sylpal13 02.06.08, 13:31 zwykły pampers czy ten do pływania, tak sie zastanawiam, bo bez to raczej chyba nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwoka na golasa 02.06.08, 13:41 ja tam bym nic nie zakładała. Jak zrobi siku to nic sie nie stanie, gorzej jak cos wiekszego :-o Ale w pampku to co to za przyjemność? cała radocha z gołego pupska:) Odpowiedz Link
leluchow1 Re: w czym do baseniku z wodą? 02.06.08, 13:42 Zalezy gdzie ten basenik. Jak twój wlasny to moze i w goej pupie gdzie na balkonie lub w ogródku. Tak publicznie to ja zakłądałam majteczki Odpowiedz Link
lilka.k Re: w czym do baseniku z wodą? 02.06.08, 13:43 Zeby wlozyc ich do wody, to jeszcze poczekam, bo te wiatry mnie wkurzają, ale jak włoze do basenu, to oczywiscie z gołym tyłkiem. Mając pampersa zwyklego obawiam sie, ze twoje dziecko nie bedzie mogło wstac taki bedzie ciezki..;) A i niech sobie moje przewietrzą te tylki :) Odpowiedz Link
aurinko Re: w czym do baseniku z wodą? 02.06.08, 13:48 Jeśli w swoim baseniku na swoim podwórku i bez innych dzieci w środku, to bez niczego. Jeśli w miejscu publicznym, na plaży, w baseniku/brodziku gdzie również korzystają z niego inne dzieci to wyłącznie w specjalnej pieluszce (takiej jak na basen). Odpowiedz Link