Gość: Adams IP: 213.25.60.* 20.06.02, 10:38 Żegnam wrogów i przyjaciół . Trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re:do Adamsa 20.06.02, 10:47 Witaj Adams i jednocześnie do zobaczenia. Miłego wypoczynku,pogody odpowiedniej dla danej chwili życzę,takiej wiesz, jak masz chęć na kąpiel to ciepełko,jak na grzyby to mokro,jak przy stole to lania(wówczas nie żal dnia)! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Do widzenia Państwu. 20.06.02, 11:00 Gość portalu: Adams napisał(a): > Żegnam wrogów i przyjaciół . Trzymajcie się. Też się trzymaj! Pozdrowienia dla rodziny... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Do widzenia Państwu. IP: 212.160.135.* 20.06.02, 11:03 Zaszczytem dla mnie będzie jak w gronie Twych Przyjaciół umieścisz mnie. pozdrówka Perla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Do zobaczenia IP: 213.17.161.* 20.06.02, 11:16 Mógłbyś (zanim wyjdziesz na dobre) przynieść z lodówki coś w odpowiedniej temperaturze? Galba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Do zobaczenia 20.06.02, 11:24 Gość portalu: Galba napisał(a): > Mógłbyś (zanim wyjdziesz na dobre) przynieść z lodówki coś w odpowiedniej > temperaturze? > > Galba Cesarzu! Ostroznie z trunkami... Galba, Servius Sulpicius G. (ok. 3 p.n.e. - 69 n.e.), cesarz rzymski od czerwca 68. Pochodził ze starego rodu patrycjuszowskiego, szybko zrobił karierę urzędniczą (konsul) i wojskową (namiestnik Akwitanii, Germanii, Afryki i Hiszpanii). Wyniesiony na tron przez buntujących się przeciw Neronowi żołnierzy legionów Galii Lugduńskiej. Po śmierci Nerona uznany cesarzem przez senat. Adoptował Lucjusza Pisona jako swego następcę. Zbytnią surowością i skąpstwem zraził sobie wojsko i popierającego go dotychczas Marka Salwiusza Otona. Oton, pozbawiony perspektyw uzyskania tronu, zorganizował spisek, ogłosił się cesarzem. Galba próbował stłumić rozruchy, jednak został wraz z Pisonem zamordowany. wrog nie spi... )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: Do zobaczenia IP: 213.25.60.* 20.06.02, 17:36 Gość portalu: Galba napisał(a): > Mógłbyś (zanim wyjdziesz na dobre) przynieść z lodówki coś w odpowiedniej > temperaturze? > > Galba No to napijmy się na koniec . Wasze zdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Co się dzieje ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 17:39 Najpierw ks. Luka . Teraz Adams . Forumowa prawica się wykrusza ? No i z kim będzie można coolturalnie podyskutować ? Odpowiedz Link Zgłoś
agent007 Pozorny 20.06.02, 17:59 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Najpierw ks. Luka . Teraz Adams . > > Forumowa prawica się wykrusza ? > > No i z kim będzie można coolturalnie podyskutować ? Zostali przeniesieni gdzie indziej. Coraz blizej jest do...i tam są potrzebni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Agenta007 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:07 agent007 napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > Najpierw ks. Luka . Teraz Adams . > > > > Forumowa prawica się wykrusza ? > > > > No i z kim będzie można coolturalnie podyskutować ? > > Zostali przeniesieni gdzie indziej. Coraz blizej jest do...i tam są potrzebni. Masz na myśli zbliżające się wybory samorzadowe ? Będą pracować w prawicowych komitetach wyborczych ? Pozdrawiam V.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Re: do Agenta007 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 18:11 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > Zostali przeniesieni gdzie indziej. Coraz blizej jest do...i tam są potrze > bni. > > > Masz na myśli zbliżające się wybory samorzadowe ? > > Będą pracować w prawicowych komitetach wyborczych ? Nie moge tego komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Agenta IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:13 Gość portalu: Agent napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Zostali przeniesieni gdzie indziej. Coraz blizej jest do...i tam są p > otrze > > bni. > > > > > > Masz na myśli zbliżające się wybory samorzadowe ? > > > > Będą pracować w prawicowych komitetach wyborczych ? > > Nie moge tego komentowac. Jak tam egzaminy na studia , Agencie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Re: do Agenta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 18:16 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Jak tam egzaminy na studia , Agencie ? Mam przerwe w nauce ale jakoś leci. Egzaminy na początku lipca. Dzieki za pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Agenta IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:27 Gość portalu: Agent napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > Jak tam egzaminy na studia , Agencie ? > > Mam przerwe w nauce ale jakoś leci. Egzaminy na początku lipca. > > Dzieki za pamiec. A na jaki kierunek zdajesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Re: do Agenta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 18:33 Gość portalu: V.C. napisał(a): > A na jaki kierunek zdajesz ? Wydzial prawa, administracji i ekonomii. Kierunek: ekonomia. Ty jaki skonczyles ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Agenta IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:39 Gość portalu: Agent napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > A na jaki kierunek zdajesz ? > > Wydzial prawa, administracji i ekonomii. > Kierunek: ekonomia. > > Ty jaki skonczyles ? Wydział ten sam . Ale kierunku 'ekonomia' na nim nie wówczas nie było . Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Adams 20.06.02, 18:07 to samo co napisalem Luce odpocznij odetchnij gleboko a potem zobaczymy... szkoda by bylo dobrego pisania pzdr nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Nurniego IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:09 nurni napisał(a): > to samo co napisalem Luce > odpocznij odetchnij gleboko > > a potem zobaczymy... > > szkoda by bylo dobrego pisania > > pzdr > nurni Nie martw się , Nurni . Ja idę na urlop dopiero we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Do widzenia Państwu. 20.06.02, 18:59 A ja nie zdążyłem się z Tobą pokłócić i nie wiem czy jestem wróg , czy przyjaciel. Tak czy siak pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Do widzenia Państwu. IP: 217.96.107.* 21.06.02, 07:45 Spoko. Kiedyś wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś