akrobat 06.11.07, 19:15 komu juz zaerosło Krzys miał 0,5*o.5 i juz mu zarosło.dwóch pediatrow mnie uspokaja ze jest ok a ja panikuje i rycze po nocach.jutro robie mu badania i prubuje umowic sie z neurologiem.Boze niech nic mu nie bedzie........... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Ciemiaczko 06.11.07, 19:19 mojej kolezanki corce zroslo odrazu,zreszta jej starszakowi tez. nie chodzila po zadnych lekarzach i nie dawala wit D3 nic sie nie martw Odpowiedz Link
ankas4 Re: Ciemiaczko pytanie, bo nie wiem:( 06.11.07, 19:33 wyjasnijcie prosze jak sie sprawdza czy ciemiączko jestt ok... oraz co znaczy jak jest juz zarosniete a co jak nie jest? ciemna jestem w tym wzgledzie... Odpowiedz Link
akrobat Re: Ciemiaczko pytanie, bo nie wiem:( 06.11.07, 19:36 Ciemiaczko poinien spradzac lekarz na kazdej wizycie i powinno zaczac zarastac po 12 miesiacu zycia,Jak zarasta szybciej to istnieje ryzyko ze glowka nie bedzie rosła:((Zajrzyjdo kiazeczki dziecka tampowinnasmiec napisane jakie Twoje dzicko ma ciemiaczko Odpowiedz Link
ankas4 Re: Ciemiaczko pytanie, bo nie wiem:( 06.11.07, 20:15 ooo dzieki za informacje ,aktycznie zawsze sprawdza glowke, lece sprawddzic, ale chyba jak byloby cos zle to cos lekarka by powiedziala... mysle... Odpowiedz Link
zabka1233 Re: Ciemiaczko pytanie, bo nie wiem:( 07.11.07, 17:44 mojemu starszakowi szybko zaroslo ciemie i wzystko jest oki a Daniel jak sie urodzil mial 1 :1 teraz ma jeszcze mniejsze ale wyczuwalne tez pewnie zarosnie mu przed roczkiem niektore dzieci tak po prostu mają Odpowiedz Link
akrobat Re: Ciemiaczko pytanie, bo nie wiem:( 07.11.07, 18:01 Badania ok Ale pozostaje inny problem ..jeden z lekarzy kazał nam jechac do szpitala do Lublna aby porobic badania w tym pewnie tomografie.Mama juz tam dzwoniła i rozmawiała z lekarka i ta stwierdziła ze nie widzi potrzeby ale jesli sie upieramy to trzeba rozmawiac z ordynatorem.Jutro bedziemy dzwonic, najbardziej to sie boje tomografi bo wykonywana jest w znieczuleniu ogolnym Sama nie wiem co robic co lekarz to inna opinia a nie chce czegos zaniedbac Odpowiedz Link