patrice7 05.09.07, 17:09 Dziewczyny kupiłam taka =oto chuste na allegro .przyznacie ze cena powala. Wlasnie dzis ja dostalam i jest naprawde swietna!!! www.allegro.pl/item228371095_nowa_chusta_carrycot_infant_od_narodzin_do_1_5roku.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burda3 Re: Tania chusta :)) 05.09.07, 17:36 Cena niewielka :-) ale wiesz- dziewczyny z forum chustowego na pewno nie uznałyby tego nosiadła za chustę :-)))Najważniejsze,zeby Dzieciątku pasowała ! A moze kiedys na spacerku się spotkamy :-) tylko coraz chłodniej się robi...ale miłoby było :-)))) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Tania chusta :)) 05.09.07, 17:37 Ja ma taka; www.allegro.pl/item240289803_kto_jeszcze_chce_latwo_usypiac_dziecko_.html narazie tylko znosze malutka do wozka z domu,ale jak juz bedzie siedziala to bede nosic na biodrze. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Tania chusta :)) 05.09.07, 22:42 Asiu masz racje powinnam napisc "chusta". to raczej tkie nosidlo:) wyglada ok ,ale zobaczymy czy mala bedzie chcoala w tym lezec:) edzia79 Twoja wyglada swietnie!jak sie sprawuje????? Asia na spacer??pewnie:) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Tania chusta :)) 06.09.07, 07:56 Patrice narazie wkladam mala zeby zniesc ja na dol do wozka i miec wolne rece. mala lezy w nim pokrecona jak nie wiem ale chyba to jej odpowiada bo zaraz usypia (pozycja jak w brzuchu). Jak bedzie troszke starsza to bede nosila ja na biodrze i podtrzymywala chusta. Odpowiedz Link
moni_30 Re: Tania chusta :)) 06.09.07, 10:17 Ja używam takiej chusty jak "edzia.79" ze strony "chusta.pl" (na ich stronie można tę chustę kupić taniej niż na ich aukcjach na allegro)i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam ją na początek bo nie jest zbyt droga a nie wiedziałam czy mojemu Julkowi chustowanie się spodoba. A spodobało się bardzo. Mały włożony do chusty błyskawicznie zasypia, ale dla mnie najcudowniejsze jest to, że jest tak cudnie do mnie przytulony. Jak już będzie siadał to muszę się rozejrzeć za innymi rodzajami chust np. kółkowymi lub wiązanymi. Na razie to dla mnie czarna magia. Ale u mnie to chustowanie chwyciło Odpowiedz Link
modeko Re: Tania chusta :)) 06.09.07, 10:22 hej ja tez mialam ta chuste ale Filipek nie chciał w niej leżec, wiec sprzedałam. Teraz mam okazje kupic chuste Bebelulu lezy w domku i nie wiem czy kupowac, bo mały znów nie chce w niej leżec. Chyba ze ja go zle tam wkładam. Chusta dużo by mi ułatwiła, ale boje sie ze maly sie do niej nie przyzwyczai. Sciagam teraz instrukcje obsługi chusty może mi to w czymś pomoże. A jak się Wam sprawują chusty?? Odpowiedz Link