modeko 02.01.08, 16:19 Aż trudno uwierzyc, ze mam juz takiego duzego chłopczyka!!!!!! Już pięknie siedzi, ale niestety nie potrafi się jeszcze przekręcac no i pięknie woła mama :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_zal81 Re: Filip skończył 6 m-cy!!!!! 02.01.08, 17:58 Gratulacje! Toż to poważny wiek :D najlepsze życzenia dla Kawalera! Niech zdrowo i radośnie rośnie :D, (ale rym hihi) Odpowiedz Link
anula_82 Re: Filip skończył 6 m-cy!!!!! 02.01.08, 19:34 Gratulacje. Naprawdę spory chłopaczek na zdjęciu, mój zaczął 6 m-c w drugie święto Bożego Narodzenia a czekam na to az bedzie siedział jak jakaś głupia. Bo teraz to tylko chce siedzieć a ja muszę ciągle trzymac go, więc duzo czasu poświęcam na zwykłe siedzenie z nim. Zdrowia zyczymy z Mikołajem. Odpowiedz Link
izamig Re: Filip skończył 6 m-cy!!!!! 03.01.08, 00:53 Mój synej też dzisiaj skończył 6 miesięcy. Gratulacje! Odpowiedz Link
bobimax Re: Filip skończył 6 m-cy!!!!! 03.01.08, 09:21 Moja skończy w poniedziałek, ale jeszcze nie siedzi. za to obraca się z plecków na brzuszek w drugą stronę już prawie, ale jakwyczuwa że leci to dziwnie łapie równowagę i się nie przękręca na plecki. fajnie to wygląda. Odpowiedz Link