poemat125 09.09.07, 22:03 gdzie można zrobić usg bioderek w warszawie? za ile? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igina Re: usg bioderek 10.09.07, 09:10 jezeli masz skierownie to podejrzewam ze wszedzie wczesniej zadzwon czy robia dla malych dzieci. Odpowiedz Link
dmgr Re: usg bioderek 10.09.07, 09:11 Ja akurat nie z Warszawy ale słowo na ten temat. Dowiedziałam się w przychodni, że nie warto rodzic dzieci w drugim półroczu, gdyż fundusze przyznane na USG bioderek wyczerpują się zawsze około lipca a więc w przychodni płatne 40 zł (czas oczekiwania około miesiąc - czyli mój mały będzie miał już 2,5 miesiąca), w prywatnej klinice 70 zł od zaraz zobacz w Edel-Medzie jeżeli dobrze piszę nazwę bo u nas to ich filia. Odpowiedz Link
zmijka76 Re: usg bioderek 10.09.07, 09:47 W fundacji przy szpitalu na ul. żelaznej. USG robi dr Sionek- koszt 200zł W szpitalu na Lindleya - ze skierowaniem bezpłatnie, ale z tego co wiem są dość długie terminy. Odpowiedz Link
kurdkowa Re: usg bioderek 10.09.07, 12:37 Kurcze dziewczyny oświeccie mnie,.. przed chwilą dzwoniłam się zapisać na usg bioderek (Zuzia ma 6 tyg.)i miła pani w rejestracji powiedziała mi, że na usg to dopiero jak dziecko skończy 2 miesiące się idzie gdyż do tego czasu ewentualne wady mogą samoistnie zniknąć, szczególnie często tak się niby dzieje u dziewczynek... więc za szybko nie znaczy dobrze/ ze starsza córką byłam jak skończyła 7 tyg/ żadnych patologii nie stwierdzono chociaż miała asymetryczne fałdki/. Dodam, że są wolne terminy więc nie chodzi o miejsce,... jakie jest Wasze zdanie?? Odpowiedz Link