blanka0 20.03.08, 12:24 która ma? Chodzi mi o kólkową Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: Babylonia- przyznac sie 20.03.08, 12:55 nioooooo wczoraj burdzia mnie zarazila:)) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Babylonia- przyznac sie 20.03.08, 13:05 blanka ale nie wiem czy ci sie oplaca. za pozno juz na kolkowa. nmie wytrzymasz w noszeniu.dziec naasze na kolkowa sa juiz za duze Odpowiedz Link
blanka0 Re: Babylonia- przyznac sie 20.03.08, 13:19 no co Ty pati dopiero zaczynamy nosic na biodrze Odpowiedz Link
patrice7 Re: Babylonia- przyznac sie 20.03.08, 13:24 no nie wiem. moze zapytajmy bardziej doswiadczonych mnie sie wydaje ,ze dziecko cio zmiazdzy ramie heheh Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Babylonia- przyznac sie 20.03.08, 13:49 Blanka ja mam kolkowa od oppamamy. juz czuje ciezar mojego 7 kilogramowego grubaska :) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Babylonia- przyznac sie 20.03.08, 14:00 Kółkowa tudzież pouch bardzo się przydaje przy starszakach- awaryjnie, w razie strajku nóżek na spacerze. Albo po domu na chwilę. Na długie wędrówki- plecaczek z wiązanki. Babylonia ma cuuuuudne te kółkowe- sama bym chciała, mniam! Odpowiedz Link
lee_a Re: Babylonia- przyznac sie 21.03.08, 08:23 ja mam Babylonie wiązaną, robię sobie z niej kółkową z węzłem przesuwnym albo z kółkami, ale to rozwiązanie zdecydowanie na chwilę. A sama Babylonia jest bosssska ;) Kólkową chcę uszyc z jakiegos materiału z ikei, no chyba ze mi pomozecie wygrac kólkową Inkę na www.gugu-gaga.pl Wysłałam tam swój tekst do konkursu "dziecko i praca..." Można zagłosowac - numer 6. ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
lee_a Re: lee 21.03.08, 08:42 ja mam 4,9m - jak zawiążę kółkową z węzłem przesuwnym to nawet się za bardzo nie ciągnie z kółkami jaet długaśna Odpowiedz Link