sylpal13 10.05.08, 22:12 ale mam stresa!!!!!!!!! niania elektroniczna obok, pokój Wiktora kilka metrów dalej ale i tak sie boje, sama nie wiem czego! ale najwyższy czas skrócić pępowinę, bo o odcieciu na razie nawet nie myślę!!!!!!!! A jak u WAs? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Dzisiaj pierwsza noc poza pokojem Mołdego 10.05.08, 22:23 hihi powodzenia kochana! nic sie nie boj bo i czego? na poczatku moze sie wybudzac bo bedzie zaskoczony nowa sytuacja ale szybko sie dostosuje. Powodzenia i daj znac jak poszlo Odpowiedz Link
a.tygrysica Re: Dzisiaj pierwsza noc poza pokojem Mołdego 10.05.08, 23:34 trzymaj się, powodzenia, napewno się wyśpicie :). nasz od 4 mies spi w swoim pokoju, ale to zaraz za ścianą i nie ma drzwi, więc tak naprawdę prawie jak z nami.. Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Dzisiaj pierwsza noc poza pokojem Mołdego 11.05.08, 00:44 Oooo.. powodzenia:) daj znać jak poszło:) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Dzisiaj pierwsza noc poza pokojem Mołdego 11.05.08, 09:59 super, a my dopiero bedziemy robic małej pokoik ojej co to bedzie hihi Odpowiedz Link
sylpal13 jak było 11.05.08, 11:34 budził się 8 razy, więc jestem mega niewyspana, do tego Mężuś też, bo ponoć chrapałam jak stary chłop!!!!!!!!!!!!!!! Wiki wstał o 8, zwykle budził sie o 6! więc może jednak lepiej mu sie spało, teraz mam wyrzuty czy czasem moje chrapanie mu nie przeszkadzało, ale wczoraj byłam bardzo zmęczona i gardło aż mnie rano bolało, więc wnioskuje ż e to chrapanie to incydent, choć pewności nie mam. Mężuś da mi jeszcze jedną szansę jak bedę dzisiaj też chrapać to spać będę w salonie, sama. No cóż odzwyczaił się od spania ze mną.......... Ciężko było mi zasnąć cały czas upewniałam sie Mężusia czy aby obudzę sie jak Młody zapłacze, oczywiście nie było z tym problemu, reasumując, niestety lepiej im beze mnie.......... buuu Odpowiedz Link