edzia.79 16.09.07, 10:46 Kochane lipcoweczki zapraszam na wirtualne ciasto i dla nieskazowych mam pyszna kawke z mleczkiem.Te skazowe (lacznie ze mna) napija sie soczku jablokowego.Toast wzniesiamy karmi dobrym na laktacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uuuaa Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 11:25 wszystkiego najlepszego zatem!!! duuuzio zdrowia oraz pociechy z Oli i nietylko...pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
kamsi Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 12:06 Wszystkiego najlepszego:) Tym milej mi składać życzenia, że dziś są też moje imieniny, choć mało kto o tym wie, bo są wypisane na jakimś czwartym bodaj miejscu, więc nie załapują się we wszystkich kalendarzach:) Odpowiedz Link
babajagaa Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 12:15 No to wszystkiego najlepszego dziewczyny,ja juz kawusie spilam i kawalek czekolady zbnalazlam.Buziaczki Odpowiedz Link
kamamama2 Re: moje tez 16.09.07, 12:36 no to ściskam wszystkie dzisiejsze imieninowiczki. Niech nam się wiedzie, a dzieci pięknie rosną!!! kawki się nie napiję niestety, bo bez mleka nie lubię :( ale co tam buziaki Odpowiedz Link
boazeria Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 12:38 Niedawno mialas urodzinki, teraz juz imieninki.. jak ten czas leci :- ) Edytko! wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samych pozytywnych mysli, duzo milych zdarzen na codzien, zeby Olenka i Kubus sie dobrze chowali i zeby byli szczesliwymi dziecmi, zeby maz czasem sniadanie przyniosl do lozka, serdecznych przyjaciol wokolo, zebys znalazla super prace (kiedy juz zechcesz wrocic) albo otworzyla wlasny salon! wieczorkiem wypije toascik za Ciebie redsem jablkowym :-) a teraz kawaleczek czekolady zjem bo ciasta nie mam a wirtualnym sie nie najem :-) Odpowiedz Link
bobimax Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 13:16 Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i pociechy z dzieciaczków. Moja Kornelia tez ma dzisiaj imieniny a ja za 4 dni kończę trzydziestkę (stara się robię :)). Odpowiedz Link
domatorka.amatorka EDZIU I KAMSI 16.09.07, 13:32 Dziewczyny wszystkiego co piękne i dobre życzę, pozytywnych konfiguracji gwiezdnych i tych międzyludzkich oczywiście też. Ciasto przepyszne /w nocy piekłyście czy co,że takie świeżutkie i pachnące?/ a karmi komponuje się z nim przebosko:) no to najlepszego! Odpowiedz Link
edzia.79 Re:dzieki 16.09.07, 13:42 dzieki kochane. Kamsi ty to bys mogla wpasc na realne ciacho. Odpowiedz Link
kamsi Re:dzieki 16.09.07, 19:07 Dziękuję za zaproszenie - tyle że nie ma mnie w Warszawie, wizytuję Mamę:) Ale wirtualne ciacho też było pyszne:) Odpowiedz Link
asia19813 Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 14:19 wszystkiego najlepszego, spłnienia wszystkivch marzeń, ciasto pyszne :) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 16:01 Wszystkiego naj dziewczyny! Kawkę wypiłam za zdrowie i ciasto też przekąsiłam.. drożdżowe, dobre :) Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 16:48 Dużo zdrówka i radości w życiu, ściskam. Odpowiedz Link
lajla84 Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 17:07 Dziewczyny wszystkiego najlepszego!!! Aby następny rok Waszego życia przyniósł Wam wszystko to co w życiu najpiękniejsze! A przede wszystkim zdrowych i pogodnych bobasów życzę! Odpowiedz Link
becik_l79 Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 18:49 niech Ci się wszystko układa najszczęśliwiej i niech Cię otaczają sami najżyczliwsi:)) Buziaki wirtualne ślę:) WsZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Odpowiedz Link
m_k8 Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 18:55 Edzia! Życzę Ci dnia zwykłych cudów. Gorącą filiżankę kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi. Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela. Zielonych świateł na Twojej drodze do pracy, albo sklepu. Życzę Ci dnia małych spraw, które Cię ucieszą... Najszybszej kolejki w sklepie spożywczym. Dobrej piosenki zaśpiewanej w radiu. Twoich kluczy dokładnie tam gdzie ich szukasz. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia dawkowanego w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że Pan uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia ponieważ jesteś kimś specjalnym i nietuzinkowym. Życzę Ci dnia Pokoju, Szczęśliwości i Radości. M. Odpowiedz Link
burda3 Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 16.09.07, 19:26 Edzia ! Buziaki najmilsze imienimowe - badz szczesliwa i niech Ci Dzieci pieknie i zdrowo rosna, a mąz kochający zawsze i wszędzie :-) niech przy Tobie będzie. asia Odpowiedz Link
matizka Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 17.09.07, 09:08 Spóznione, bo dopiero dzisiaj, ale b. serdeczne życzonka Zdrowia i szczescia dla Ciebie i rodziny Matizka Odpowiedz Link
lopez32 Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 17.09.07, 09:36 wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zeby ci sie dzidzius dobrze i zdrowo chował!!!dzięki za ciacho, pychota:) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 17.09.07, 10:18 Spóznione, ale gorące: WSZYSTKIEGO, CO NAJLEPSZE, Edziulka! Odpowiedz Link
joannakw Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 17.09.07, 11:06 yyyy mniam mniem - jakie pyszne ciasto i kawusia z mleczkiem - dobrze ze zostało jeszcze dla mnie :) Edytko - dużo dużo szcześcia, radosci i miłosci!!!! Spóżnione ale wybacz. Odpowiedz Link
a.hysa Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 17.09.07, 11:13 he he wszystkiegi naj naj:) udanego dnia zycze Odpowiedz Link
zumali Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 17.09.07, 12:20 No i zrobila sie dwudniowa imprezka :)))) Wszystkiego co dobre i mile. Duzo ciepelka, milosci i slodkosci. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 17.09.07, 14:22 Dziewczyki A więc Dużo zdrówka i szczęścia no i miłości i pieniędzy : )) kawusie właśnie piję bezkofeinową za to mleko skazowe :-)) Odpowiedz Link
nika1201 Re: Dzis moje IMIENINY :))))) 20.09.07, 12:00 Cześć, dopiero dzisiaj dorwałam się do forum i nadrabiam zaległości, składam więc spóźnione życzenia dla was, wszystkiego naj.., naj..., naj..., a najbardziej pociechy z maleństw Odpowiedz Link