patrice7 14.05.08, 20:30 jak po usg? gdzie ten autobus stoi??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_k8 Re: burdzia 14.05.08, 20:32 Hej Pati! Blanka już pytała :-) Widzę, że też na forum biegasz. Niestety nie mogę się pod gg podłączyć, bo Hana śpi w salonie...Ech...a ja cichcem w sypialni siedzę.... Odpowiedz Link
burdziaa Po USG 14.05.08, 20:42 Wszystko dobrze :)))) super miłe panie, wizyta o czasie- to my sie spoznilismy i czekali na nas, szybkie i dokładne badanie- jajeczka, brzuszek, tarczyca, do tego mała konsultacja ( w naszej sprawie ) Autobus stoi na przy poczcie /róg Oławskiej- biały z logo Mcdonald- s= napisze potem bo Julka kąpiemy Odpowiedz Link
burdziaa Re: Po USG 14.05.08, 21:37 bylismy sami, tzn tylko Julek był badany, nie było w srodku innych dzieci- usg szyi, brzuszka, jąderek- bardzo dobry sprzęt. Haniu- panie sa z Korczka, wiec moze juz częsc znasz- odpowiadały na wszystkie pytania szczegółowo. Trafiło nam sie,ze bylismy ostatnimi pacjentami i naprawde poswieciły nam duzo czasu.Poki pamietam wózek trzba zostawic raczej przed autobusem na dole- ale pani patrzyła, czy nie kradną :) Odpowiedz Link
joasia83m burdzia 15.05.08, 09:13 podpinam sie pod watek do Ciebie, zeby nie tworzyc nowego powiedz, jak tam MT, nosisz Julcia? zadowolona jestes? pokaz jakies zdjecia, co? anneta wlasnie szyje moj, huraaa Odpowiedz Link
burdziaa Joasia 15.05.08, 10:25 mój MT jest cudny i bardzo wygodny- chociaz zauwazyłam,ze na dłuzsze wypady Julek preferuje chuste- ale mowie o 2 godzinnych wiazaniach. Natomiast do sklepiku, na krótki spacer MT jest dla nas super, ludziska sie oglądaja, pytaja czy sama uszyłam :) Chwale Anie gdzie tylko mogę, bo jest za co- zdjecia wczoraj fajne zrobiła Mk Madzia na pikniku, powinny byc w jej galerii na Picassa, sciskam- daj znac jak bedziesz miała swój Odpowiedz Link
joasia83m Re: Joasia 15.05.08, 10:53 nie znalazlam na picasie m_k8 :( no nic, bede cierpliwie czekac na zdjecia Grabarza z Waszego wczorajszego pikniku. Asiu, co z badaniami laboratoryjnymi? Odpowiedz Link
burdziaa Lilka 15.05.08, 11:09 chyba Madzia sie nie pogniewa ,co? Wrzuc to zdjecie np.gdzie jestesmy razem / Co do badan- to w poniedziałek stawiamy sie w szpitalu :-( na pobranie. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Lilka 15.05.08, 11:18 nie moge zamiesci linku co mi Madzia wysłała bo nie mam teraz dostepu do swojej poczty, a tam takie fajne zdjecia są. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Lilka 15.05.08, 11:24 To burdzia i ja w mei-tai olusi :). Tez cudna :). sama uszyła. lh3.ggpht.com/kaluznam/SCtSXCLD6KI/AAAAAAAABBY/gwzAI-yCTXw/IMG_7640.jpg?imgmax=512 lh4.ggpht.com/kaluznam/SCtSZSLD6MI/AAAAAAAABBo/i9ZI8fG7vCI/IMG_7648.jpg?imgmax=512 Odpowiedz Link
burdziaa Dzieki ; :))))) 15.05.08, 11:35 dzieki Sylwia, ale Ci pasuje ten MT Olusi, bardzo! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Dzieki ; :))))) 15.05.08, 11:41 wygląda ja szyty na zamówienie ! Moze jak sie ładnie usmiechniesz do Olci ...:) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Dzieki ; :))))) 15.05.08, 11:44 he he, faktycznie jak na mnie! zobaczymy...wolalabym teraz mei-taia niz chuste, wiec moze opchnę chuste...:) Odpowiedz Link
joasia83m dziewczyny- PIĘKNIE!! 15.05.08, 11:50 no jak ulał do Was te Mei Taie!!! Burdzia, Twoj wyglada jeszcze inaczej w rzeczywistosci niz na stronce! te aplikacje Kwiatowe sa takie duuze i slicznie rozkladaja sie na calym panelu! a MT Olusi urzeka swoja prostotą i świetnymi kolorami!! Odpowiedz Link
joasia83m MAM I JA!!!! 16.05.08, 08:48 tullimy.blox.pl/html Ten najnowszy, brazowo- turkusowy, z cudnym motylem, huraaaaa Odpowiedz Link
blanka0 lilka.k 16.05.08, 09:45 nie opychaj chusty, zobaczysz MT jest extra na krotkie wyprawy a chusta jest niezastapiona, ja nauczylam sie wiazac z chusty plecaczek i jak porownam Lene w plecaczku a Lene w MT to niebo a ziemia, chuste mozna bardziej podociagac , a MT olusi faktycznie rewelka, olusia- moze uszyj cos i wystaw :-) Odpowiedz Link
burdziaa Joasia! 16.05.08, 10:09 cudny jest, rzeczywiscie piekne zestawienie- taki dyskretny, delikatny a przy tym duzo się dzieje- bardzo mi się podoba- Niech Ci się dobrze nosi! Odpowiedz Link