matizka 09.02.08, 08:15 hej, mam problem z piersia - cos ala zastoj - boli, ale nie czerwona. maly ma b. wysoka goraczke, wiec kiepsko ssie i pewnie dlatego. Przez to tez licze na wasze rady domowe, bo na nic nie mam czsu aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: piers pomocy 09.02.08, 09:00 miałam taki zastój jeszcze kilka dni temu jak odstawiałam Szyma od cyca. gorący prysznic + masowanie okłady z kapusty mnie pomogło:-) Odpowiedz Link
becik1 Re: piers pomocy 09.02.08, 20:10 ja również polecam okłady z kapusty. Rozbijasz liscie kapusty mlotkiem do miesa, i zimna kapuste nakladasz na piersi omijajac sutki. Odpowiedz Link
ankas4 Re: piers pomocy 09.02.08, 21:41 POlecam laktator:) sama mialam zastoj wczoraj i sie rozlynal po laktatorze:) Odpowiedz Link
poemat125 Re: piers pomocy 09.02.08, 21:44 ja masowałam piersi i ściągałam mleko albo pzystawiałam ssaka do cyca, jakoś mi pomagało Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: piers pomocy 09.02.08, 22:00 Matizka! mam nadzieje, ze juz wszystko w porzadku. Przystawiaj do piersi jak najczesciej. Najlepiej tez przylozyc ciepla pieluche lub cieply prysznic przed karmieniem (rozszerzy kanaliki). Zimna kapusta ewentualnie po karmieniu. Odpowiedz Link