germanus 26.06.05, 15:15 Proszę redakcję o odarchiwizowanie moich wątków: - Rozmówki szczecińskie - Rozmówki z Misiem Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
germanus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 27.06.05, 13:18 Jest pytanie, powinna byc odpowiedz, prawda? To gdzie ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:45 No wlasnie, gdzie sa rozmowki ???? Gazeto , wstydz sie, moze jest jakis powod ale wypada odpowiedziec na zadane pytania! Pozdrawiam wyczekujaco. Hanka41 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 27.06.05, 14:52 tym bardziej prosimy o odpowiedź, że redakcja z nich korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_gw_szczecin Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 27.06.05, 15:38 Witam Bardzo mi przykro, ale nie ma technicznej mozliwosci odarchiwizowania watku. Takie, ktore nie sa ”ozywianie” przez jakis czas trafiaja do archiwum. Kazdy uzytkownik moze natomiast odnalezc je przez wyszukiwarke. I gwoli scislosci - redakcja publikowala Rozmowki kilkakrotnie ponad rok temu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:14 Dzieki za odpowiedz. pozdrawiam Hanka41 Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 28.06.05, 01:33 Ja tez pieknie dziekuje, w przeciwienstwie do redakcji (np. za moje teksty, ktore sobie za darmo wydrukowala), i mam dalsze pytania: 1. kiedy nastepuje zarchiwizowanie watku? 2. gdzie to gloszono? Oczywiscie, pisanie, ze mam nadzieje na odpowiedz jest naduzyciem klawiatury. Oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 28.06.05, 07:43 to ja to napiszę: mamy nadzieję, że radakcja szybko (lepiej natychmiast) odpowie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allemanus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 28.06.05, 08:28 Tez czekam niecierpliwie na odpowiedz redakcji. Czyzby redakcja jeszcze spala? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 28.06.05, 08:32 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2772336.html Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 28.06.05, 19:15 Ja jednak prosze o jakis solidniejszy redakcyjny komentarz co do losu obu rozmowkowych watkow. Dlaczego tak sie stalo i jakimi zasadami sie kierowaliscie? Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 28.06.05, 19:15 Ja jednak prosze o jakis solidniejszy redakcyjny komentarz co do losu obu rozmowkowych watkow. Dlaczego tak sie stalo i jakimi zasadami sie kierowaliscie? Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 13:17 Pieknie dziekuje za zignorowanie. Co tu duzo wyjasniac - nie przywyklem. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_gw_szczecin Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 13:38 Witam Naprawde nikt nikogo nie ignoruje, po prostu nie jestesmy w stanie stale sledzic tego, co dzieje sie na forum. Co zas do losow rozmowek - watki te podlegaja takim samym zasadom jak inne. Po okolo roku czasu nieaktywne watki automatycznie (wiec bez wzgledu na ich zawartosc) trafiaja do archiwum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 14:03 raczej nie sądzę. mój wątek z moim ukochanym swarkiem od stycznia był nie ruszany a jednak jest. a rozmówki germanusa były dotykane nie tak dawno (tak mie sie wydaje). poza tym jak chcecie kogoś wyskrobać niesłusznia tyo dajecie radę a na odwołanie tygodniami nie odpowiadacie - do dzisiaj nie dostała odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_gw_szczecin Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 14:17 watek ze swarozycem (rozumiem, ze idzie o milosc po slowiansku) mial ostatnie posty w lutym, a potem w czerwcu tego roku. Co przyczynilo sie do jego ozywienia. Zas ostatni wpis w rozmowkach szczecinskich pochodzi z maja 2004. I na jakie odwolanie nie dostalas odpowiedzi? Cos przeoczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 14:49 wysłałm protest w sprawie wykasowania mojego wpisu w którym jedynym brzydkim słowem był odpowiednik określający odchody:-) boję się go użyć:-) wysłałam tam gdzie się zgłasza sprawy i błędy. była info, że nastąpi kontakt. i lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_gw_szczecin Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 14:50 a kto informowal ze sie skontaktuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 15:09 a ja wiem? anonim czyli albo system. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 14:58 przywroccie mu ten watek bo sie znowu obrazi na caly swiat:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 15:10 no, proszę. a ja za to nie będę używała słów oznaczających odchody:-) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_gw_szczecin Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 29.06.05, 15:36 Nie da sie. Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 30.06.05, 03:12 Redakcja napisala: Zas ostatni wpis w rozmowkach szczecinskich pochodzi z maja 2004. Co redakcja na to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=11294278&wv.x=2&a=19030216 Hmm, 31. grudnia 2004 Mam to nazwac klamstwem, czy raczej prawda inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_gw_szczecin Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 30.06.05, 10:57 mozna to nazwac pomylka, przy odrobinie dobrej woli oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 30.06.05, 13:10 redakcja_gw_szczecin napisała: > mozna to nazwac pomylka Co robi RYCERZ, ktoremu wytracono z reki ostatnia bron? Przyznaje sie do porazki i oddaje pole. Redakcji do rycerskosci bardzo daleko. I nie tylko do rycerskosci, ale i do znajomosci dobrych obyczajow. Nie pierwszy raz, i w tej samej sprawie zreszta, ze krotko wspomne na wydarzenia sprzed roku. Redakcja, ktorej wytracono z klawiatury najostatniejeszy argument za zarchiwizowaniem watkow powinna: - przeprosic - watki przywrocic - wyciagnac wnioski na przyszlosc, by swe racje lepiej przygotowywac, a decyzji lepiej bronic (smiesznie brzmi, jak profesjonalisci "pomylkuja" sie w sprawach jezykowych na przyklad, ale nie tylko) - zarzucic kwasniewskopodobne zwyczaje kombinowania - profesjonalistom, jak ja nie przymierzajac, godnym przeciwnikom niepotrzebnych utarczek slownych, zaproponowac wspolprace. Oczywiscie WEZYKIEM, przeciez to tylko GW. Well, wezyk wezykiem. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_gw_szczecin Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 30.06.05, 13:28 Powtorze raz jeszcze: watki raz wyslane do archiwum nie moga juz wrocic na forum. Nie moge tego zmienic i dyskusja na ten temat jest bezcelowa. Za pomylke z datami oczywiscie przepraszam. Mysle, ze w tej sytuacji kompromisowym wyjsciem mogloby byc zalozenie nowego watku ”Rozmowki szczecinskie”. W pierwszym poscie mozna zamiescic link do zarchiwizowanych watkow, zachowujac w ten sposob ciaglosc. Co zas do wspolpracy i wydarzen sprzed roku - wyjasnialismy to sobie przeciez i nie bardzo rozumiem skad ten zal. milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polakus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? IP: 80.55.148.* 30.06.05, 14:31 GERMANUS JEST STARY - to mu wybaczcie -marudzi i nudzi-normalka u starych zgredów Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Gdzie są ROZMOWKI ?? 30.06.05, 15:53 wyjatkowo, absolutnie wyjatkowo, bo nie wdaje sie w slowne przepychanki z nieznajomymi, powiem ci, laskawco, ze ja sie na temat twego wieku ani zdolnosci pojmowania swiata w ogolnosci, a dobrych zasad wspolzycia w szczegolnosci nie wypowiadalem i nie zycze sobie, aby ktokolwiek komentowal moje wystapienia z uzyciem obrazliwych slow nawet w trzeciej osobie tak jasno i uprzejmie powiedziane - dotarlo? zamilcz wiec, wstydu sobie oszczedz Odpowiedz Link Zgłoś
jottka apropo publikowania za darmo 30.06.05, 15:56 to z tego, co pamiętam, w regulaminie korzystania z portalu gw, w tym korzystania z forów, zastrzeżono, że użytkownik, wypowiadając się na jakimkolwiek z nich, godzi się tym samym na publikację swych wypowiedzi przez dowolny organ agory no więc trzeba czytać regulaminy i zasyłać cenne dla nas teksty od razu do druku z propozycją ich odpłatnej publikacji, a nie teraz popłakiwać, że nas oszukaaaaali:) Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: apropo publikowania za darmo 30.06.05, 18:54 czy Ty - jottka - reprezentujesz redakcje GW? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: apropo publikowania za darmo 30.06.05, 19:06 nie, gdybym reprezentowała, to mój nick byłby podświetlony na czerwono, a - jak widzisz - jestem zwykły użytkownik, z zawodu też nie dziennikarka ale czytam regulaminy, zanim zacznę wnosić pretensje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka o, tu masz 30.06.05, 19:09 forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html punkt jedenasty Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: o, tu masz 02.07.05, 23:51 no, prawie prawda szczegolnie radze (to jest dobre slowo) zwrocic uwage na slowo `prawie` jeszcze mi tylko powiedz, czy Ty tak z wlasnej inicjatywy wspierasz redakcje, czy tez... pytam, bo nagle zrobilem sie blizej 7 000 km, o jednak jest jakas roznica jak odpowiesz, to zdecyduje o dalszych a jak nie, to tez taki jestem czyli nie lubie, jak ktos udaje Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: o, tu masz 04.07.05, 07:37 i co, za-jottka-las sie? no, miej odwage, odpowidz Odpowiedz Link Zgłoś