e-gosiak 21.11.07, 15:22 czy waszym dzieciaczkom rosną już ,,nowe" włoski na główce. Mojej coś jakby na czubeczku zaczęło się pojawiać choć generalnie należy do łysych i bezbrwiowych misiaczków. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ness Re: Włoski 21.11.07, 15:26 po temacie myslałam ze chodzi o jezyk:) rosna rosna, a tez nalezala do tych lysawych- po tatusiu;) Odpowiedz Link
agasar79 Re: Włoski 21.11.07, 16:14 Moja jak się urodziła miała krótkie włoski (długość i zakola również po tatusiu :). Później zaczęła łysieć i miała taką tylko z tyłu koronę, a to za dziadkami :) Teraz jej włoski odrosły, ale są krótkie, tylko z tyłu ma takie małe łyse kółeczko, bo cigle kręci główką i cały czas je w tym miejscu wyciera :) Może będzie miała troszkę kręcone za mną, bo jak się poci to jej się takie fajne kędziorki robią :) Odpowiedz Link
asia19813 Re: Włoski 21.11.07, 17:26 moja na razie lysieje, po nocy jest tyle włosków na pieluszce flanelowej że normalnie az sie boję , że coś nie tak Odpowiedz Link
a090707 Re: Włoski 21.11.07, 19:22 Moj maly urodzil sie z duza iloscia wloskow, teraz ma wytarte z tylu, a z przodu dluga grzywa.Jutro chcemy mu ogolic glowke maszynka- nie wiem, czy nam to wyjdzie :) Odpowiedz Link
zumali Re: Włoski 21.11.07, 20:52 Taaaak! Moja tez raczej lysawa, ale na tym placku z tylu mala szczecinka sie pojawila wreszcie :) Odpowiedz Link