lahliq 05.03.04, 10:43 No właśnie, którzy z facetów w reklamach Wam się podobają najbardziej, włączamy w to modeli i innych.Na początek ja zapodam... że propozycji mi brak. ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biala_gwiazdka Re: Faceci w reklamach 05.03.04, 11:01 Hmmm... z pewnością Paweł Małaszyński (tak, ta uśmiercona dawna miłość Hanki z MjM w reklamie... Nizoralu ;)) Siedzi na krześle, badany przez wykrywacz kłamstw. No i oczywiście w reklamie Lecha (chyba Lecha, w każdym razie w tle leci kawałek The Clash) jest tam jeden taki... zdaje się, że prowadzi też jakiś teleturniej na TV4. Boski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: Faceci w reklamach IP: *.amb.bydgoszcz.pl 05.03.04, 11:21 Facet w reklamie męskiego szamponu (Taft?). Zwłaszcza jak wychodzi z basenu:))) Mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Faceci w reklamach 05.03.04, 11:34 to Paweł Orleański , mieszka sobie w moim mieście .jest mężem Joanny Pierzak (joasia ze Złotopolic ). ona też jest fajna. i reklama Lecha - super !!!!! ja też Go lubię. natomiast ja obstawiam za Kawalerem Okowitym, ale trochę inaczej, ja proponuję aby tego Pana więcej nie pokazywano. ileż można ? niech on już więcej nie reklamuje żadnych gaci, dresów i koszul . Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Faceci w reklamach 07.03.04, 19:32 mylicie postaci! orleański nie grał w mjm, ale fakt występuje w reklami lecha i prowadzi teleturniej na tv4, ale to nie ten sam koleś reklamy nizoralu i od hanki! Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Faceci w reklamach 08.03.04, 10:11 ja Go wcale nie mylę. dobrze wiem , że Orleański nie grał w Mjm i wcale tak nie twierdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica ten od nizoralu to 07.03.04, 19:48 paweł małaszyński www.pawel-malaszynski.prv.pl/ żeby już się nikomu nie myliło! Odpowiedz Link Zgłoś
biala_gwiazdka To nie ten sam, wiem 07.03.04, 19:51 Ależ ja nie powiedziałam, że to jeden i ten sam pan! To dwóch przystojniaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conena kawa czy lokata?... kredyt czy herbata... 05.03.04, 11:39 oczywiście chodzi mi o faceta pracującego w banku, nie o tego ewentualnego klienta:) fajowy jest... Odpowiedz Link Zgłoś
filigranowa_lechtaczka Re: Faceci w reklamach 05.03.04, 11:42 'do zakochania jeden krok' - to chyba reklama Fiata Stilo ;-))) a z prasy to dzisiaj przyuważyłam we Wprost - reklama nowej EDT Cerrutii IS - można się zatracić ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Faceci w reklamach 05.03.04, 12:03 żubr występujący w puszczy ;-))))))) ten najmniejszy jest boski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aallicja Re: Faceci w reklamach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:12 A ja obstawiam tego z Lacoste /zdaje się/ co na golaska po mieszkaniu pomyka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: Faceci w reklamach IP: 81.210.88.* 07.03.04, 01:08 A mnie podnosi ciśnienie ten z reklamy jakiegoś piwa, "głębia smaku,... coś tam, coś tam", on się zanurza po linie w jakieś głebiny, a jak się już wynurzy i ocknie po wypiciu...boski jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzyneczka Re: Faceci w reklamach IP: *.cst.tpsa.pl 10.03.04, 13:10 też obstawiam tego z reklamy Lacoste, widziałam dwie wersje tej reklamy (facet w spodniach i bez) i obie są super, bo najbardziej przemawiająca jest końcowa mina i podniesienie brwi, aż ciarki przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynick1 Re: Faceci w reklamach IP: 81.210.100.* 10.03.04, 12:50 Jak mogłyście nie wspomnieć o dwóch przystojniakach z reklamy Play Station 2 , są debest i to poczucie humoru. Jeżeli nie lubicie cukierkowych lalusiów ,polecam transwestytę , któremu geje nie chcą naprawić autka. Prawdziwy macho , nie ma co. Znajomi mówią , że jestem podobny do niego , ale on nie ma siateczkowego podkoszulka i gumofilców. Jeśli coś pokręciłem , przepraszam , mam wył. audio gdy lecą reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Uwaga! dziecko w sieci! 10.03.04, 13:02 Plakat. Twarzy nie widać, ale już sam tył jest obiecujący... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aallicja Re: Uwaga! dziecko w sieci! 11.03.04, 09:07 Wiesz, ten facet straszy już od dawna, pewnie to dobrze - ale nacięłam się kilka m/cy okrutnie, otiwerając stronę tok fm. Bo on tam siedział. Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Faceci w reklamach IP: *.crowley.pl 10.03.04, 14:36 A ja sikam jak widze gościa z reklamy toyota yaris; najpierw pokazuja slub i on tam sie przciska z tereska z mjm a potem on prowadzi samochód. Dla wiekszego wprowadzenia w temat ten chłopak grał w fali zbrodni tego młodego co czarna go zabiła. Sorry ale podoba mi sie ten gość bardzo mniam. Ostatnio widziałam go na zywo na przystanku no i mialam odlot ale spoko jako szanujaca sie fanka siary nie narobilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Faceci w reklamach IP: *.acn.pl 10.03.04, 18:18 Uwielbiam faceta z reklamy FA.Teraz jest taka nowa,jak leca samolotem.Wrrrrrrr, alez bym go schrupala, mniam mniam. Facet od Lacosty tez jest bardzo apetyczny Odpowiedz Link Zgłoś
sara_woodruff Re: Faceci w reklamach 10.03.04, 21:12 A jak juz taki zagra w reklamie, to dostaje proszone zaproszenia na party od Maxa Cegielskiego i im podobnych, bo staje sie osoba publiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estella Re: Faceci w reklamach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 21:35 A mnie się podoba koleś z reklamy Coli Light. Siedzi w biurze i świeci po dekolcie jakiejś babki w pokoju obok, nie wiem czym, jakimś lusterkiem czy czymś. Potem ona świeci na niego. To chyba nowa reklama, dzisiaj widziałam ją pierwszy raz. Koleś po prostu miooodzioooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilovemusic Re: Faceci w reklamach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 14:01 zgadzam sie w 1000% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Faceci w reklamach IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 11.03.04, 17:57 Jest taki facet,ktory w galeriach handlowych na wielkich plakatach reklamuje ubiory Wólczanki(ma takie nieco dłuzsze włosy).Czy ktoś może wie,kim on jest i jak sie nazywa?? Bo jest b przystojny :) Odpowiedz Link Zgłoś