olus-ia80 19.02.08, 17:13 KTO JUTRO BEDZIE W KINIE ? GRAJĄ POKUTE JA BEDE KTO JESZCZE? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Nas nie będzie... 19.02.08, 17:19 Mąż wybywa, poza tym jakoś ten film mnie nie ciekawi ;) Odpowiedz Link
chanastel My będziemy 19.02.08, 17:40 Tzn ja, Tosia, ankas i Tymek. Film może nie zaciekawy ale za to jakie towarzystwo!:) Odpowiedz Link
lilka.k To prawda! 19.02.08, 18:36 Towarzystwo super, a że mnie nie będzie, to się pocieszam, że chociaż film do bani... Odpowiedz Link
chanastel Re: To prawda! 19.02.08, 18:37 Bez chłopaków i bez Ciebie to już nie będzie to samo:( Odpowiedz Link
chanastel Re: To prawda! 19.02.08, 18:39 No i co ja nato mam odpisać? hmm za tydzień też się przecież widzimy:) Odpowiedz Link
blanka0 Re: WROCŁAWIANKI JUTRO KINO 19.02.08, 18:38 nie bedzie mnie :-( ide do lekarza w sprawie tych dreszczy Odpowiedz Link
burdziaa WROCŁAWIANKI JUTRO KINO 19.02.08, 20:14 Ja postaram sie byc, chociaz film widziałam- mnie się podobał...az mi głupio pisac bo wszyscy krytykują :)Piękna i smutna opowiesc o miłości..... Odpowiedz Link
chanastel Re: WROCŁAWIANKI JUTRO KINO 19.02.08, 21:26 Ja nie widziałam i krytykuję:) hi ale to tylko dlatego że kolejny film o miłości ale nie wykluczam że może być fajny. Przyjdź Burdzia na ploty:) Odpowiedz Link
gmonika Re: WROCŁAWIANKI JUTRO KINO 19.02.08, 21:41 ale Wam zadroszcze :(( mi pozostaly jedynie spacerki po parku Odpowiedz Link
lilka.k Jak nie urok... 20.02.08, 07:25 Mąż został w domu, ale Antek ma katar, więc nie będziemy wirusów rozkichiwać ;). Już nie kocha Fridy, drze sie jak opętany..zyczcie nam zdrowia, by na Franka nie przeszło za bardzo ;) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Jak nie urok... 20.02.08, 10:19 noo to teraz wirusik dopadl was:) zdrowka zdrowiejcie jak najszybciej! :) Odpowiedz Link
aldi32 Re: WROCŁAWIANKI JUTRO KINO 20.02.08, 12:44 Grrr!Co zaglądam na forum to akurat okazuje się, że albo ni mogę albo przegapiam spotkanie. Mam już samochód więc chętnie do Was dołączę:) Tylko jedno pytanie mam: jak rozumiem środowe spotkania to już TRADYCJA?:) G.Grunwaldzka, tak? Która godzina? Pozdrawiam Odpowiedz Link
burdziaa Aldi! 20.02.08, 14:41 Kochana! Tak co środe na godz 12- a komu kino nie pasuje, to po spotykamy sie na lodach, kawkach i innych delicjach na górze u Grycana ( Pasaz Grunwaldzki ) Ja dzisiaj nie dałam rady ale za tydzien sie postaram byc- do zobaczenia! Odpowiedz Link
burdziaa Jak po filmie? 20.02.08, 16:40 A więc było tak- jak zwykle spozniona ale pełna checi z całym moim dobytkiem zeszłam na dół i zmierzałam w strone galerii- ale sił mi zabrakło. Moze nie fizycznie ale cos sie przestraszyłam,ze nie dam rady i nie powinnam się jeszcze forsowac. Pospacerowałam na słoncu, spotkałam listonosza z nowa chustą (! ) i wróciłam do domku. Za tydzien mam zamiar byc w pełni sił i z Wami! Odpowiedz Link
blanka0 Re: Jak po filmie? 20.02.08, 16:42 burdziaaaaa co znowu kupilas przyznaj sie kolekcjonujesz chusty? wlasnie jak po filmie??? za tydzien sie pisze na spotkanko cieszycie sie :-pppppppp Odpowiedz Link
patrice7 dziewczynki 20.02.08, 16:45 oczywiscie ze sie cieszymy ,ze bedziecie:)) burdziaaa! co znow kupilas??:) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Burdzia 20.02.08, 17:18 Tak, ta faktura jest śliczna! Za tydzień ją weź, pooglądamy :) Odpowiedz Link
chanastel burdzia,blanka 20.02.08, 21:29 Film taki se ale ola przyniosła sernik i był pyyyycha> No i te ploty, ploteczki:)))) a jak tam dreszcze lenki? Odpowiedz Link
chanastel ups 21.02.08, 09:38 Muszę kopsnąć do góry bo blanka i burdzia nie zauważyła że do nich:) Odpowiedz Link
chanastel Re: widzę,widzę :) 21.02.08, 09:54 Dopiero?;) hihi moja dzisiaj obudziła się tylko dwa razy i to raz na karmienie a drugi nie wiem czemu i poprzytulana zasnęła i została odłożona. Zaczynam się wysypiać!!!!!! Odpowiedz Link
blanka0 Re: widzę,widzę :) 21.02.08, 10:12 chanastel a moja budzila mnie 6 razy, spalam moze 4 godziny i boli mnie szyja bo caly czas śleczalam nad mala szlag mnie trafia jak czytam ze ktos sie wysypia -PPPPPPPPPPPP mam isc do neurologa ale raczej jest ok sernika nie lubie -PPPPPPPPPP Odpowiedz Link
burdziaa a ja sernik uwielbiam ! 21.02.08, 10:20 i bardzo lubie Olusie( hihihi- licze na kawałek jeszcze kiedys- wazelina :-) Odpowiedz Link
chanastel blanka 21.02.08, 10:24 Ja w zeszłym tyg to przechodziłam. Ale chyba zęby zrobiły sobie przerwę a poza tym włączyłam nawilżacz i mała się już tak często nie budzi. No i o 2 w nocy zamiast cyca butla jak się ją uda oszukać a na wieczór sinlac który jest podobno bardziej sycący. I efekt jest taki że po karmieniu około 20, budzi się około 2 butla, godzinę później nie wiem z jakiego powodu ale utulona zasypia a potem 6 rano-cycek, zabawa(oczywiście to ona się bawi ja próbuję spać) po godz cycek i śpimy do 9! Ale to dopiero w tym tyg tak bosko. Trzeba mieć nadzieję:))) Odpowiedz Link
blanka0 CHANASTEL 21.02.08, 10:48 nie wkurzaj mnie , na Lene nic nie dziala ide sie powiesic Odpowiedz Link
patrice7 aaaaaaaaaaa!!!!!!!!! 21.02.08, 11:36 a ja przespalam cala nic!! ostanie karmienie o 24 a kolejne po 8 trano!!! kocham mleko modyfikowane !! tratatatat:)) Odpowiedz Link
blanka0 Re: a ja sernik uwielbiam ! 21.02.08, 10:27 Olusie lubie baaardzo alesernika serio nie jadam co nie znaczy ze nie załuje iz mnie nie było Odpowiedz Link