narttu 27.03.08, 06:06 ja nie moge.. nie dziwie sie ze taka marudna caly dzien jak w nocy sie bawi.. Padam na ryj. Dzis w planie artykul i spotkanie z promotorem. Jak dojde bo na zewnatrz sniezyca juz 2gi dzien Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilianak1 Re: kawa czeka 27.03.08, 06:09 po dłuższej nieobecności chętnie wypiję z Wami kawę Odpowiedz Link
borowka78 Re: kawa czeka 27.03.08, 06:39 tez padam na ryj;/ nie spie od 4.30...kawa juz wypita,czas na druga... kiedy ja sie wyspie?????????????????????????????????? za jakies 10 lat moze;/ Odpowiedz Link
a090707 Re: kawa czeka 27.03.08, 07:10 Moj maly dobrze spi pod warunkiem, ze nakarmie go 3 razy w nocy!!! Juz bylo niezle, juz karmilam tylko 1 raz :( Odpowiedz Link
nating Re: kawa czeka 27.03.08, 07:45 dawno z Wami nie piłam kawki, dziś jestem średnio wyspana, Mała budziła sie w nocy 4 razy. Miłego dnia Odpowiedz Link
anulka-m6 Re: kawa czeka-dołącze do Was 27.03.08, 07:53 Cześc dzis ja dołączam na kawe. Była bym wyspana dzisiaj bo syn ładnie spał do 6.45 a zawsze o 6 już pobudka, ale mąż go dziś wyręczył wrrr... i mnie obudził. Mamy dzis w planach szczepienie, ale chyba nic z tego bo mały ma katar. Pozatym dziś u nas wreszcie słońce widze za oknem, oby sie w śnieżyce zaraz nie zmieniło,ja chce już WIOSNY!!! Odpowiedz Link
anmroz Re: kawa czeka-dołącze do Was 27.03.08, 08:26 Dołączam z kawą. U mnie też pobudka o 5, a wcześniej 3 razy :( Odpowiedz Link
enya81 Re: kawa czeka-dołącze do Was 27.03.08, 08:42 Jestem ale z herbatka, bo kawę pije w pracy dopiero. Dzisiaj pobudek kilka bo chyba kolejne zebiska sie cisną, wiec płacz i wiercenie a w końcu spanie z nami w łózku. Kiedy te zęby przestana tak bolec? Miłego dzionka dziewczyny Odpowiedz Link
kaga6 Re: kawa czeka 27.03.08, 09:07 Mnie dla odmiany teściowa dzis obudziła. Pomidorki przyniosła, żebym posadziła dla synka i wnuczki :P. Niedawno sobie poszła...brak słów Odpowiedz Link
joasia83m Re: kawa czeka 27.03.08, 09:39 a ja dopieero ze sniadankiem:) baraszkowalismy z dawidkiem do 9 w lozku:) w ogole dluzej dzis pospal, ale karmien nie bylo mniej niz zawsze:( u promotora bylam wczoraj, dzis musze sie wziac za nauke do innych egz. ale znajac siebie znow to odwleke :/ milego dzionka! Odpowiedz Link
anulka-m6 Re: kaga6 27.03.08, 16:55 no to sadźzsadż pomidorki bo co będzie synuś i wnuczusia jeść!! Współczuje, ale trzymaj sie!!! :]:] Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kawa czeka 27.03.08, 09:47 Ja chyba sobie zaraz drugą, mocniejszą kawkę walnę... Tuśka zasnęła o 21 (bardzo śpiąca była), co pół godziny budziła się i marudziła i tak do 23. A potem budziła mnie i cycała co 2 godziny. Wstała o 6.30 i jest jak skowronek. A ja mam oczy na zapałki. To już kolejna taka noc. Jak jej to wejdzie w nawyk na stałe to niedługo padne. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: kawa czeka 27.03.08, 17:41 Witajcie Ja już wypiłam 2 mocne. U nas noce o.k ale usypianie to koszmar. Młody wijje się, wyrywa płacze :-( Idą mu górne jedynki jeden już się przebił szkoda mi go strasznie bo ma aż zakrwawione lekko dziąsła. I tak jest bardzo dzielny Odpowiedz Link