tej pracy trochę wzrosły. To co napisałeś ma spory sens i na prawdę fajnie wygląda. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś