m_k8 25.10.07, 08:30 Cześć Dziewczyny! Właśnie przeczytałam, że wygrałam bilety na kabaret :) więc mimo, iż za oknem strasznie szaro i ponuro, z uśmiechem rozpoczynam czwartek, czego i Wam życzę. Pięknego Dnia!!! Mała rzecz a cieszy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Dzień dobry! 25.10.07, 08:48 Ooo, fajnie! Pozdrawiam również miłego dnia życzę! :-) Odpowiedz Link
boazeria Re: Dzień dobry! 25.10.07, 09:17 a mi dzisiaj jakos smutno.... ciagle mysle o pracy, teraz tylko czasem tam jezdze ale od 14tego na bite 8 godzin stresu.... o tym jak moja schorowana mama poradzi sobie z malym skoro 2 razy w zyciu na rekach go trzymala a tata po ciezkiej operacji sam wymaga opieki? co zrobie z piersiami? nie chce karmic butelka a do tego w pracy nie ma mozliwosci sciagac.... do tego chyba jestem przemeczona- w sumie od lipca nie przespalam dluzej niz 3-4 godz wczoraj mialam taki bol glowy ze az promieniowal na oczy, widzialam plamy, obraz mi falowal, myslalam ze zwariuje z tego bolu... do tego lewa reka mi zaczela dretwiec.... ech za tydzien idziemy z malym do szpitala do poradni ryzyka okoloporodowego, moze poprosze tez o skierowanie na jakas morfologie dla mnie........ zamartwiam sie tez tym guzem na glowce malego- skoro twierdza ze wszystko ok i nie ma zmian w mozgu to czemu musze chodzic do szpitala na badania co 6 tygodni??? dzis chyba nawet poranna kawa mi nie pomoze........ w planach mam zeberka w sosie i tiramisu, pozniej mam spotkanie w firmie, trzeba odwiedzic tate w szpitalu.... a tak wogole dziewczyny to zaczelam tworzyc kronike rodzinna- od drzewa genealogicznego, poprzez nasze zdjecia z dziecinstwa, slub, porod, odbicie stopek malego, az do wklejenia zdjec moich wnukow kiedys :-))) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Dzień dobry! 25.10.07, 10:17 Boazeria zobaczysz że wszystko się jakoś ułoży... może nie będzie się dało by wszystko było tak jak chcesz, ale dopiero jak już wsobie ten wir pracy wejdziesz, to zobaczysz, że jakoś się będzie wszystko kręcić... tak to jest, że taka zmiana przeraża... zwłaszcza, że do tej pory było się w domu z dzieckiem... Na początku pewnie nie będzie łatwo...ale na pewno dacie sobie radę, nie załamuj się! A do poradni pewnie każą chodzić profilaktycznie :-) Uściski!! Odpowiedz Link
joannakw Re: Dzień dobry! 25.10.07, 13:42 Gratuluje wyganej. boazeria - napewno wszystko sie ułoży, i bedzie dobrze, życie niesie nam duzo, smutnych i wesołych chwil, czasem brakuje słonca i wszystko wydaje sie ponure i szare, ale gdy swieci to dodaje blasku naszemu życiu i jest ok, bedzie dobrze bo musi byc dobrze Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: Dzień dobry! 25.10.07, 09:46 dzien dobry, dzień dobry!!! szaro buro za oknem, noc fatalna, ale uśmiech mam na buzi, bo życie jest piękne!! pozdrowienia serdeczne dla wszystkich:) milego dnia! gratulacje wygranej m_k8!!! i dobrej zabawy! ja uwielbiam kabarety!!! Odpowiedz Link
asia19813 Re: Dzień dobry! 25.10.07, 09:50 O to miłego "wyjścia" a kiedy, opowiedz jak wórcisz. Zaczynam wprowadzac plan dnia z gazetki Dziecko, może sie uda. Miłego Dnia! Odpowiedz Link
kamsi Re: Dzień dobry! 25.10.07, 13:52 Gratuluję wygranej:) A jaki kabaret, jeśli można zapytać? Odpowiedz Link
agasar79 Re: Dzień dobry! 25.10.07, 13:59 Ale fajnie rozpoczęty dzień :))) Gratuluje :) Odpowiedz Link