dziunia27 04.04.08, 11:08 a jak jest u Was???? matko kochana... mglisto, wilgotno i ponuuuuro... bleee:((( jestesmy dzis skazane na dom:((( niecierpie siedziec w domu i chce już lato!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nating Re: Aleeee pogodaaaa:((((( chce SŁOŃCE!!!!! 04.04.08, 11:11 u nas tak samo, a ja muszę iść do gin po skierowanie. Wczoraj byłam, ale nie zdążyła mnie przyjąć bo była 13.10 a ona pracuje do 13. A ja chciałam tylko skierowanie do szpitala. I na dodatek musze ciągnąć ze sobą Natalkę. Odpowiedz Link
kaga6 Re: Aleeee pogodaaaa:((((( chce SŁOŃCE!!!!! 04.04.08, 11:21 Na Podkarpaciu też mglisto i wilgotno...buuuuu Męża wezwali do pracy wcześniej (a miał na 13, wróci dopiero o 22...brrrr.. W taka pogode nic sie nie chce...A Ola odsypia noc... Mi pozostaje ciepła herbatka, i forum :> Odpowiedz Link
effka_81 Re: Aleeee pogodaaaa:((((( chce SŁOŃCE!!!!! 04.04.08, 11:40 U nas na szczęście nie pada ale też jest ponuro i zimno. Na spacerek nie idziemy bo Oliwcia ma lekki katarek i chce go wyleczyć. Może jutro będzie cieplej to pójdziemy!! Odpowiedz Link
silvii Re: Aleeee pogodaaaa:((((( chce SŁOŃCE!!!!! 04.04.08, 13:55 piękne słonce za oknem! aż sie nie chce w domu siedzieć! :) Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii Re: silvii 04.04.08, 14:45 w stolycy! i po oczach mi daje tak że nie mogę w gorę spojrzeć :P Silvii & Dan Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Aleeee pogodaaaa:((((( chce SŁOŃCE!!!!! 04.04.08, 14:11 www.twojapogoda.pl/16dni.htm cieplej może i bedzie, ale kurcze, popada też. brrr. Odpowiedz Link
zumali Re: Aleeee pogodaaaa:((((( chce SŁOŃCE!!!!! 04.04.08, 15:55 Dziunia, wywolalas slonce u mnie (warm-maz) :D Rano nic nie wskazywalo na taka pogode. Odpowiedz Link