yoopi1 31.12.07, 15:12 Czy dzieci będące w okolicy 24 tygodni swego życia też zaczęły być takie marudne jak moje? Z mapki skoków rozowjowych wynika, że mógł się już zacząć kolejny skok z kulminacją w tyg. 26. Wasze też marudzą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.zaborowska1 Re: 24-ty tydzień - marudzą? 31.12.07, 15:33 Codziennie co godzina co chwile do skoku u nas jeszcze dochodzą ząbki :-)) Odpowiedz Link
asia19813 Re: 24-ty tydzień - marudzą? 31.12.07, 16:00 nie, Zuzia marydzi jak chce jeść, albno spać albo jak ma mokro. Dziś chciałam ją uspać, bo marudziła, okazało się że z pampersa wyciekło na boczek i ma mokre body i kaftanik. A tak to jest pogodnym dzieckiem Odpowiedz Link
kamsi Re: 24-ty tydzień - marudzą? 31.12.07, 17:17 23. tydzień - o tak, marudzi okropnie, właśnie jesteśmy z mężem w trakcie narady bojowej, co robić, żeby Kostkowi i sobie pomóc (tymczasem marudzący chwilowo śpi:)). Do tego jeszcze doszła dopiero co prezbyta choroba i męczący wyjazd na święta. Ale zamierzamy to przetrwać:)) Odpowiedz Link
babajagaa Re: 24-ty tydzień - marudzą? 01.01.08, 15:38 olaf dzisiaj konczy 25 tydzien,w 24 wyszedl mu zabek ale jakos nie zauwazylam zeby marudzil,on i tak lubi pomarudzic czasami,potrafil sie rozbeczec z byle czego jak mu zab wychodzil.Juz przeszlo,teraz idzie drugi bo juz widze biala plamke na dzaselku. Odpowiedz Link
yoopi1 To jakiś koszmar! 01.01.08, 16:29 Dzisiaj od rana jeszcze gorzej niż wczoraj. Nie wiem już czy to skok czy to problemy z brzuszkiem, bo ciągle ulewa, odbija lub ma czkawkę. Ona zawsze była taka płaczliwa, ale od dwóch dni to już jakaś przesada. Może ona ma ten refluks? Muszę porozmawiać z lekarzem. A w święta była taka pogodna... Odpowiedz Link
enya81 Re: To jakiś koszmar! 01.01.08, 21:33 U nas to samo, chociaz w przeważającej mierze jest to spowodowane ząbkiem, którego plamkę juz widac na dziąsełku. Odpowiedz Link
yoopi1 Re: To jakiś koszmar! 01.01.08, 21:38 Ja nie widzę żeby jakiś ząb wychodził, ale szczerze mówiąc nie znam się na tym. Nigdy nie widziałam przebijającego się zęba. Odpowiedz Link