asia19813 04.01.08, 08:15 Dziś ok. 2 nad ranem na 2 leciał serial miasteczko twen piks( nie pamiętam jak sie pisze), mój mąz miał nagrywac ale nie wiem bo spałam :). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemreolin Re: miasteczko twen piks 04.01.08, 08:49 Niech zyje tvp i puszczanie najlepszych filmów i seriali w godzinach, gdy większosć ludzi juz spi. BRAWO! :/ Odpowiedz Link
asia19813 Re: miasteczko twen piks 04.01.08, 08:53 o tak, niedawno był ten serial mniej więcje o tej samej porze, później przenieślina piątek na wcześniejsza godzinę. Odpowiedz Link
shemreolin Re: miasteczko twen piks 04.01.08, 09:11 ajlepsze były Alternatywy w weekend o 6 rano. Naprawde boski serial i nawt chciałam wstawac wczesniej żeby obejrzec, ale skapitulowałam. Na szczescie teraz przeniesli go na popołudnia w ciagu tygodnia. To samo z CSI. Puszczali na tvp2 chyba jakos o 23 czy później. Super... Odpowiedz Link
asia19813 Re: miasteczko twen piks 04.01.08, 09:18 maja pomysły, mnie tez wkurza jak w święta puszczają te same filmy na okrągło. Mój mąz nie obejrzał ostatniego odcinka miasteczka, usnął i się śiał że kolejny raz puszczą za 13 lat, a tu niespodzianka, ciekawe czy obejrzał w nocy Odpowiedz Link
e-ness Re: miasteczko twen piks 04.01.08, 11:07 No rzesz.... znów przegapiłam://///// na nastepny tydz nastawiam budzika i kartka na tel z przypominajka, i bilomag:))) Odpowiedz Link
zorkaa Re: miasteczko twen piks 04.01.08, 18:24 no, na teklewizję zawsze można liczyć. wiadomo, że jak coś puszczą po północy to musi być dobry film:P ostatnio jakiegoś almodovara z oczami na zapałki oglądałam. nie mam video:( Odpowiedz Link