marijela1 31.03.08, 09:07 Tatuś nauczył robic Monisię pa-pa.Suer to jej wychodzi.Kręci całą rączką he he. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Pa-Pa 31.03.08, 09:35 ola macha dwoma raczkami jak mowie "fru,fru,fru lata ptaszek" Odpowiedz Link
dmgr Re: Pa-Pa 31.03.08, 10:35 Mój macha z góry na dół jak robi pa-pa a jak się wita to tak do góry wyciąga smiesznie rękę jakby chciał przybic piatkę (to tez uwielbia). Mój w takich gestach jest mocny bo zaczął chyba jak miał pół roku kosi-kosi, papa i te sparwy ale za to leń ma ciężki tyłeczek bo nie siedzi i nie raczkuje. Coś za coś. Odpowiedz Link
aurinko Re: Pa-Pa 31.03.08, 12:30 dmgr napisała: > Mój macha z góry na dół jak robi pa-pa a jak się wita to tak do góry wyciąga > smiesznie rękę jakby chciał przybic piatkę (to tez uwielbia). Identycznie jak Maja :-)tylko tą piąteczkę robi też przy innych okazjach, więc ciężko skojarzyć co to ma dla niej oznaczać. Odpowiedz Link
monikaj21 Re: Pa-Pa 31.03.08, 13:06 A nasze biedne zaniedbane dziecko samo się musiało nauczyć... Starszaczkę uczyliśmy wszystkiego, wszystko jej pokazywaliśmy a Jaś jakoś tak łapie wszystko 'przy okazji'. Mam trochę wyrzuty sumienia że nie poświęcamy mu tyle czasu co starszej... Odpowiedz Link
modeko Re: Pa-Pa 31.03.08, 13:37 Ja nauczyłam robic Filipka papa, mówią gdzie jest tata?? ppapapa pojechał titi, i na pytanie gdzie tata Filip robi papap:)) Oczywiście innym też robi ale najbardziej tatusiowi. Robi tez brawo:)) I woła brrbrrrum . Smieszny jesT:))) Odpowiedz Link