chanastel Re: MBK Wrocław graja JUNO o 15 latce w ciazy 08.04.08, 11:06 Raczej komediodramat:) my może będziemy chyba że coś nieoczekiwanego nam wypadnie. Więc do zobaczenia! i nos do góry pati:) wracam do prasowania:( Odpowiedz Link
burdziaa Re: super! zapraszamy z Malwa 08.04.08, 21:41 chciałam zobaczyc ten film, ponoc swietny- ale po konsultacji telf. z lekarka , lepiej zebysmy do klimatyzowanego nie szli, a w kinie wiadomo róznie bywa/ mam nadzieje,ze Julek do jutra sie polepszy bo bym po kinie przyszła do Was , a poza tym jutro spotykaja sie chustowe dziewczyny, chciałam byc i podpytac o plecaczek/ paaaaa Odpowiedz Link
ankas4 Re: Bede ale po kinie na kawce! Burdzia zadzwonie 08.04.08, 21:49 Dziewczyny bede jutro z Tymkiem ale po kinie na kawce, Burdzia bede pewnie po 13 juz w galerii, wiec zadzwonie do Ciebie jutro po 13:) sciskam Odpowiedz Link
patrice7 Re: Bede ale po kinie na kawce! Burdzia zadzwonie 08.04.08, 22:02 burdzia a co sie dzieje??asia czemu po filmie? Odpowiedz Link
ankas4 Re: Bede ale po kinie na kawce! Burdzia zadzwonie 08.04.08, 23:27 Musze pomoc babci, a dodatkowo Tymek sie cos meczy ostatnio w kinie , nie chce juz za bardzo spac w wozku a to wlasnie wtedy wypada mu pora spania i mi robi straszne awantury, placze i ogolnie meczy sie wiec to bezsensu, juz ostatnio dalam sie namowic i wyszlam , bo mi go szkoda bylo! Ale to nie zmienia faktu ze z przyjemnoscia posiedze chwile na kawce w milym towarzystwie:)) Wiec widzimy sie po kinie;)) sciskam Odpowiedz Link
dziunia27 Re: efka ,dziunia 08.04.08, 23:57 ohhh, zeby to chciało być bliżej:(( to niebyłoby problemu... Odpowiedz Link
blanka0 burdzia 09.04.08, 09:43 ucz sie kochana ucz plecaczka, my nie mozemy bo Lena chora, a plecaczka sama bym sie chciala nauczyc usciski dla wszystkich Odpowiedz Link
effka_81 Film super polecam;) 08.04.08, 22:15 Ale Wam zazdroszcze tych spotkań co środe eh... Ja też tak chce!!! Odpowiedz Link
olus-ia80 film juz widzialam 09.04.08, 09:59 wiec przyje ze swoimi dziecmi po filmie na kawe Odpowiedz Link