nating 28.05.08, 18:27 czy dajecie tylko całe owoce ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula_82 Re: robicie jeszcze same deserki ? 28.05.08, 18:35 ja robie. Banany, truskawki, jabłka, śliwki, maliny, wisnie oczywiście dobieram dwa ew. trzy owoce - nie wszystkie naraz. .Czasem dodaję jagurtu naturalnego do przygotowanego deseru Czasem tez cos kupię w słoiku Odpowiedz Link
edzia.79 Re: robicie jeszcze same deserki ? 28.05.08, 18:49 ja tylko scieram jablko i daje calego banana do gryzienia. czasem winogrona bez skorki lub arbuza. truskawek nie daje bojeszcze sie boje-takie sa plastikowe. Odpowiedz Link
lilka.k Re: robicie jeszcze same deserki ? 28.05.08, 18:56 Anntoni i Frank juz probowali truskawek, ale ja mam z działki, naturalne :). Bardzo smakowaly Antkowi, az mi wyrywał z ręki, ale nie chce dawac narazie, bo to silny alergen. ALe kasza truskawkowa jest od 9 miesiąca, juz pili :) Ja daje całe owoce, do gryzienia, czasem zrobię kisiel.Budyniu juz nie, bo jest na mleku,a mleka piją duzo. Odpowiedz Link
anula_82 Truskawki 29.05.08, 13:25 to ja daje mrożone, nie te sklepowe bo nie wiem skąd one pochodzą :) zwłaszcza gdy w ogrodach jeszcze nie ma. Odpowiedz Link
lilka.k Są, są 29.05.08, 13:54 Z działki, naturalne, dziś 10 zerwałam :) Ale mrożone mam tez z zeszłego roku. Odpowiedz Link