Dodaj do ulubionych

basenik dmuchany i piłki, kto ma?

30.05.08, 21:26
Potrzebuję kupić i chciałabym jakiś sprawdzony, bo te zdjęcia niektóre mnie nie przekonują.
Chciałam kupic duzy, zeby i rodzice, czyli my, tez się pliuskali w wodzie (jak wyjmiemy piłki), ale jak jest duży, to i piłek ze 500 trzeba będie kupic, wiec neich będie mniejszy, ale taki dla dwójeczki...
DOstalam na te prezenty 200 zł i musze wydac...ma ktos jakis fajny, kupiony np na allegro, ale niekoniecznie?
Najlepiej jakby miał dmuchane, miękkie dno..
Obserwuj wątek
    • sylpal13 Re: basenik dmuchany i piłki, kto ma? 30.05.08, 22:11
      ja mam ale jednoosobowy, ale polecam ci tą firme na allegro mają różne baseniki
      www.allegro.pl/item370508222_basen_plac_z_zabawkami_miekkim_dnem_kolejna_aukcja.html
      • iwaolej Re: basenik dmuchany i piłki, kto ma? 30.05.08, 22:18
        nie doradzę jakiej firmy basenik ale powiem, że u nas to hit. Ja mam taki
        domowy, wada to cienkie dno - stawiam go więc na kołdrze złożonej. U nas plusem
        jest to że basen ma kilka atrakcji. Jest bardzo duży, zajmuje prawie 1/4 pokoju
        22 metrowego, po bokach ma duże, dmuchane obręcze, przez co dziecko jest
        niezykle bezpieczne. Na obręczach przymocowane są wszelakie zabawki, kólko -
        taka ala obręcz do trenowania rzutów, telefon itp....u nas długie godziny zabawy!
        • meniaaa Re: basenik dmuchany i piłki, kto ma? 31.05.08, 10:03
          Mam ten aukcja.onet.pl/show_item.php?item=370867285
          jeszcze nie wyprobowany. Szkoda tylko ze nie ma dmuchanego dna, nie
          bralam tego pod uwage, mam nadzieje ze mimo to bedzie git
      • ankas4 a co tzn ,ze ma miekkie dno????? 31.05.08, 23:37
        Dziewczny zastnawiam sie tez nad basenem ale napiszcie co tzn ,ze ma miekkie dno????
        • lilka.k Re: a co tzn ,ze ma miekkie dno????? 01.06.08, 06:46
          To znaczy, że ma dmuchane dno, przez co jest grubsze i miękkie, w razie upadku w basenie nie uderza w ziemię, tylko w pompowane dno..tak jak brzegi są zaogrąglone, bo dmuchane.
    • lilka.k Re: basenik dmuchany i piłki, kto ma? 01.06.08, 12:41
      Znalazlam odpowiednio wysokie, by sie pilki nie wysypywaly po calym ogrodzie i ma miękkie dno:
      allegro.pl/item368168738_kolorowy_basen_gwiazda_intex_miekkie_dno_w_wa.html
      allegro.pl/item373324291_super_basen_akwarium_miekkie_dno_intex_58480.html
      I nie wiem ktory wybrac, pierdoła ze mnie..w zyciu takiego dylematu nie mialam...
      • sylpal13 Re: basenik dmuchany i piłki, kto ma? 01.06.08, 19:50
        mi ten pierwszy sie bardziej podoba
      • klaudia020707 basen-akwarium fajniejsze:) 01.06.08, 19:55

• ankas4 Ja tez taki chce:) basen akwarium:) 02.06.08, 23:57
          Lila sluchaj ja tez chce kupic basen , dzieki za uswiadomie mnie z tymm dnem ,
          to ja tylko taki juzteraz kupie, tez ogladalam wczoraj je na allegro, ciekawa
          jestem na ktory sie zdecydujecie? ja chcialabym sie zmiescic z Tymkiem w takim
          basenie... wiec pewnie ten co Ty wyboerzesz tez mi bedzie odpowiadal, bo Ty
          szukasz pojemnosc na dwoch synkow;)

Sluchaj a nie beda sie te nasze dzieci czuly jakos odizolowane przez to ,ze on
          taki wysoki? bo z jeden strony super, bo nie wylezie sam a z drugiej nie wiem
          czy sie nie bedzie bal tam siedziec sam>?

OO i widzisz jaka ze mnie dopiero fujara:) ja to mam dylematy co?:))

Sciskam , napisz swoja opinie:)
          • lilka.k ankas :) 03.06.08, 07:16
            Dokładnie wcozraj o tym samym pomyslalam. Juz mialam klikac: kup teraz, kidy sobie mysle: oni nic nie bedą widziec co sie dzieje naokoło..totalnie bez sensu..i teraz szukam nowego...jak znajde jakis to dam znac..musi miec miekkie dno, wiec ograniczony wybór :)
      • bobimax Re: basenik dmuchany i piłki, kto ma? 03.06.08, 07:21
        Ja mam ten drugi i jest fajny. W tym roku kupiłam taki sam tylko
        ciut wiekszy (srednica ok 190 własnie żeby był dla czterech osób i
        jest to szesciokąt)więc jeśli potem do kapania wzięłam bym wiekszy.
        www.allegro.pl/item370804615_basen_akwarum_intex_miekkie_dno_skladany_dach_w_wa.html
        Ja mam dokładnie taki tylko bez daszku. Wysokość basenu o tyle
        fajnie że małe prawdopodobieństwo fiknięcia, ale też wiecej wody a
        co za tym idzie więcej ciała zanurzysz.
        • lilka.k Chyba wezme ten: 03.06.08, 10:13
          allegro.pl/item373322276_basen_teczowy_147cm_miekkie_dno_intex_57422.html
          choc ten tez jest fajny:
          allegro.pl/item373398165_basen_brodzik_miekkie_dno_dla_dzieci_intex_57403.html
          • andzia84 Re: Chyba wezme ten: 03.06.08, 14:30
            myślałam tez o basenie, fajny ten prostokątny co lila wysłała, szkoda żenie ma
            go ta firma z warszawy bo mieszcą się niedaleko mojej pracy
            • ankas4 podoba mi sie okragly:) 03.06.08, 23:57
              Podoba mi sie okragly... kurde chcialabym miec troszke spokoju jak tam Tymka
              wsadze ale jak kupie ten plytszy to wiadomo ,ze go trzeba bedzie pilnowac zeby
              glowa nie wywalil sie z niego na zewnatrz...i oo masz babo placek... ten glebszy
              chyba jednak odpada , bo Tymek nie bedzie chcial tam siedziec w nim jak nie
              bedzie nic widzial:(

Sciskam
              • lilka.k Re: podoba mi sie okragly:) 04.06.08, 19:45
                Zamowilam ten okrągły, mysle, ze srednica 147 cm wystarczy,
                zamowilam tez 300 piłek...nie wiem czy bedzie za duzo czy za malo, nie znam sie na tym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka