chanastel 25.04.08, 11:47 Ale czy możemy tak na 14? Kto będzie palec do budki:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chanastel Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 15:22 a czemu tak wcześnie? nie da rady później? Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 16:32 ja i tak poczekam na Was Haniu Odpowiedz Link
burdziaa Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 16:40 kurcze ja jeszcze nie wiem o której godzinie sie zjawie bo musze to obgadac z Jaskiem, postaram sioe na 14 ale nie wiem czy Jasiek nie bedzie mógł wczesniej, tzn ok 12-13tej- to dam znac Odpowiedz Link
blanka0 Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 17:56 ja bede okolo 13tej napiszcie gdzie to Odpowiedz Link
ankas4 Re: spotkanie w sobotę w arkadach/bede od 12 25.04.08, 18:40 Bede od 12, bo do 11 musze zrobic badania wlasnie w arkadach , napiszcie gdzie Was szukac? Pozdrawiam;) Odpowiedz Link
burdziaa To gdzie i kiedy? 25.04.08, 21:58 Bedziemy sie wszystkie szukac ))) Moje anioły Moje obrazy mój synek Julian urodzony 25 lipca 2007 Odpowiedz Link
chanastel Re: To gdzie i kiedy? 25.04.08, 22:06 No jutro w arkadach:))) każdej pasuje inna godzina:) to co najpierw kawa czy plac zabaw? Odpowiedz Link
burdziaa Chanastel 25.04.08, 22:33 Hania Ty bedziesz dopiero o 14 czy wczesniej? Bo ja własciwie do Ciebie sie chciałam dostosowac z uwagi na klocki :))))jakbys mogła wczesniej byc to super- daj znac Odpowiedz Link
chanastel Re: Chanastel 25.04.08, 22:38 Ja mogę na 14 ale jak nikogo już do tej pory nie będzie to co mam zrobić? Odpowiedz Link
burdziaa Re: Chanastel 25.04.08, 22:54 Olusia pisze,ze poczeka- to ja bede ok 13 i tez na Ciebie poczekam do 14tej Odpowiedz Link
blanka0 I rocznica ARkad 26.04.08, 08:47 dziewczyny dzis i jutro w Arkadach pierwsze urodziny nie wiem czy jest sens sie tam pakowac bo ludu bedzie cala masa zapewne co myslicie Odpowiedz Link
burdziaa Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:27 masz rację, tłumy pewnie będą -a za tydzien jest majówka, to pewnie wiekszosc wyjezdza- ja i tak na chwilke wpadne,chociaz nienawidze takich akcji..... Odpowiedz Link
chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:33 asiu dla nas to zaden problem podrzucic ci te klocki do domu jesli to ci ulatwi zycie Odpowiedz Link
chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:28 ja mysle ze to faktycznie bezsensu tam sie pchac. a moze magnolia park? WIOSNA I MY www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09e3bc48b110818c.html Odpowiedz Link
burdziaa Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:32 zaraz sie zapytam starego czy nas tam zawiezie - a jak reszta Dziewczyn? Odpowiedz Link
chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:51 A co z dziewczynami które tu nie zajrzą? do ankas4 mam nr ale do olusi i mk8 nie mam:( Odpowiedz Link
blanka0 Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:54 ja mam do olusi i magdy zaraz im napisze zeby tu zajrzaly kurcze gdzie w koncu mam jechac a gdzie ta magnolia park? Odpowiedz Link
chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:56 na legnickiej koło kauflandu. No nie wiem zastanówmy się wspólnie co robić Odpowiedz Link
m_k8 Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 10:01 Ja dziś zmotoryzowana więc i do Magnolii zajechać mogę, choć tam nie ma specjalnie miejsca w kawiarniach, ale jest duży foodcord. Jakby co to weźmiemy kawę na wynos i tam posiedzimy. Zależy ile nas będzie. To jak Hania dalej okolice 14-nastej? Odpowiedz Link
burdziaa Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 10:06 Jejku co to jest foodcord :)? ale jest duzo miejsca- ja moge tez podjechac Odpowiedz Link
blanka0 Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 10:09 zastanowcie sie a ja sie dostosuje, a moze nasz grunwald jednak niezastąpiony co? Odpowiedz Link
chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 10:08 Ja tak im później tym lepiej ale wiem że reszta wolała wcześniej. Szkoda że pogoda taka sobie bo by my może jakiś spacer zrobiły nie? A może umówimy się na rynku? I do coffeheaven? Albo gdzieś? Odpowiedz Link
burdziaa może byc i Rynek 26.04.08, 10:10 ja sie dostosuje- spacer by sie przydał, oby nie padało Odpowiedz Link
chanastel Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:14 A może znacie jakiś inne miejsce zabaw dla dzieci gdzie mogły by się wyszumieć na podłodze? Jakaś sala zabaw? Sama nie wiem no wrocławianki! Odpowiedz Link
blanka0 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:18 ale ma padac to jaki Rynek? moze jednak w tych arkadach jakos sie pomiescimy, cholera sama nie wiem niby koncerty wieczorem sie zaczynaja Odpowiedz Link
chanastel Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:23 Szkoda że muszę być dzisiaj we wro bo do siebie bym was po prostu zaprosiła i już;))) ale mamy sprawy do załatwienia. To może te Arkady niech zostaną. A najlepiej zadzwonie do ankas około 11 bo ona już tam jest i spytam co się tam dzieje i dam znac tutaj. Może byc? Odpowiedz Link
m_k8 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:24 Hania za to reklamę coffee to masz plusy u mojego męża :-) Inna sala jaka mi przychodzi na myśl to berek ale niestety dziś zarezerwowana. Jest jeszcze małpi gaj w TGG - Olusia są tam materace? Gabi opowiadała, że tam byłyście. Zostańmy przy Magnolii jakoś mniej ludzi tam niż na pasażu, te co będą wcześniej mogą do Tesco zrobić zakupy, he,he a te co później zjeść obiad :-) bo to mniej więcej ta pora będzie. To jak widzimy się? Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:21 DZIEWCZYNY TGG ALE TAM SIE PLACI JAK IDE Z GABI TO ZA MILOSZA NIE PLACE ALE TAKLA GROMADA TO NIE WIEM JAK NIBY DO ROKU ZA DARMO A I KAWE MAKJA Z EKSPRESU DOBRA KULKI SUPER I ZAMEK DMUCHANY I PELNO AUTEK I TRAKTOROW DZIEWCZYNY A MOZE RYNEK NA SPACER OBOK ARKADY JAK ZACZNIE PADAC TO POJDZIEMY JAK NIE BEDZIE DUZO LUDZI NO I CO BO MUSZE SPRZATNAC I OBIAD A MOJEMU MEZOWI CO CHWILA MOWIE ZE GDZIE INDZIEJ BEDZIE MNIE WIOZL Odpowiedz Link
burdziaa Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:25 zaraz wychodzimy załatwiac sprawy- gdzie w koncu?- no to moze faktycznie zostanmy przy tych Arkadach,moze nie bedzie tłumow o tej porze? Mi nie zalezy na placu zabaw bo i tak na chwilke bede, a Julek zostanie w zozku albo z tatą. Dostosuje sie- i do Magnolii tez moge. Odpowiedz Link
m_k8 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:25 ale młyn, hi,hi. Hania dzwoń do Ankas my czekamy. Odpowiedz Link
burdziaa Re: No to siup i już. Akrady! 26.04.08, 10:34 ok - bede w Arkadach- gdzie to jest, tzn daja tam kawe i lody ?bede dzwonic do Was, ok 13tej i poczekam na Hanie do 14tej Odpowiedz Link
chanastel Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:34 ankas jest w przychodni i na razie nie wchodziła do arkad. Za pół godz zda relację. Asiu ja do Ciebie napiszę jak już coś postanowimy. to może TGG. Ja bym chciała żeby Tośka nie spędziła tego popołudnia w wózku. A w Magnolii nie ma ich gdzie puścić. Arkady stoją pod znakiem zapytania a rynek odpada bo będzie padać. Więc ja bym brała pod uwagę arkady albo TGG. Odpowiedz Link
m_k8 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:40 Haniu, reasumując. Czekamy na wieści od Ciebie. Daj znać na forum, ja skontaktuje się z dziewczynami, gdyby ich już na forum nie było. Odpowiedz Link
blanka0 ARKADY 26.04.08, 10:44 dziewczyny moze nie mieszajmy, bo mama chce ze mna jechac Odpowiedz Link
m_k8 Re: ARKADY 26.04.08, 10:52 Ok. Koncerty rzeczywiście są wieczorem damy radę. Zresztą dużo nas będzie, w grupie siła. To nas się wystraszą i sobie pójdą :-) Spotkajmy się na poziomie -1 koło costy. Jak będzie luz, dzieciaki pójdą na kulki, jak nie to najpierw my skoczymy na kawę lub lody. Odpowiedz Link
chanastel Re: a co z lilka.k ??? 26.04.08, 11:02 ankas4 mówi ze na razie luz. wiec arkady Odpowiedz Link
blanka0 WYŁĄCZAM KOMPA 26.04.08, 11:08 i jade do Arkad, no iniech Was tam nie bedzie to.... Odpowiedz Link
m_k8 Długi nie? Sylwi niestety nie będzie. Blanka - 26.04.08, 11:25 ty się nie martw będziemy. Będziemy. Odpowiedz Link
chanastel wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 20:28 skończyło się około 18.30 i zakończyłyśmy je z olusią;) dzięki dziewczyny było jak zwykle fantastycznie no i wreszcie miał miejsce spacer! padł pomysł żeby wyliczyć z dat naszych wrocławskich szkrabów średnią i zrobić im razem roczek1 Co Wy na to? Odpowiedz Link
m_k8 Re: wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 20:47 Haniu za ten pomysł to masz drugiego plusa u mojego męża ( on ostatnio mi o tym mówił ;-)), znaczy się jesteśmy na tak. No to która udostępnia działkę??? Ja również bardzo dziękuję za spotkanie. A mega spacer będzie jutro ( po jeździe Kubicy oczywiście) bo we Wro ma być 22 stopnie! Ps. Jak tu dzieciaka ubrać? Odpowiedz Link
ankas4 Re: wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 20:56 Spotkanie super, odpoczełam:) , moze nasepnym razem bede z Tymkiem choc... kusi mnie jeszcze jedno takie samotne popoludnie tylko z Wami:)) Odpowiedz Link
chanastel Re: wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 21:11 Ja nie mam działki;( ale może coś pomyślimy wspólnie na następnym spotkaniu. Madziu Tośkę nieźle załatwiłam bo okazało się że smoczek przeciekał jak dałam jej pić i dlatego ona nie mogła zasnąć.przebierałam ją w sklepie i kupiłam jej z tej okazji sweterek cudnej urody w reserved. polecam po przecenie 24zł bez kaptura, bawełniany! To kto wyliczy datę urodzin? Tośka jest z 17, bliźniaki z 19, Hania z 25, tylko co z sierpniówkami jak liczyć? Odpowiedz Link
ankas4 Re: wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 22:52 Wlasnie wlasnie nasz z 5 sierpnia choc planowany na lipiec:) Co do wspolnej imprezy ... mysle, ze mozemy poszukac takiego ogolnie dostepnego miejsca we wroclawiu gdzie mozna zrobic ognisko/grilla i tam nasze chlopaki zorganizuja opal lub kazda z nas kupi na stacji benzynowej wiązke drewna do kominka i bedzie super! Chyba nie ma sensu obciazac jednej osoby organizacja imprezy dla wszyskich, Ola mowila cos o takim miejscu w parku osobowickim o ile dobrze pamietam... AAA i prosze o taka impreze np w czerwcu lub w polowie lipca , bo potem nas juz juz nie ma:( pozdrawiam Odpowiedz Link
lilka.k a ja chora 26.04.08, 23:11 ledwo mówię, w zasadzie prawie wcale...dlatego nie wpadlam, bo się nie nadaje na spotkania, za dużo zarazków biega mi na języku..:) jak to dobrze, że na forum gadać nie trzeba :) Co do roczku...to chodzi wam o taki dodatkowy czy jak? Bo u mnie wiecie..dużo chrzestnych, he he, duża rodzina itd i wszyscy muszą być :) i nie wiem jakby to miało wyglądać. Odpowiedz Link
m_k8 roczek 27.04.08, 09:40 Sylia, chodzi o taki dodatkowy wspólny roczek. Na właściwy - zwłaszcza pierwszy, pewnie każda zaprosi babcie, prababcie, chrzestnych, wtedy gdyby udało się spotkać w takim gronie jak raz PG to zrobiłoby się małe? (no właśnie, ciekawe czy byłoby takie małe)wesele :-)i wtedy to nie miałoby sensu. Odpowiedz Link
blanka0 jak to jak wyliczyc 27.04.08, 09:54 zaangazujmy Pawła męża Asi, przeciez to matematyczna głowa, niech nam wyliczy jakies srednie arytmetyczne i juz :-) Odpowiedz Link
burdziaa Re: jak to jak wyliczyc 27.04.08, 11:24 Dzieki dziewczyny za spotkanie !A moj Jasio chyba sie na nasze forum zapisze- tak mu sie spodobało :))) co do wspolnego roczku- trzeba tak liczyc,zeby to sobota albo niedziela wypadła, wtedy bedzie wiecej czasu / Odpowiedz Link