lilianak1 25.02.08, 20:50 Daj znać co u Ciebie, mąż już poza granicami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia27 Re: Dziunia27 25.02.08, 21:59 :) dziękuje.miło że pytasz :) no własnie jakies 40 minut temu pojechał z powrotem do Kielc po wolnym weekendzie:) na dalsze szkolenia.. a z kraju wylatuje 12 marca (buuuuu...) to juz tak niedługo:(((( ale choć troszke, bedzie nam dane nacieszyc sie soba, gdyż od 29 lutego dostanie urlop i te półtora tygodnia spedzimy razem:))) a potem .... dopiero pod koniec wrzesnia:(((( buuu... a ja jestem teraz z dziubkiem u mojej siostry, gdyz ona mieszka 500 km ode mnie i nieczesto sie widujemy, wiec teraz takjakby sie "przeprowadziłam" do niej (M. tez wlasnie tu do nas dojezdza na te weekendy)i gdy juz M. poleci, to zostane tu jeszcze z miesiac:)) niebede bynajmiej sama i moze tak szybko niezwariuje:)) siostra ma dwie coreczki i Julka za nimi przepada.. jednym slowem nienudzimy sie tu:))a dzieki temu niemysle tak o zbliżajacym sie wielkimi krokami rozstaniu.... och, bo na sama mysl rycze.... narazie niby jest wszystko w pozadku, bo M. niema z nami juz od poczatku stycznia, przyjezdzal tylko własnie na weekendy i można powiedziec ze sie do tego przyzwyczailam, ale niedlugo nadejdzie ten dzien i ten weekend w który już .... NIE PRYJEDZIE .... :((( az niechce o tym myślec. pozdawiam :* Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Dziunia27 26.02.08, 08:50 No to dobrze, że macie towarzystwo. Bądź u siostry ile tylko się da. Podejrzewam, że mąż będzie mógł dzwonić na jej nr telefonu, więc będziesz miała też kontakt z nim. Pozdrawiam gorąco. Pa. Odpowiedz Link