maadga 16.04.08, 08:08 Ciepły koc, gorąca herbata, dobra książka, kot na kolanach i cichutka muzyka tak prze klka godzin bez pytań, próźb i zażaleń. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domatorka.amatorka Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 08:15 a posuniesz się troszkę? ja tuż obok przycupnę, też herbatki łyknę, no i odpływam w bezczas... Odpowiedz Link
maadga Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 08:23 Pewnie mam ogromny narożnik zmieścisz się. ;) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 08:30 no dobra a co czytamy? herbatka jak rozumiem z cytrynką Odpowiedz Link
effka_81 Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 08:36 Hola hola nie za dobrze Wam? Tez chętnie dzisiaj bym się zaszyła pod kocykiem. Odpowiedz Link
maadga Re: ja tez tak chce!!! 16.04.08, 09:04 kotka232 narazie to w formie marzeń, ale niech no tylko mi się uda wygonić z domu dzieci i męża w weekend, to nie wyjdę dopóki mi się herbata w termosie nie skończy. A czytam obecnie "blus kojota" Christopher Moore- polecam. Odpowiedz Link
lilka.k A my tak mamy... 16.04.08, 09:04 Z mężem...dzieciaki idą spać o 19..a my chyc do wanny z książkami :). Kot się kąpac nie lubi, więc siedzi na wannie. Chcieć to móc! Odpowiedz Link
bubunia1 Re: lilka... 16.04.08, 12:54 A ja mam małą wannę ;( jednoosobową ...ale też leże i czytam, dopóki nie wyczai tego mój M i się nie wprosi ;) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 09:05 no nie ma sprawy, to ja lecę po drugi koc i grzeję wodę na następne herbatki;-) a kto mógłby szarlotkę upiec, bo mi się marzy taka gorąca i pachnąca prosto z pieca Odpowiedz Link
maadga Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 09:07 kurcze nie przesadzaj z marzeniami, szarlotka to już za duży luksus a w dodatku ciepła to już prawie raj jak bym miała do tego bitą śmietanę i lody, to padam na kolana i biję pokłony.:) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 10:32 może ogłosimy jakiś nabór? w zamian za wolne miejsce pod kocem i herbatkę Ktoś by nam taką szarlotkę machnął? Lilka, wieczorem się nie liczy;-) ja też mam wieczory wolne, ale ja chciałabym tak w taki wredny mokry dzień jak jest dziś... Odpowiedz Link
aurinko Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 10:34 Mi się marzy wizyta u kosmetyczki, niestety na marzeniach się musi skończyć :-( Odpowiedz Link
maadga Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 11:06 A może tak. Te które pieką niech zrobią szarlotkę, te które są kosmetyczkami odświerzanie twarzy na wiosnę, masażystki masaż. Tylko dziewczynki co z dzieciakami tatusiów do roboty trzeba zapędzić. Odpowiedz Link
joasia83m Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 12:00 ale sie rozmarzylam dzieki Wam........... najpierw niech syniek wyzdrowieje, a potem cos postaram sie zrobic z tymi marzeniami... a na dzisiaj tak sobie zamarzylam, wlasnie dzieki Wam;) ze jak m. wroci z pracy, pozwole zjesc mu obiad;) a potem biore kocyk, ksiazke i herbatke malinowa i zamykam dwoje drzwi, i ide do drugiego pokoju... daj Boze zrealizowac marzenia... Odpowiedz Link
pysiulek_79 Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 14:49 przesuncie sie - juz lece z ta szarlotka - a ponoc robie fantastyczna:) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 21:10 Ja też chcę pod ten kocyk i szarlotkę! A jak mi się marzy kakao... Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Marzy mi się....... 16.04.08, 22:25 Pysiulek jesteś bosssska-biorę podwójną porcję,bo się potem rzucą i więcej nie dostanę. Yvone siadaj miejsca dość, najwyżej ja swoją rogówkę dorzucę a co mi tam, jak się relaksić to na całego Odpowiedz Link
dagi.ww Re: Marzy mi się....... 17.04.08, 00:07 Wiem, że już późno, ale załapię się jeszcze plissss??? Kurcze, nie pamiętam, kiedy na spokojnie czytałam dobrą książkę - wczoraj skończyłam czytać na kibelku hehe... A jak mogę się wtryndolić pod kocyk, wkupując się w łaski babką piaskową??? Odpowiedz Link
maadga Re: Marzy mi się....... 17.04.08, 08:38 Pewnie, ale do babki piaskowej to jak znalazł kakao lub czekolada na gorąco! Odpowiedz Link