yoopi1 12.04.08, 17:25 Ciekawa jestem ile jest na naszym forum posiadaczek wózków firmy Jane. Wiem już, że ankas4 zakupiła energy. Dopisujcie się Jane- maniaczki. Ja pierwsza pod spodem :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoopi1 Jane Nomad i Jane Slalom 12.04.08, 17:26 Nomad nowy, na gwarancji, Slalom używany, miała być jeszcze parasolka Energy, ale ostatecznie go nie wybrałam. Odpowiedz Link
ankas4 Re: Jane Nomad i Jane Slalom 12.04.08, 19:46 Ja mam:) jak juz napisalas i oczywiscie stalam sie juz ich maniaczka i kupie sobie przy nastepnym dziecku wszystkoi z tej firmy, najbardziej podoba mi sie jakosc wykonania , wszystko dopracowane i ten super material w jane energi,,, szkoda ,ze nie znalam tej firmy wczesniej:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
a.tygrysica Re: Kto ma wózek firmy Jane? 14.04.08, 18:09 My mamy slalom pro (trójkołowy), kupiliśmy cały zestaw: gondola, spacerówka, fotelik. Wózek rewelacyjny, lekki, zwrotny, "sam jeździ" dosłownie... fotelika bardzo nie polecam, dostaliśmy chyba rebel, nienawidzę go montować w samochodzie i przekładać tych wszystkich pasów... Inne ważne: pokrycie na gondole: za grube i sztywne - niewygodne. Do spacerówki w standardzie nie ma pokrycia ochronnego na nóżki, trzeba dokupić. Spacerówka ma fajny duży daszek. Jestem bardzo zadowolona! Gdybym miała wybrać jeszcze raz, wzięłabym ten sam model. pozdrawiam Odpowiedz Link
ja-goda1 Re: Kto ma wózek firmy Jane? 15.04.08, 16:53 Ja mam spacerówkę Nomada. Właściwie jedyne co mogę mu zarzucić to słaby dostęp do kosza-ale to już opanowałam i rozkładanie oparcia na tych paskach- wolałabym aby rozkładał się na 100 % płasko. Poza tym to super wypasiona fura, dobrze się prowadzi, wręcz płynie, wygodna dla dziecka - obszerne szerokie siedzisko, świetnie sie podbija. Planuję kupić Energy - jako przewozówkę parasolkę na specjalne okazje, ale najpierw Filip musi trochę nabrać ciałka bo straszna chudzina:) Pozdrawiam wielbicielki Jane:) A i jeszcze pytanie - chcę dokupić parasolkę przeciwsłoneczną, ale na allegro znalazłam Jane z opisem że dopina się ją w to samo miejsce co budkę, więc albo budka albo parasolka, a ja chciałabym dodatkowo, jak młodemu świeci w oczy. Orientujecie się jak to wygląda?? Może można kupic jakąś uniwersalną?? Odpowiedz Link
ankas4 Re: Kto ma wózek firmy Jane? 15.04.08, 20:35 Juz pisze co ja wiem na temat parasolek do jane energi, wiec Jane energi nie ma pałaka, my dokupilismy i Pan powiedzial w sklepie ,ze jak jest pałak nie bedzie gdzie przypiąć parasolki...:( jednak ja znalazlam jeszcze kawalek miejsca i mam zamiar kupic parasolke ale nie taka konkretnie do Jane tylko zwykła za 20 zł, ten pomysł samej parasolki bez budki troszke bezsensu mi sie wydaje i cena tej parasolki powala ,,, wiec jesli mialaby sie jednak nie przydac to nie chce wywalac tyle kasy, ja kupie taka parasolke: www.allegro.pl/item341451058_jedyna_taka_na_allegro_parasolka_stop_uv_sprawdz.html Odpowiedz Link
agathea Re: Jak przypiąć parasolkę? 16.04.08, 23:08 Potrzebuję porady odnośnie firmowej parasolki Jane. Przypinałam ją do wersji z gondolą ale teraz przy wersji spacerowej nijak nie mogę wymyślić sposobu przypięcia jej. Gdzieś usłyszałam, że nie można jej używać ze spacerówką - może to prawda? Odpowiedz Link
leluchow1 Re: ANKAS 17.04.08, 07:33 My mamy slalom pro 3 kolowy i energy - woze drugiego chlopca i nadal jestem zachwycona. zaintrygował mnie tylko ten pałąk do energy. gdzie go kupiłas? Odpowiedz Link
a.tygrysica parasolka 17.04.08, 08:48 my kupiliśmy parasolkę Emmaljunga, która ma mocowanie pasujące do Jane slalom pro- mocuje się ją do stelaża wózka (przykręca); jest bardzo duża, co daje dobre zacienienie, elastyczna - wygina się w każdą stronę. Niestety droga - 120zł Odpowiedz Link
yoopi1 Re: parasolka 17.04.08, 11:28 My tez mamy parasolkę Emmaljungi bo w sklepie nie było oryginalnej :( Odpowiedz Link