a.zaborowska1 07.06.08, 08:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20515&w=80456581 Dziewczyny czy któraś z was może zna ten szpital (Madalińskiego w Warszawie) może jakiegoś rozsądnego lekarza)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modeko Re: Moja cioteczka traci dziecko 07.06.08, 08:13 strasznie współczuję i mam nadzieję że jednak będzie wszystko dobrze:)) Odpowiedz Link
modeko Re: Modeko 07.06.08, 09:26 ja rodziłam w Pruszkowie. nie znam niestety tego szpitala. Koleżanki przeważnie jeździły na Inflancką Odpowiedz Link
dmgr Re: Moja cioteczka traci dziecko 07.06.08, 08:58 Ja niestety nie z Wawy. Przeczytałam Twój wątek i normalnie sie popłakałam. Człowiek sobie nie zdaje sprawy ile ma szczęścia. Moja mama przy urodzeniu pierwszego dziecka miała komplikacje i powiedziano jej, że nie może już miec więcej dzieci. Jeszcze przed pierwszą donoszoną ciążą miała trzy poronienia. Urodziła jeszcze pięcioro (w duzym odstepie czasu bo największa różnica to 24 lata) i większośc ciąż przeleżała plackiem w domu lub szpitalu. Nie wiem z jakich powodów bo nie rozmawiałam z nią o szczegółach nigdy ale i tak ją podziwiam za takie poświęcenie. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Moja cioteczka traci dziecko 07.06.08, 20:38 Rodziłaś w Pruszkowie? HE, ja też. A co do znajomej, jest mi bardzo przykro. Nie znam niestety nikogo z Madalińskiego Odpowiedz Link
madziszka Re: Moja cioteczka traci dziecko 07.06.08, 20:57 oj! tak mi przykro...ale trzeba być dobrej myśli i ...leżeć, leżeć! ja rodziłam na Madalińskiego, i jestem bardzo z tego szpitala zadowolona. Trafiłam tam w 35 tyg ciąży, jak mi wody odeszły...i urodziłam. Zajęli sie mną troskliwie i było ok. Na sali miałam dziewczyny , które leżały tam na patologi pół ciąży, było ciężko - ale urodziły super dzieciaczki! ja akurat nie zdążyłam szukac znajomych lekarzy, ale znam jednego, jeszcze z Damiana (wiem że pracuje na Madalińskiego), który mi bardzo pomógł po stracie pierwszej ciązy. Nazywa sie dr Lisawa www.lisawa.pl jest naprawde ok! wiecej znajdziesz na forum szpitale, tam jest dużo o Madalińskiego trzymam kciuki! Odpowiedz Link
asuzi Re: Moja cioteczka traci dziecko 09.06.08, 21:23 ale przezywam, czytam i prawie płaczę Odpowiedz Link