zumali 03.04.08, 08:07 www.allegro.pl/item337145096_krzeselko_drewniane_geuther_minou_2365na.html Jak sie sprawuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Ktos ma krzeselko drewniane Geuther? 03.04.08, 08:22 heheh nie nie :) Wole takie drewniane za 90 zł ;)) Jak dla mnie o WIELE za drogie :) Odpowiedz Link
zumali Re: Ktos ma krzeselko drewniane Geuther? 03.04.08, 09:36 No drogie, ze szok. Dlatego wlasnie jestem ciekawa jak dziala i czy rzeczywiscie nada sie na dluuuugo dzieki regulacji, czy jest wygodne itp. Odpowiedz Link
badowimo Re: Ktos ma krzeselko drewniane Geuther? 03.04.08, 08:39 my mamy stokke www.stokke.com/ttproduct.asp? p=TrippTrapp&la=EN&na=UK&div=C uwazam, ze to jeden z lepszych dzieciowych wynalazkow:) Odpowiedz Link
zumali badowimo 03.04.08, 09:37 A to dla naszych sie nadaje? Zadnego zabezpieczenia nie ma :( Odpowiedz Link
badowimo Re: badowimo 03.04.08, 10:16 nadaje sie na dlugo na pewno, ja dostalam juz rozbrojone z blaciku dla mojej 2.6 m coreczki. Uzywa go non stop, jest genialne, da sie wsunac pod stol, regulujesz w zaleznosci od wzrostu, nie zajmuje tyle miejsca co plastikowe. Dla Jagodki tez planuje sciagnac takie. Teraz je w plastikowym, ale ono nie pociagnie dlugo. Zreszta smiesznie 2latek wyglada w krzeselku plastikowym... Ja uwazam, ze to bardzo dobra inwestycja, ale to moje zdanie. Odpowiedz Link
badowimo Re: Ktos ma krzeselko drewniane Geuther? 03.04.08, 10:18 nie ma zabezpieczen rzeczywiscie, ale na allegro mozna specjalne szelko-pasy kupic. Zreszta w tych standardowych za 100 zl drewnianych krzeslach tez nie ma zabezpieczen. Dziwne, ale prawdziwe. Odpowiedz Link