patrice7 10.05.08, 10:08 kiedy kocjhana znajdziesz czas na spoykanie z nami???? myslisz ze raz sie pojawilas to juz nie musisz??? czekam na pilna odpowiedz??:()))) ps. jak wprowadzenie butli? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjka60 Re: maryjka60 10.05.08, 22:06 Pati ale mi miło, że o mnie pamiętasz :>) Nie pojawiam się na spotkaniach ponieważ mam męża w domu tylko w weekendy i właśnie w środy, więc do kina idziemy razem (do Arkad bo bliżej). Pikniku z fotografem zazdraszczam strasznie i ciągle się zastanawiam czy jestem tam w stanie dojechać, bo to dla mnie drugi koniec miasta a kierowcą jestem dość bojaźliwym. Jeszcze pomyślę bo bardzo chętnie bym się z Wami spotkała. Co do butelki to porażka,mój diabełek dostaje szału jak jej wkładam smoczek do buzi, ale trafiła kosa na kamień i tak łatwo się nie poddam. pozdrawiam serdecznie Ciebie i Malwinkę Odpowiedz Link
burdziaa Re: maryjka60 10.05.08, 22:08 i ja tez o Was pamietam- ale wytłumaczenie ! skoro do Arkad chodzicie, to co wam zalezy podjechac na Grunwald , chociaz raz :))) Odpowiedz Link
patrice7 Re: maryjka60 10.05.08, 22:21 No wiesz!! tez mi wymowka:)) z arkad do pasazu rzut beretem:) Panietam caly czas i ze spotkania na spotkanie mam nadzieje ze dojedziecie z Basia a Ty tu jakas straszna lipe odstawiasz :P A co do tego jak dojechac przeciez top zaden problem! Rety ja jezdze tramwajami po calym wrocławiu z mala i NIGDY bym nie pomyslala zeby sie zamartwiac dojazdem! takze w srode wsiadaj w tramwaj i czekamy na Ciebie na pikniku! :) Dojedziesz tutaj 2,4,10,22 i inne ktorych nie znam:))) A gdzie dokladnei mieszkasz??na jakiej ulicy? Odpowiedz Link
maryjka60 Re: maryjka60 10.05.08, 22:33 dzięki dziewczyny za mobilizujący "opier papier", na 99% będziemy z Basiulkiem w środę na pikniku, już zaczynam się zastanawiać co by tu dobrego przynieść, do zobaczenia Odpowiedz Link