patrice7 15.02.08, 10:08 bylam wczoraj ,widziałam i szczerze polecam.Jak dla mnie film boski z super gagami, mega lepszy niz testosteron! cale kino plakalo ze smiechu !:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: lejdis 15.02.08, 10:24 wezcie duza cole! bo od smiechu wam zaschnie w ustach:) Odpowiedz Link
effka_81 Re: lejdis 15.02.08, 10:33 widziałam film super mój M za bardzo niechciał iść ale go namówiłam i naewt nia żałował podobał mu sie. Polecam naprawde!!! Odpowiedz Link
anulka-m6 Re: lejdis-naprawde warto! 15.02.08, 10:38 my bliśmy tydzien temu i naprawde chwilami płakałam ze śmiechu, i racja z piciem,trzeba mieć bo w gardziołku zasycha ze śmiechu, a jakk sie jeszcze popcorn wcina to musowo, mężuś zachwycony choć też nie przepada za takimi filmami. Poszła bym jeszcze raz... Odpowiedz Link
lilka.k Re: lejdis 15.02.08, 10:33 Dobra! Popcorn sobie odpuszczę, bo jeszcze się udławię! ;) Odpowiedz Link
enya81 Re: lejdis 15.02.08, 10:33 Podpisuje sie pod recenzja Pati, byłysmy w kinie w zeszły piatek 5 matek - Polek i jedna bezdzietna i wyłysmy ze śmiechu, a popcorn ktory kupiłysmy wyrzuciłysmy w połowie niedojedzony bo tak sie wciagnełysmy w film. Jaja nie z tej ziemii :) Odpowiedz Link
monikaj21 Re: lejdis 15.02.08, 10:36 I ja byłam na tym w kinie (ostatni raz byłam 2 dni przed porodem na Shreku :) - na początku myślałam, że kicha (wydał mi się jakiś taki magdoemmowski, a magdy m nie lubię za bardzo) ale bardzo fajnie się rozkręcił i też się pośmiałam. Chętnie bym jeszcze raz obejrzała bo to naprawdę niezły relaks. Jak tylko możecie się wyrwać z domku to polecam :) Odpowiedz Link
patrice7 co do rezerwacji 15.02.08, 10:48 wczoraj w multinikie otwarte wszystkie kasy , kolejki przemega az do grycana prawie stalo sie po pol godziny a ci nierozumni szalency w walentynki zapraszali swoje kobiety BEZ REZERWACJI hahaha usmialam sie solidnie ,jak mozna byc takim niedomyslnym i nie zarezerwowac biletu na walentynki jak wiadomo ze beda tam WSZYSCY ;))) chyba pojde jeszcze raz! :) Odpowiedz Link
asia19813 Re: lejdis 15.02.08, 11:53 ja byłam wczoraj na jeszcze raz. Fajny taki lekki. A na lejdis tez pewnie się wybiorę Odpowiedz Link
zorkaa Re: lejdis 15.02.08, 12:08 hehe, ja też byłam z m i też całe kino ryczało, bo to mbk było;) a film super. Odpowiedz Link
matizka Re: lejdis 15.02.08, 20:59 Też miałam z moimi facetami pójść - to ostatni raz kiedy w porze mbk nie pracowałam i co ? Samochód złapał gumę w garażu (tzn. w garazu m odkrył, że zeszło powietrze) i nie zdążyliśmy zmienić , i widzę, że straszneie szkoda. A teraz dziewczyny jak w multikinie zobaczycie faceta z maluchem samego to bedzie mój m, bo sie napalił na takie wyjście, a teraz on się będzie małym zajmował :) Odpowiedz Link
dmgr Pomażyc 15.02.08, 21:09 Ja w kinie byłam ostatnio jak byłam w ciąży z Klarą czyli jakieś 3 lata temu a najśmieszniejsze jest to, że z pracy co 3 miesiące dostaje karnet 10 biletów do Silver Screen i ani razu nie skorzystałam u nas nie ma Baby kina a do Gdańska za daleko. Obejrzę na DVD pewnie. Odpowiedz Link
katx1 Re: lejdis 16.02.08, 09:01 Byłam wczoraj drugi raz, to pozycja obowiązkowa, świetna gimnastyka dla przepony. Odpowiedz Link
lilka.k Re: lejdis 17.02.08, 19:19 Nie od razu śmiesznie było, ale się rozkręciło i bawiłam się wyśmienicie :) Odpowiedz Link
ania_f1 Re: lejdis 17.02.08, 20:34 My byliśmy dzisiaj po południu, juz dawno się tak nie uśmiałam, na pewno obejrzę jeszcze raz za jakiś czas. No i fajnie, bo oderwaliśmy się trochę od dzieciaków:-) Odpowiedz Link