Dodaj do ulubionych

Warszawianki co z piknikiem??/

16.05.08, 20:13
zazdoszcze Wroclawianka :)
kiedys pisalam o wspolnych urodzinkach,padl pomysl pikniku.
moze spotkamy sie na Polach Mokotowskich z kocami,chrupkami,bananami,jablkami i soczkiem???
pogoda super wiec mozna z niej skorzystac.
kto chetny??
Obserwuj wątek
    • lipiec_2007 Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 16.05.08, 21:38
      jejku! nie pchajcie sie tak dziewczyny, bo nikomu miejsca nie
      braknie...:)

hop!hop!

Ja bardzo chetnie. w weekend czy w tygodniu? bo jesli w tygodniu, to
      ja moge tylko po 15-tej.
      • edzia.79 Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 16.05.08, 21:55
        hej Kasia :)
        mnie bez roznicy kiedy

Halooooo kto jeszcze chetny???
        moze Warszawianki spia???
        • andzia84 Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 16.05.08, 21:57
          ja ja, ale słaby ze mnie organizator. mogę np w niedziele tą
          najliższą, bo ogólnie w weekendy to na dzialce siedzimy. Kto jeszcze
          na niedziele chętny?
          • edzia.79 Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 16.05.08, 22:16
            Andzia w niedziele ma padac i ogolnie kiepska pogoda
            moze za tydzien?
          • asienka185 Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 16.05.08, 22:22
            Ja oczywiście tez jestem bardzo chętna na taki piknik. Dzieci juz sa
            wieksze, mozna rozłożyc koce, spedzic miło czas a przy okazji
            maluchy sie pobawia. Z tym ze ta niedziela odpada bo idziemy na
            rocznice komunii i mi najpredzej pasuje po tym długim weekendzie i
            wtedy bez róznicy kiedy;-)
            • andzia84 edzia 16.05.08, 22:34
              sprawdzałam pogodę i 23 stopnie ma być i słonce :)
              • edzia.79 Re: edzia 16.05.08, 22:37
                Andzia a u mnie w telewizorze 18-20 i caly dzien burze
                hihi
                • andzia84 Re: edzia 16.05.08, 22:38
                  to ciekawe, ja na gazecie patrzyłam
                  • edzia.79 Re: edzia 16.05.08, 22:44
                    a ja na wocie i tvn :))))))
    • lipiec_2007 Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 18.05.08, 15:42
      dopiero dzisiaj moglam dopchac sie do kompa.
      Pogoda do bani, wiec pewnie dobrze, ze sie nie namowilysmy na dzis.

Przyszly weekend u mnie odpada, bo wyjezdzam nad morze. Ale wciaz
      jestem chetna, jesli wybierzemy inny termin.
      • kamila_m_g Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 18.05.08, 16:28
        Jak znam życie to pewnie zawsze będzie w tygodniu słońce, a weekend
        do bani. Dlatego trzeba wybrać miejsce i mieć plan awaryjny w
        okolicy. Ja piszę sie na spotkanie, tylko oprócz 14tego, chyba że
        coś wypadnie nagłego.
        • malea1 Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 18.05.08, 21:08
          Ja bym bardzo chciała, tylko dopiero po długim wekendzie. Pola
          Mokotowskie jak najbardziej.
    • agusiajasia Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 18.05.08, 21:20
      Hej dziewczyny! Może i ja się wybiorę.. Chętnie Was wreszcie poznam "na żywca" :)
      Mówcie tylko kiedy :) Pola Mokotowskie jak dla mnie bomba!
      • kamamama2 Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 18.05.08, 21:31
        ja też chętnie, w końcu we wrocławiu byłam :)
        Tylko na długi weekend wyjeżdżamy, a potem cały tydzień pracuje,
        więc ja pewnie dopiero na następny piknik.
        • zorkaa Re: Warszawianki co z piknikiem??/ 18.05.08, 21:36
          my też, my też:) pola dla mnie to super lokalizacja. a jak pogoda
          nas zawiedzie to zawsze można się w jakimś lolku czy bolku
          zadekować:) mi pasuje właściwie zawsze, więc się dostosuję do woli
          większości.
    • lipiec_2007 Weekend 31 maja - 1 czerwca 18.05.08, 21:40
      Edzia! jest nas juz tyle!

to ja niesmialo chce zaproponowac 1szy weekend po dlugim weekendzie.
      niech beda pola mokotowskie.
      • f3f Re: Weekend 31 maja - 1 czerwca 18.05.08, 21:45
        ja też się zgłaszam, weekend 31.05-01.06 mi pasuje :)
        • andzia84 Re: Weekend 31 maja - 1 czerwca 18.05.08, 21:51
          pasuje mi termin :)
          • agusiajasia Re: Weekend 31 maja - 1 czerwca 18.05.08, 22:30
            Mi ten termin też pasuje :)
            • kamamama2 Re: Weekend 31 maja - 1 czerwca 18.05.08, 22:31
              i ja mogę :)
              • agusiajasia Re: Weekend 31 maja - 1 czerwca 18.05.08, 22:34
                No to super :) Trochę już nas jest :)
                Oby tylko pogoda dopisała..
                • kamila_m_g Re: Weekend 31 maja - 1 czerwca 18.05.08, 23:15
                  ok. mi pasuje, i termin i pola mokotowskie.
                  • silvii Re: Weekend 31 maja - 1 czerwca 18.05.08, 23:24
                    my też się wstępnie wpisujemy na listę :P

Silvii & Dan
                    • izoola Re: Weekend 31 maja - 1 czerwca 19.05.08, 07:50
                      my chetnie, ale raczej w niedziele bo w sobote mamy dni otwarte w zlobku...
                      • edzia.79 Re:to jestesmy umowione!!!! 19.05.08, 09:19
                        zgadamy sie dokladniej w przyszlym tygodniu
                        • zuzaze_78 Re:to jestesmy umowione!!!! 19.05.08, 09:47
                          Uff, po 2-tygodniowej awarii komputera wreszcie jestem! I bardzo sie ciesze, ze padla propozycja spotkania. Pole Mokotowskie w najblizszy weekend - super, piszemy sie z Igusia!!!
                          • edzia.79 Re:zuzaze 19.05.08, 09:57
                            nie najblizszy tylko nastepny po dlugim :)
                            piszesz sie??
                            • zuzaze_78 Re:zuzaze 19.05.08, 10:00
                              czyli 7-8 czerwca? Na dlugi weekend zostajemy w wa-wie. Dla nas oba terminy sa OK.
                              • edzia.79 Re:zuzaze 19.05.08, 10:23
                                hihi
                                nie 31maj-1 czerwiec :)
                                • zuzaze_78 Re:zuzaze 19.05.08, 10:31
                                  o rany, ale jestem na bakier z kalendarzem ;))
                                  Dobra, 31.V-1.VI jest w porzadku, P.Mokotowskie tez jak najbardziej.
                                  1 czerwca beda tam pewnie jakies atrakcje i mnostwo dzieciakow.
                                  • malea1 piknik 19.05.08, 13:23
                                    Mi pasują oba terminy :)
                                    • kamamama2 Re: piknik 19.05.08, 13:55
                                      może lepiej sobota, bo ten dzień dziecka na polach mnie przeraża,
                                      będą dzikie tłumy....
                                    • e-ness Re: piknik 19.05.08, 14:18
                                      my bardzo chetnie ale nam tez pasuje tylko niedziela- sobota to
                                      dzien otwarty w naszym złobku.
                                    • e-ness Re: piknik 19.05.08, 14:21
                                      a alternatywa dla niedzielnych tłumów na polach mogo byc łazienki:))

bylismy w piatek ludzi sporo ale spokojne miejsce zawsze sie
                                      znajdzie:))
                                      • kamila_m_g Re: piknik 19.05.08, 15:22
                                        W łazienkach też pewnie będą tłumy...
                                        A z kocykami można się chyba rozłożyć od str. Gagarina,
                                        Podchorążych, zresztą pewnie wszędzie byle z dala od pałacu na
                                        wodzie itp.
                                        • edzia.79 Re: piknik 19.05.08, 16:23
                                          ja mieszkam kolo Lazienek wiec jak dla mnie byloby super.
                                          tylko wydaje mi sie ze w Lazienkach nie mozna sie rozkladac na trawie-jakies mam takie wrazenie.
                                          • kamila_m_g Re: piknik 19.05.08, 16:29
                                            cóż, ja też mieszkam obok. Kiedyś widziałam w łazienkach rozłożone
                                            kocyki, myślę, że tak przy wybiegu dla koni, koło wejścia z
                                            Podchorążych nikt nie miał by nic przeciw. Ale zawsze mamy jeszcze w
                                            okolicy park morskie oko, tylko trzeba będzie patrzeć na czym
                                            kładziemy koce...
                                            No i też mam wrażenie że na polach 1 czerwca może się dużo dziać
                                            • edzia.79 Re: Kamila 19.05.08, 16:31
                                              a gdzie mieszkasz??
                                              bo ja na Czerniakowskiej-moze wspolny spacer?/
                                              • kamila_m_g Re: Kamila 19.05.08, 16:57
                                                W tygodniu nie specerujkuję...
                                                No i też mieszkam na sielcach. Pewnie nie raz się spotkałyśmy na
                                                bazarku, czy gdzieś...
                                                • edzia.79 Re: Kamila 19.05.08, 17:36
                                                  albo wczoraj w Lazienkach-bo tez bylam
                                                  • kamila_m_g Edzia 20.05.08, 16:39
                                                    Moja mała raczej codziennie w tygodniu jest w łazienkach, z babcią.
                                                    W weekendy raczej tak wychodzi, że zwiedza inne rejony.
                                                    1 maja np. zrobiliśmy niezły maraton piechotką, na Foksal, kawka i z
                                                    powrotem przez powiśle, no i znów łazienki i dom.
                                                    Może teraz jak zaczęła wstawać wszędzie gdzie możliwe częściej będą
                                                    odwiedzane place zabaw z tartanem. Do ogrodu jordanowskiego na
                                                    piechotkę też można by spróbować, zobaczymy może w ten weekend...
                                                  • agusiajasia A może... 20.05.08, 21:30
                                                    Kurcze, dziewczyny faktycznie 1 czerwca może być niezły sajgon wszędzie. A może
                                                    park szczęśliwicki? Tam można się rozkładać z kocykami i raczej powinno być
                                                    spokojniej niż na Polach czy w Łazienkach..
                                                  • lipiec_2007 Re: A może... 20.05.08, 21:45
                                                    jesli zdecydujemy sie na niedziele, to faktycznie pola mokotowskie
                                                    beda oblegane. park szczesliwicki jest dobrym pomyslem. zwlaszcza,
                                                    ze mieszkam w jego sasiedztwie:)
                                                  • agusiajasia Re: A może... 20.05.08, 22:10
                                                    Serio? Ja tam mieszkałam całe życie :) Dopiero niedawno przeprowadziłam się pod
                                                    Wawę.
                                                  • lipiec_2007 Re: A może... 20.05.08, 22:20
                                                    ja cale zycie mieszkalam daleko od warszawy:) od kilku lat mieszkam
                                                    na szczesliwicach i tak blisko parku, ze jak tylko jest ladna
                                                    pogoda, to grzechem byloby zostac w domu. mam nadzieje, ze poznamy
                                                    sie na pikniku i jak kiedys bedziesz chciala zobaczyc stare katy, to
                                                    sie zgramy.
                                                  • agusiajasia Re: A może... 21.05.08, 09:48
                                                    Stare kąty odwiedzam dość często, bo moja mama jeszcze tam mieszka. Więc jak
                                                    będę się wybierała na spacer, to dam znać. POzdr
                                                  • f3f Re: A może... 21.05.08, 09:56
                                                    Myslę że Szczęścliwice byłyby w takim wypadku najlepsze - bo na Polach będzie
                                                    tłok, a w Łazienkach mogą nas pogonić z kocami i koło Szczęśliwic chyba
                                                    wygodniej zaparkować niż koło Łazienek.
                                                    Tylko czy jest tam jakaś opcja planu awaryjnego jeśli spadnie deszcz?
                                                  • agusiajasia Re: A może... 21.05.08, 10:21
                                                    W parku są trzy knajpy. W tym jedna na świeżym powietrzu pod daszkiem, więc w
                                                    razie czego mogłybyśmy się tam schować
                                                  • edzia.79 Re: A może... 21.05.08, 12:31
                                                    macie racje na Polach bedzie tlok.
                                                    wprawdzie bede musiala jakos dojechac z Lazienke (obok ktorych mieszkam) na Szczesliwice ale dam rade.
                                                    byle tylko pogoda byla dobra...
                                                  • agusiajasia Re: A może... 21.05.08, 13:39
                                                    Możemy się umówić przy pętli autobusowej. Najlepiej tam dojechać 521 albo 150.
                                                    Jeszcze ma tam pętlę 512 i 157. Nie wiem jak ci będzie najwygodniej
                                                  • edzia.79 Re: A może... 21.05.08, 17:07
                                                    chyba zadnym :(
                                                    musze zobaczec co jedzie z Czerniakowskiej lub z Gagarina
                                                    najgorsze ze poruszam sie tylko niskopodlogowymi autobusami,no nic jakos dotre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka