Dodaj do ulubionych

WROCŁAW jutro

29.02.08, 11:36
jest to spotkanie czy nie?
Nie chce mi sie jechac taki kawal, a tam okaze sie ze nikogo nie ma.
Dziewczyny prosze określcie sie.
Pati aleś sie rozrywkowa zrobila fiufiu- dobrej zabawy.
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: WROCŁAW jutro 29.02.08, 11:38
      Po co tyle wątków zakładać? Jest jeden odnośnie spotkania. Dziewczyny tam pisały. Ja będę.
      • blanka0 Re: WROCŁAW jutro 29.02.08, 11:45
        no ale chanastel i anakas sie chyba nie okresliły?
      • patrice7 Re: WROCŁAW jutro 29.02.08, 11:52
        mnie nie bedzie.:(
    • blanka0 Re: WROCŁAW jutro 29.02.08, 11:46
      a wicie ze tamten watek mi umknął, jakos go przeoczylam
      sorki
      lilka.k ales czepialska:)
      • lilka.k Re: WROCŁAW jutro 29.02.08, 11:49
        e tam czepialska..po prostu pogubić się można..nie wiadomo gdzie pisac :)
        • chanastel Re: WROCŁAW jutro 29.02.08, 12:10
          Z tego co wiem ankas ma wpaść na chwilkę ale mnie i Tosi nie będzie:(
          • m_k8 będę. 29.02.08, 16:34

MyślI ZaMiEnIaM W SŁOwA ... SŁOwA ZaMiEnIaM W CzYnY...
            • ankas4 Re: będę.na chwile z mamą:) i Tymkiem :) 29.02.08, 19:00
              Hej bede na pól do godzinki czasu z mamą i Tymkiem:)

Sciskam
              • burdziaa o której? o 12 tej- tak? 29.02.08, 20:03

• blanka0 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 06:33
                  tak

dzien dobry
                  • blanka0 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 10:45
                    kurcze nie wiem czy dotre, widzicie co za oknem?
                    burdzia jak TY? dasz rade?
                    • patrice7 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 10:46
                      na dworze wichura i pada
                      • blanka0 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 10:51
                        pati a Ty co, wytrzeźwialas ?
                        u mnie drzewa sie kiwaja jak na morzu
                        • patrice7 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 10:53
                          nie wiem nie mam alkomatu :P
                          ale w sumie nie spie od 7 :)
                          Pogoda paskudna, nie wiem czy Burdziaa dasz rade?
                          • blanka0 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 10:56
                            pati napisalam smsa do burdzi a nie mam namiarow na lilke.k, moze Ty
                            masz do Niej nr, Ona z moich okolic, zapytalybysmy czy bedzie
                            • patrice7 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 11:00
                              nie mam do niej namiarow:)( tylko gg ale tam jej nie ma
                              • blanka0 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 11:01
                                dziewczyny siedźcie w domu:

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4977263.html
                                • patrice7 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 11:06
                                  tez slyszalam ze caly week ma byc wiatr nawet do ponad 100 km na godz, ma padac
                                  i wogole inne atrakcje
                                  • burdziaa Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 11:22
                                    czekam na męza z autem, chociaz mi odradza- ponoc strasssznnna
                                    wichuja- ale chciałam wyjsc do was, moze dam rade :-)
                                    • blanka0 Re: o której? o 12 tej- tak? 01.03.08, 11:26
                                      ja spasuje a tak chcialam sie wozkiem pochwalic :-)
                                      bawcie sie dobrze
                                      a w srode bedziecie?
                                      • lilka.k blanka 01.03.08, 19:48
                                        My byliśmy, ale Blanka, rozumiem cię, że nie chciałaś ryzykować, gałęzie mogły się połamać, spaść na auto. Co prawda nie wiało tak wtedy u nas, bo też bym się nie zdecydowała, ale jak miałaś obawy, to pewnie...mnie w środę raczej nie będzie znowu...:(
                                        • burdziaa Dziękuje za spotkanie z Wami! 01.03.08, 19:57
                                          Jak zawsze przesympatycznie i przepysznie( dzisiaj koktajl
                                          truskawkowy)Miłe pogaduchy i sporo cennych rad - dzieki Kochane,
                                          buziaczki dla Wszystkich!
                                          • lilka.k Re: Dziękuje za spotkanie z Wami! 01.03.08, 20:02
                                            A ja poszlam na chwile zjeść i przepadłam, bo jeszcze krzesełko do kąpieli kupilam.
                                            Troche bylo płaczu z tym krzeselkiem, bo Antek się chyba wystraszyl i musielismy zrobic tak,, ze z krzeselka znowu do wanienki i z wanienki do krzeselka :)
                                            Później się juz pluskał.
                                            Nie nagadałam się i czuje niedosyt, ale jesszcze wiele spotkan przed nami.
                                            WLasnie kupilam chuste, wiec nastepnym razem pokaze :)
                                            • ankas4 Re: Dziękuje za spotkanie z Wami! 01.03.08, 20:41
                                              Ja tez dziekuje! Moja mama i babcia zachwycone , ze sie tak milo spotykamy:), i
                                              powiedzialy ,ze za ich czasow nie bylo takiego wsparcia miedzy mamami- to
                                              jeszcze bardziej utwierdzilo mnie w tym ,ze to wielkie szczescie ,ze trafilysmy
                                              na siebie! Dzieki jeszcze raz dziewczyny!

Sciskam
                                              • burdziaa Ankas! 01.03.08, 20:43
                                                Asia a ja sobie tak pomyslałam,ze wielkie szczescie,ze masz i Mame i
                                                Babcie- dwie najblizsze Tobie kOBIETY, SUPER !
                                                • patrice7 :) 01.03.08, 21:28
                                                  POgoda paskudna no.
                                                  W srode graja PS KOcham Cie . Mam nadziueje ze sobie odbije to ze dzis mnie nie
                                                  bylo:(
                                                  Myslami bylam z wami!
                                                • ankas4 Re: Ankas! 02.03.08, 22:45
                                                  Czasami jest ciezko w tym babincu:) ale doceniam to coraz bardziej im jestem
                                                  starsza:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka