patrice7 18.05.08, 22:59 dziewczyny kiedys pisalyscie:))) przed zastrzylkami zeby smarowac co to za krem?? rzeczywiscie znieczula?? :))?????????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: Krem znieczulajacy 19.05.08, 06:44 pewnie chodzi o krem EMLA? nigdy nie stosowałam:) Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Krem znieczulajacy 19.05.08, 08:23 Działa, bo sama używałam przed depilacja laserową. Znieczula miejscowo na jakis czas. Odpowiedz Link
patrice7 malenkie7 19.05.08, 09:09 ja wlasnie mysle zeby uzyc przy depilaji ...depilatorem heheh tylko zanim kupie chce sie przekonac czy warto ;) Ps. Co sobie depilujesz laserowo? chetnie sama bym tez sie wybrala, nie przeraza mnie cena ale ...ilosc zabiegow... moja kolezanka miala 5 i bardzo mizerne rezultaty a jak u Ciebie? Odpowiedz Link
lipiec_2007 patrice 19.05.08, 10:21 emle kupisz tylko na recepte. kupilam malemu, ale nigdy nie uzylam... dobry pomysl z uzyciem kremu przed depilacja.... Odpowiedz Link
patrice7 Re: patrice 19.05.08, 10:24 prawda??:))) drogi jest?? no i zastanawiam sie czy rzeczywiscie porzadnie znieczula :PP Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: patrice 19.05.08, 10:34 wydaje mi sie, ze tani to on nie byl... no ale malenkie twierdzi, ze warto. ja to raczej z tych, co zaciskaja zeby. Odpowiedz Link
malenkie7 do patrice7 19.05.08, 10:30 Depilowalam laserowo bikini i pachy - zaliczylam bodajże 5 zabiegów bikini i 4 zabiegi na paszki - dla mnie rezultaty byly super. Nadal zreszta są widoczne. Powinnam teraz zaliczyc ze dwa zabiegi na odświeżenie, bo minelo juz troche czasu (ok. 3 lata). Emlą znieczulałam pachy, przy bikini zaciskałam zeby i wytrzymywałam;) Depilator u mnie w ogóle sie nie sprawdził, wyrzuciłam do kosza. Odpowiedz Link