izamig 17.04.08, 17:57 dzisiaj zaczął sam stawiać kroczki, wcześniej udawało mu się zrobić dwa ale dzisiaj maszerował ślicznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagi.ww Re: mój synek sam chodzi 17.04.08, 18:51 Łooooooo, kurcze, faktycznie niesamowite; my dopiero raz wstałyśmy same, o chodzeniu nie ma mowy! Masz zdolniachę synka ;)) Congratulation!!! Odpowiedz Link
blanka0 Re: mój synek sam chodzi 17.04.08, 19:34 wlasnie ostatnio sie zastanawialam ktore dziecko pierwsze zacznie chodzic mamy odpowiedź, gratulacje super Odpowiedz Link
lilianak1 Gratuluję, super chłopak ! 17.04.08, 20:18 Super, naprawdę szczere gratulacje, silny chłopiec. Moja Oliwia ciągle leży na podłodze, nawet nie raczkuje tylko kręci się i pełza, na pierwsze kroczki muszę jeszcze poczekać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
zorkaa zuch chłopak! 17.04.08, 20:42 brawa dla młodego! tymek narazie zasuwa pchając przedmioty, ale tak sam to chyba jeszcze długo nie wystartuje:) Odpowiedz Link
badowimo Re: Gratuluję, super chłopak ! 17.04.08, 20:42 :)gratuluje, choc nie zazdroszcze:) Pamietam, jakie mialam cudowne pierwsze dziecko do 11 miesiaca zycia, odkad nauczylo sie chodzic skonczyla sie laba zaczela sie ciezka charowa! Taki odkrywca wchodzi w kazdy kat, wyjada smieci, ziemie z doniczek, zwykly maly kochany intruz. Oczy trzeba miec dookola glowy:) My sie jeszcze rozkoszujemy widokiem pelzajacej Jagodki:) Pozdrawiamy Odpowiedz Link
1alfa1 Re: mój synek sam chodzi 17.04.08, 20:40 gratulacje - niezły wyczyn jak na 9,5 m-ca Odpowiedz Link
aga_n20 Re: mój synek sam chodzi 17.04.08, 20:48 gratulacje!!!!!!!!!!!! To teraz będziesz miała wesoło:))mój narazie przemieszcza się na czworaka no i na stojąco ale trzymając sie czegoś robi kilka kroków. Silny twój synek jest:)) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: mój synek sam chodzi 17.04.08, 20:55 No gratuluje! I nie zazdroszczę :) Będziesz teraz miała biegania.... Odpowiedz Link
asuzi Re: mój synek sam chodzi 17.04.08, 21:00 super, gratuluję,czyżby pierwszy z naszym maluszków, fajnie Odpowiedz Link
joasia83m Re: mój synek sam chodzi 17.04.08, 22:05 serio??????????? bez trzymania sie czegokolwiek??? niezle!!! moj potrafi przejsc caly pokoj przy scianach, meblach, oknach i dojsc do przedpokoju i dalej maszeruje przy scianie, ale bez trzymania jeszcze nie:) Odpowiedz Link
madziam82 Re: mój synek sam chodzi 18.04.08, 12:30 Moja Karolinka też już maszeruje sama potrafi przewędrować przedpokój i w między czasie zatrzymać się , kucnąc po zabawkę i idzie dalej. fajowo to wyglada Odpowiedz Link
matizka Re: mój synek sam chodzi 18.04.08, 14:20 gratuluję!!!! i choc jestem mamą juz starszaczki, ktora tez szybko sie rozwijała to zaraz się poryczę, że mój mały jeszcze nawet nie raczkuje... Buuuu Odpowiedz Link
atenette Re: mój synek sam chodzi 18.04.08, 14:45 Gratuluje i naprawde jest czego! Niezly wyczyn! Brawo! Odpowiedz Link
zabka1233 Re: mój synek sam chodzi 18.04.08, 17:34 wielkie gratulacje to nie lada wyczyn w tym wieku Odpowiedz Link
anmroz Re: mój synek sam chodzi 19.04.08, 21:51 No to ładnie! Szybciutko się rozwija! Gratuluję sprytnego synka. Odpowiedz Link